Оновлення, в яких згадується Білл Мюррей

26 квітня 2021,  00:23 | Оновлення

Біллу Мюррею показали фрагмент нового фільму «Мисливці за привидами: З того світу» (в кінотеатрах України з 11 листопада) в якому головний герой зустрічає Міні-Зефірчіков вперше. Давайте разом подивимося на реакцію актора!

22 вересня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер анімації культового режисера Веса Андерсона «Острів собак», який менш ніж за добу зібрав 1,5 млн переглядів. Події мультфільму розвиваються в Японії, де в зв'язку з епідемією собачого грипу всіх собак відправляють на карантин на сміттєвий острів. Одного разу на цей острів приземляється 12-річний хлопчик, який шукає свого пса, і місцеві собаки беруться йому допомогти.

До українських кінотеатрів нове творіння Андерсона, яке озвучили Едвард Нортон, Скарлетт Йоханссон, Брайан Кренстон, Тільда ​​Свінтон та Білл Мюррей, добереться влітку 2018 року.

26 листопада 2016,  16:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого місяця Інтернет підірвала фотографія з то чи Біллом Мюреєм, то чи Томом Хенксом, який тримає на руках дитину, що плаче. Виявилося, що це все-таки був Мюррей, але під час свого недавнього відвідування «Шоу Грема Нортона» Хенкс підтвердив, що вони дійсно дуже схожі на цьому фото. І щоб відзначити цю схожість, він разом з Джеммою Артертон та Джозефом Гордон-Левіттом відтворив цей знаменитий знімок.

11 квітня 2016,  08:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Книги джунглів» Білл Мюррей (Балу) і Ніл Сетхі (Мауглі) виконали композицію «The Bare Necessities», яка звучала ще в диснеївському мультфільмі 1967 року, на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

В українських кінотеатрах нова «Книга джунглів», де також можна буде почути цю пісню, виходить вже на цьому тижні, 14 квітня.

22 вересня 2015,  13:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Нікому не потрібний музичний продюсер під час туру по сходу знаходить молоду дівчину з воістину золотим голосом. Разом вони вирушають у відчайдушну подорож у Кабул, де вона візьме участь у супер-популярному місцевому телешоу «Афганська Зірка».

У ролях: Білл МюррейЗої ДешанельБрюс ВіллісКейт Хадсон та інші.

В кінотеатрах України і РФ з 22 жовтня.

20 березня 2015,  02:46 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У фільмі «Алоха» відомий розробник озброєнь (Бредлі Купер) повертається до міста, в якому досяг найбільших здобутків у своїй кар’єрі, та поновлює стосунки з колишньою коханою (Рейчел МакАдамс), а паралельно і неочікувано закохується у свою колегу – жінку жорсткої вдачі, пілота Військово-Повітряних Сил (Ема Стоун). Від володаря премії Оскар Камерона Кроу – режисера та автора сценарію фільмів «Джері Магуайєр» та «Майже знаменитий». У фільмі також знімались Білл Мюррей, Джон Красінськи, Денні МакБрайд та Алек Болдуїн.

В кінотеатрах України і Росії з 28 травня.