Новини, в яких згадується Джош Гатчерсон

11 грудня 2023,  17:15 | Новини зірок | Автор: Олена Стрельбицька

Найпопулярніший пошуковий сервіс Google представив десятку акторів та акторок, яких найчастіше шукали у 2023 році представники англомовного Інтернету. І, як виявляється, більшість із них привернула увагу публіки зовсім не своїми ролями чи досягненнями (а найчастіше якраз навпаки скандалами і судовими процесами).

Читати далі...
18 липня 2023,  02:23 | Новини фільмів

Зірка культової франшизи «Голодні ігри» Джош Гатчерсон тепер вимушений боротися за виживання без Дженніфер Лоуренс у фільмі жахів «П'ять ночей у Фредді», що є одним з найбільш очікуваних горорів цього року.

Читати далі...
4 липня 2023,  11:30 | Новини фільмів

Для поціновувачів фільмів жахів пропонуємо ознайомитися з матеріалами до фільму «П'ять ночей у Фредді», в якому головну роль зіграв актор Джош Гатчерсон, відомий завдяки хітовій франшизі-антиутопії «Голодні ігри». В кінотеатрах України фільм стартує восени – з 26 жовтня.

Читати далі...
16 грудня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Венеції стартував знімальний процес військового фільму «Across the River and Into the Trees» («За рікою в тіні дерев»), головних героїв якого втілять номінант на премію «Золотий глобус» Лів Шрайбер та зірка антиутопічної франшизи «Голодні ігри» Джош Гатчерсон.

Читати далі...
23 квітня 2020,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел фантастичної франшизи «Голодні ігри» знайшов свого режисера в особі Френсіса Лоуренса, який вже неодноразово бував в Панемі, але, на жаль, в ньому не повернуться ані Дженніфер Лоуренс, ані Джош Гатчерсон, ані Ліам Гемсворт.

Читати далі...
28 лютого 2020,  16:11 | Новини серіалів

«Ми про*бали весь всесвіт. Повністю весь всесвіт». Вчора стримінговий сервіс Hulu поділився в мережі тизер-трейлером фінального сезону свого божевільного серіалу «Людина майбутнього», головну роль в якому виконує зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон.

В науково-фантастичному ситкомі від продюсерів Сета Рогена та Евана Голдберга Гатчерсон втілює прибиральника і геймера Джоша Футтурмана, якого одного разу вербують прибульці для місії з порятунку людства. В результаті це призводить до того, що Джоша і його друзів Тигру (Еліза Куп) і Вовка (Дерек Вілсон) звинувачують в злочинах проти часу і засуджують до смерті на популярному шоу. Їм вдається втекти, і поки вони намагаються уникнути страшної долі, герої прагнуть очистити свої імена та виправити той історичний безлад, який вони створили.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Людина майбутнього» відбудеться 3 квітня.

17 червня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за всесвітом Кітнісс Евердін? Тоді у нас чудова новина: письменниця Сьюзен Коллінз напише нову книгу-приквел про «Голодні ігри», і студія Lionsgate вже придбала права на її адаптацію.

Читати далі...
24 листопада 2018,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Hulu поділився першим тизер-трейлером 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Людина майбутнього», де зірка франшизи «Голодні ігри» Джош Гатчерсон подорожує в майбутнє.

Прибиральник і геймер Джош Футтурман (Гатчерсон) живе звичайним нудним життям, але одного разу його вербують загадкові прибульці і відправляють у подорож у часі, щоб він зупинив зникнення людства. І в нових серіях він потрапляє на 150 років у майбутнє.

В трейлері також з'являються Еліза Куп, Сет Роген та Гейлі Джоел Осмент.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Людина майбутнього» відбудеться 11 січня.

10 вересня 2018,  17:39 | Оновлення

Представляємо український трейлер канадського мультфільму «Еліот – найменше оленя Санти».

Головний герой мультфільму – оленятко Елліот (Джош Гатчерсон) – завжди мріяв потрапити в оленячу упряжку самого Санти-Клауса та розвозити подарунки для дітей. Дізнавшись, що за кілька днів до Різдва один з оленів Санти пішов на спочинок, Елліот вирішив, що це його шанс виконати мрію всього життя. Але для цього йому треба буде пройти дуже складний відбір на Північному полюсі та обійти всіх суперників.

Українська прем'єра мультфільму «Еліот – найменше оленя Санти» відбудеться 6 грудня.

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

7 жовтня 2017,  17:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції New York Comic Con був представлений повноцінний трейлер фантастичній комедії «Людина з майбутнього», в якій зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон грає подорожуючого у часі прибиральника. Раніше він був звичайним хлопцем, який любив грати в комп'ютерні ігри, і коли пройшов одну з них, його завербували агенти з майбутнього, щоб він врятував світ.

Прем'єра всього 1 сезону «Людини з майбутнього», над якою працювали творці серіалу «Проповідник» Сет Роген та Еван Голдберг, відбудеться 14 листопада.

12 серпня 2017,  20:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фантастичній комедії «Людина з майбутнього» зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон зіграє хлопця, який вдень працює прибиральником, а вночі стає одним з найкращих у світі геймерів. Одного разу його відвідують загадкові гості з майбутнього, і тепер він повинен подорожувати в часі, щоб врятувати людство від вимирання. У першому тизері серіалу, показаному на Comic-Con, його творець Сет Роген відкриває Гатчерсону, що на зйомках вони будуть використовувати справжні лазери, і демонструє, на що вони здатні.

Прем'єра «Людини з майбутнього» відбудеться 14 листопада.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.

31 серпня 2016,  21:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувана адаптація роману Джона Стейнбека «І програли бій», чиїм режисером і виконавцем головної ролі виступив Джеймс Франко, отримала перший трейлер, який представляє її зоряний каст по обидва боки барикад, на яких опинилися Нат Вулф, Роберт Дювалл, Ед Харріс, Сем Шепард, Вінсент Д'Онофріо, Селена Гомес, Джош Хатчерсон і Брайан Кренстон.

12 червня 2016,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптация романа Джона Стейнбека «И проиграли бой», снятая Джеймсом Франко, обзавелась новым постером, представляющим первый взгляд на всех ее основных персонажей в воплощении звездного каста.

Читати далі...