Новини, в яких згадується Кетрін Бігілоу

29 березня 2022,  21:05 | Нагороди та премії

Режисерка хітового драматичного вестерну від Netflix «У руках пса» Джейн Кемпіон стала третьою жінкою в історії кінематографа, яка отримала премію «Оскар» у категорії Найкращий режисер.

Читати далі...
21 березня 2020,  00:39 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році «Оскар» в категорії Найкращий фільм отримав корейський фільм «Паразити», і якщо ви його вже подивилися, то ми підібрали ще дев'ять оскароносних фільмів останнього десятиліття, які удостоїлися свого часу головної статуетки.

Читати далі...
1 серпня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер драматичного трилера «Детройт» повідомляє, що критики в захваті від нового творіння оскароносної Кетрін Бігелоу, називаючи його «найкращим фільмом року» і «фільмом, про який всі будуть говорити». Він покаже найгірші міські заворушення в історії США, які відбулися влітку 1967 року в Детройті на ґрунті расизму. Учасників тих подій втілили Джон Бойега, Вілл Поултер, Ентоні Макі, Ханна Мюррей, Джек Рейнор і Джон Красінскі.

У світовий прокат «Детройт» виходить на цьому тижні, сподіваємося, що він добереться і до українських кінотеатрів.

18 червня 2017,  18:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер драми оскароносного режисера Кетрін Бігелоу «Детройт», яка розповість про найбільш руйнівні міські заворушення в історії США, що відбулися влітку 1967 року. Відео показує, як поліцейського у втіленні зірки «Зоряних війн» Джона Бойеги допитують в дільниці детективи, які не вірять в його розповідь про те, що інші копи розстріляли будинок афроамериканців, та намагаються повісити вбивства на нього.

Фільм, де також зіграли Ентоні Макі, Вілл Поултер та Джон Красінські, вийде в американський прокат 4 серпня.

14 квітня 2017,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша і поки єдина жінка-режисер, яка отримала «Оскар», Кетрін Бігелоу, яка стала відомою завдяки «Повелителю бурі» та «Ціль номер один», зняла новий драматичний трилер, заснований на реальних подіях. Кінокартина «Детройт», де зіграли Джон Бойега, Ентоні Макі, Вілл Поултер і Джон Красінскі, розповість про найбільш руйнівні міські заворушення в історії США, що відбулися влітку 1967 року в Детройті.

Сценаристом фільму виступив володар 2 «Оскарів» за роботу з Бігелоу Марк Боал, так що їх нове творіння напевно буде одним з головних претендентів на «Оскар» в наступному році.

28 червня 2016,  16:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Звездных войн: Пробуждение силы» Джон Бойега получил роль в новой криминальной драме обладательницы 2 «Оскаров» Кэтрин Бигелоу.

Читати далі...
12 березня 2015,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новим проектом першої і поки єдиної жінки-режисера, що отримала «Оскар», Кетрін Бігелоу стане екранізація історії американського солдата Боуї Бергдала, який провів майже п'ять років в полоні у талібів.

Останнім часом Бігелоу працювала зі сценаристом Марком Боалом над «Сплячими псами», заснованими на кримінальному перетині кордонів в Аргентині, Бразилії і Парагваї. Але цей проект студії Paramount поки не перетворюється на фільм. І зараз повідомляють, що його відсунули на задній план, а наступною історією для Бігелоу і Боала стане біографічне кіно про Боуї Бергдаля.

Боуї Бергдал – сержант армії США, потрапив у полон до талібану майже на п'ять років і був обміняний на 5 ув'язнених талібів в травні 2014 року. Під час своєї служби в Афганістані Бергдал розчарувався в американській армії. Він покинув свій підрозділ і потрапив в полон до талібів, звідки пару разів йому вдавалося втекти, але через кілька днів його ловили й повертали назад. Переговори щодо його звільнення тривали кілька років і сам процес і результат викликали гостру дискусію в США.

Вперше про цей фільм Бігелоу було повідомлено минулого літа, тоді також стало відомо, що над своїм кіно про Бергдаля працює і режисер Тодд Філд, номінований на «Оскар» за фільми «Як малі діти» і «У спальні».

Також у Бігелоу у виробництві проект «The True American» («Справжній американець»), що розповідає про мігранта з Бангладешу, пораненого американцем, спраглого до помсти через 11 вересня, і про низку подій, яка приходить в дію, коли жертва зустрічається зі своїм нападником. Головну роль у фільмі має зіграти Том Харді. Але, як повідомив Deadline, наступним проектом Бігелоу все-таки буде фільм про Бергдаля.