Оновлення, в яких згадується Ель Фаннінг

12 червня 2019,  14:57 | Оновлення

В інтернеті з'явився український трейлер нового фільму режисера Вуді Аллена під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку», в якому знімалися Тімоті Шаламе, Ель Фаннінг, Ребекка Голл, Джуд Лоу та Селена Гомес.

Фільм розповість про юнака з Манхеттена та дівчину з Арізони, які навчаються далеко від Нью-Йорка, але разом приїжджають туди на вихідні. Втім, замість прогулянки дівчина відправляється на інтерв'ю з відомим режисером. А хлопець ж зустрічає свою стару подругу.

Фільм Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», прем'єра якого була під загрозою через проблеми режисера з компанією Amazon, вийде в український прокат у жовтні 2019 року.

25 квітня 2019,  12:50 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером музичної драми «За мрією», в якій Ель Фаннінг прагне до перемоги у пісенному конкурсі. Фільм стане режисерським дебютом актора Макса Мінгелли, відомого за серіалом «Оповiдь служницi».

У центрі сюжету — історія героїні Вайолет. Вона працює офіціанткою в місцевому кафе і живе з матір'ю. Під час прибирання після важкого дня дівчина мріє про кар'єру на сцені і будні суперзірки. Вайолет отримує шанс змінити свою життя — виступити на музичному шоу, де вона зможе проявити себе і продемонструвати свій талант. Але чим ближче виступ, тим складніше стає героїні подолати страх сцени.

Прем'єра фільму «За мрією» в українських кінотеатрах очікується 20 червня.

8 жовтня 2017,  23:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер фантастичної мелодрами «Як розмовляти з дівчатами на вечірках», де Ель Фаннінг грає чарівну іншопланетянку.

Події фільму відправляють нас в 1977 рік у Лондон, де панк-рок знаходиться на своєму піку. Молодий хлопець Енн (Алекс Шарп) зустрічає прекрасну дівчину з іншої планети Зан (Фаннінг) і закохується в неї. Разом вони весело проводять час, але незабаром дізнаються, що інші іншопланетяни, які прибули на Землю разом з Зан, хочуть знищити людський світ. І люди на чолі з місцевою панк-зіркою Королевою Боадіцеєю (Ніколь Кідман) вирішують дати їм відсіч.

Українська прем'єра картини Джона Кемерона МітчеллаГедвіга і злощасний дюйм») очікується 8 лютого 2018 року.

16 квітня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Три покоління», де Ель Фаннінг втілила дівчину Рей, яка хоче змінити свою стать і бути хлопцем, як і відчуває себе в душі, нарешті обзавелася офіційним трейлером. Мати Рей втілила Наомі Воттс, а бабусю-лесбіянку, яка не зовсім розуміє вибір свого онука, — Сьюзен Сарандон.

Кінокартина Гебі Діллел була знята ще в 2014 році, останні кілька років вона їздила по різних фестивалях, і тільки зараз кінокомпанія The Weinstein Company вирішила випустити її в прокат.

10 лютого 2017,  19:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Софія Коппола зняла свій рімейк драматичного трилера «Ошуканий», де Колін Фаррелл втілює пораненого солдата-северянина, який у часи Громадянської війни опинився в школі-інтернаті для дівчат Конфедерації, і його присутність там зароджує в самотніх жіночих серцях пристрасть та ревнощі.

Героїнь, в чиї ряди герой Фаррелла вносить розбрат, зіграли Ніколь Кідман, Кірстен Данст та Ель Фаннінг.

23 грудня 2016,  19:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної драми «Закон ночі», прем'єра якої відбудеться в січні, пропонує усвідомити справжню ціну американської мрії разом з Беном Аффлеком та Ель Фаннінг.

Повноцінний український трейлер кінокартини, де Аффлек також виступив сценаристом і режисером, дивіться тут.

12 листопада 2016,  01:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. вирішили бути лаконічними в своїй промо-кампанії кримінальної драми Бена Аффлека «Закон ночі» і, через два місяці після першого, випустили відразу фінальний трейлер. І в ньому є все: погоні, вибухи, перестрілки, гламур періоду «сухого закону», а також багато крутого Аффлека, якого не вражають погрози, танцююча Зої Салдана і ексцентрична Ель Фаннінг, яка вважає, що за все це вони потраплять в пекло.

