Рецензії, в яких згадується Ель Фаннінг

Рецензія на фільм «Незвідані шляхи»
Три різні життя загубленого письменника
12 травня 2020,  21:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійська режисерка і сценаристка Саллі Поттер, яка прославилася на початку 90-х завдяки номінованому на «Оскар» байопіку «Орландо», не з чуток знає про те, що таке деменція, адже ця недуга був у її брата Ніка. Вирішивши використати свій гіркий життєвий досвід в якості натхнення, вона придумує історію про батька, який є хворим на деменцію, та його турботливу дочку, якій цей стан гаряче любимого батька розбиває серце. І називає її «Незвідані шляхи».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви»
Диявольськи дивовижна Анджеліна Джолі
18 жовтня 2019,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році на великі екрани вийшло фентезі «Чаклунка», яке розповіло відому казку про Сплячу красуню з точки зору лиходійки Малефісенти. Роль Малефісенти студія Disney віддала у руки Анджеліни Джолі, і завдяки їй вони миттєво отримали культову лиходійку, яку глядачі полюбили більше, ніж усіх діснеївських принцес разом узятих. Тому останні п'ять років студія активно працювала над тим, щоб повернути Малефісенту на великі екрани, і, на щастя, Джолі з задоволенням погодилася знову примірити її крила, роги та ікла в сиквелі «Чаклунка: Повелителька темряви», який виявився набагато масштабнішим за оригінал.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дощовий день в Нью-Йорку»
Романтика й мінливості великого міста
17 жовтня 2019,  02:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Як вважаєте, скільки було знято романтичних фільмів з Нью-Йорком в одній з головних ролей? Скільки разів ми бачили, як закохані гуляють Мангеттеном або їздять в кареті по Центральному парку? Напевно навіть самий найзапекліший кіноман не зможе це порахувати. Проте Нью-Йорк продовжує зачаровувати романтиків в будь-яку погоду, і ось уже Вуді Аллен не зміг встояти і після своїх подорожей по найромантичнішим містам світу, як Париж, Рим і Барселона, він повертається на рідний Мангеттен, щоб розповісти ще одну історію кохання під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку»... за участю шести чоловік.

Читати далі...