Оновлення, в яких згадується Девід Хесселхофф

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

22 липня 2017,  03:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» продовжує радувати і після завершення його прокату в кінотеатрах. Новий трейлер, присвячений виходу фільму на Blu-ray, є дуже веселою і реалістичною рекламою в стилі 1980-х, де двоє ведучих в костюмах і з зачісками (та й манерою рекламувати) того часу розповідають про те, скільки всього цікавого чекає на шанувальників в якості бонусу до фільму на дисках. Золотом серед них є кліп «Guardians Inferno» з кастом і Девідом Хассельхоффом, чиї фрагменти ви можете тут побачити.

У форматі Digital кінокартина Джеймса Ганна вийде 8 серпня, а поповнити нею свою колекцію на Blu-ray буде можна з 22 серпня.

13 липня 2017,  16:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вартові Галактики 2» відправляються до вас додому. Студія Marvel за допомогою яскравого трейлера повідомила, що в наступному місяці супергеройський сиквел Джеймса Ганна вийде на в форматі Digital і на Blu-ray. Причому команда Зоряного лицаря прибуде не одна, а в компанії купи закулісних відео, вирізаних сцен, невдалих дублів, кліпу «Guardians Inferno» з кастом і Девідом Хассельхоффом та багато чого іншого!

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» з'являться 8 серпня, а додати їх в свою колекцію на Blu-ray буде можливо с 22 серпня.

23 квітня 2017,  15:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Єдиною оригінальною композицією саундтреку «Вартових Галактики 2» буде пісня «Guardians Inferno», яку написав режисер Джеймс Ганн.

Читати далі...