Український трейлер цієї гангстерської історії, одним з продюсерів якої є Леонардо ДіКапріо, дивимося тут.

5 жовтня 2016,  12:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер французько-канадського мультфільму «Балерина», що розповідає про дівчинку-сироту, яка разом зі своїм другом відправляється в Париж, щоб вступити в відому балетну школу і стати великою балериною.

Головних героїв історії озвучили Ель Фаннінг і Дейн ДеХаан.

27 вересня 2016,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні героїні драматичної комедії «Жінки ХХ століття», яких грають Ель Фаннінг, Аннетт Бенінг і Грета Гервіг, живуть за своїми правилами, бунтуючи, люблячи і воліючи насолоджуватися життям попри все, що трапляється в їх далеко не досконалому світі.

Режисером і сценаристом фільму виступив Майк Міллс, творець оскароносних «Початківців».

9 вересня 2016,  12:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер кримінальної драми «Нічне життя», знятої Беном Аффлеком, представляє його в образі самовпевненого гангстера, який стрімко підіймається вгору своєї кримінальної організації. Ось тільки його кохана у втіленні Зої Салдани не впевнена в тому, що він досить жорстокий для такої професії.

У фільмі також зіграли Скотт Іствуд, Сієнна Міллер, Брендан Глісон, Ель Фаннінг і Кріс Купер, а його продюсером виступив Леонардо ДіКапріо.

19 червня 2016,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий зухвалий ТВ-ролик «Неонового демона» Ніколаса Віндінга Рефна з заворожуючою Ель Фаннінг все глибше занурює глядача в світ моди, краси і жахів, які там ховаються.

«— Тебе колись дівчина позбавляла роботи?
— Я її з'їла.
»

11 червня 2016,  17:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем семь новых стильных постеров к хоррор-триллеру Николаса Виндинга Рефна «Неоновый демон» с Эль Фаннинг в главной роли.

Читати далі...
20 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В первом трейлере к «Неоновому демону» Николаса Виндинга Рефна есть все: модели, секс, каннибализм, и каждый кадр оттуда кричит о том, что данный триллер станет самой стильной работой этого датского режиссера.

Читати далі...
9 листопада 2015,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На новой фотографии из грядущего хоррор-триллера Николаса Виндинга Рёфна «Неоновый демон» исполнительница главной роли Эль Фаннинг предстала в окровавленном образе.

Читати далі...
2 лютого 2014,  20:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія – нове аранжування класичної пісні Disney «Once Upon a Dream» у виконанні Лани Дель Рей було презентовано вчора, 26 січня, під час показу 90-секундного ролику до стрічки «Чаклунка» на 56-ій щорічній церемонії «Греммі». Український реліз пригодницького фентезі «Чаклунка» заплановано разом із світовим стартом - на 29 травня 2014.

Володарка багатьох нагород, американська співачка Лана Дель Рей створила унікальне аранжування відомої казкової мелодії з класичної диснеївської анімації «Спляча красуня». Композиція звучатиме в фінальних титрах стрічки «Чаклунка».

Пісня Лани Дель Рей «Once Upon a Dream» знаходиться у вільному доступі тільки на Google Play – онлайн-магазині Google, що пропонує музику, фільми, книги, ігри та інше в цифровому форматі. Пісня викладена для безкоштовного завантаження від учора, 26 січня, і знаходитиметься у вільному доступі до понеділка, 3 лютого [http://smarturl.it/ldrgps1]. 

Від студії Disney і творців фільмів, що захоплюють людську уяву – «Аватар» та «Оз: Великий та Могутній» – невідома історія чаклунки Малефісенти. Героїня незрівнянної Анджеліни Джолі – проста дівчина, серце якої, переживши підлу зраду, перетворюється на камінь. Зовсім скоро ми дізнаємось, хто ж вона насправді…

В головних ролях: Анджеліна Джолі, Шарлто Коплі, Ель Фанінг, Сем Райлі, Імельда Стаунтон, Джуно Темпл та Леслі Менвіль.

Продюсер «Чаклунки» - Джо Рот. Режисер Роберт Стромберг. Виконавчі продюсери: Анджеліна Джолі, Дон Хан, Палак Патель, Метт Сміт та Сара Бредшоу. Сценарист Лінда Вулвертон. «Чаклунка» в кіно з 29 травня 2014 року.