Новини, в яких згадується Адріан Пасдар

17 травня 2018,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший фрагмент фінальної 22 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.», де буде вирішуватися доля планети і одного з команди.

Знесилений Колсон (Кларк Грегг) відправляє Дейзі (Хлоя Беннет) до Телбота (Адріан Пасдар), щоб вона змогла достукатися до нього і зупинити кінець світу, але Дейзі не вірить, що вона здатна це зробити. Й тоді Колсон каже, що вона або повинна знайти сили в своєму серці і «звернутися до доброї сторони Телбота», або знайти сили в своїх руках і «надерти його зад до втрати свідомості».

Серія під назвою «The End» («Кінець»), де також повернеться Детлок (Дж. Аугуст Річардс), вийде на екрани 19 травня за українським часом.

5 травня 2018,  12:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик «останньої серії перед шокуючим фіналом» 5 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

В даному відео Телбот (Адріан Пасдар) розкриває синові Джорджу (Джек Фішер), що «його батько став супергероєм, прямо як ті Месники»; Колсон (Кларк Грегг) говорить, що вони можуть «битися або бігти», і Мей (Мінг-На) вибирає битися; а Дейзі (Хлоя Беннет) з жахом розуміє, що вона є Руйнівницею світів, як і говорилося в пророцтві.

Серія «The Force of Gravity» («Сила гравітації»), режисером якої є Кевін Танчароен, вийде на екрани 12 травня за українським часом.

30 квітня 2018,  18:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 20 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.» повідомляє, що «з великою силою приходять великі проблеми».

Знову визначений Телбот (Адріан Пасдар) бере Колсона (Кларк Грегг) на зустріч із ворогом та намагається запобігти знищенню Землі. Але промо показує, як сила вдаряє Телботу в голову: він вимагає, щоб перед ним встали на коліна і проголошує себе «останньою надією Землі», що викликає у Колсона тривогу.

Серія «The One Who Will Save Us All» («Той, хто всіх нас врятує»), режисером якої є Чері Гірхард, вийде на екрани 5 травня за українським часом.

15 квітня 2018,  01:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сплячий агент активується, а суперзброя піднесеться в 18 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Команда повинна знайти спосіб зупинити Рубі (Дав Камерон), перш ніж передбачена ланцюгова реакція, яка може зруйнувати Землю, буде приведена в дію. Також Колсону (Кларк Грегг) і Маку (Генрі Сіммонс) доведеться впоратися з буйним Талботом (Адріан Пасдар), а Фітц (Йен де Кестекер) зворушливо затуляє собою Сіммонс (Елізабет Хенстридж) від Рубі і намагається умовити лиходійку не починати катастрофу світового масштабу.

Серія «All Roads Lead...» («Всі дороги ведуть...») вийде на екрани 21 квітня за українським часом. Всього 5 сезон «Агентів Щ.И.Т.» буде складатися з 22 серій і завершиться у травні.

23 січня 2018,  18:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Рейн (Одетт Еннейбл) планує свій наступний крок, Супергьорл (Мелісса Бенойст) рятує свою подругу в 12 серії 3 сезону.

Синопсис серії говорить, що Морган Едж (Адріан Пасдар) звинувачує Лєну (Кеті МакГрат) в змові з метою вбити його, і Кара приходить їй на допомогу. Промо-ролик також показує, як Лєну хтось отруїв, а черговий гала-вечір закінчується битвою, в якій Супергьорл допоможе Мон-Ел (Кріс Вуд).

Серія «For Good» («Заради добра») вийде на екрани 30 січня за українським часом.

31 жовтня 2017,  17:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Лєна Лютор (Кеті МакГрат) виступає на передній план у промо-ролику наступної серії 3 сезону «Супергьорл».

Морган Едж (Адріан Пасдар) звинувачує її в тому, що діти захворіли від отруєння свинцем, після того як вона зробила бомбу, щоб врятувати Нешнл-Сіті від даксамітів. Лєна звертається до Кари (Мелісса Бенойст) й Саманти (Одетт Еннейбл), щоб вони допомогли очистити її ім'я, але це виявляється зовсім не так просто, як здається. Тим часом, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) приймають доленосне рішення щодо майбутнього своїх відносин.

Вчора був представлений перший погляд на суперлиходійку Рейн у втіленні Еннейбл. Серія «Damage» («Збитки»), яку зняв Кевін Сміт, вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

24 липня 2017,  01:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 3 сезону «Супергерл», показаний на Comic-Con, представляє перший погляд на Еріку Дюранс в образі Алури Зор-Ел, матері Кари (Меліса Беноїст), яка буде грати цю героїню замість Лаури Бенанті. Кара тут переживає кризу самоідентичності і втрату свого коханого Мон-Ела (Кріс Вуд), продовжуючи рятувати своє місто з суворим обличчям, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) цілуються, а також відео показує двох нових ключових героїв 3 сезону: «вбивцю світів» Рейн (Одетт Еннейбл з «Хауса») і «нещадного магната нерухомості» Моргана Еджа (Адріан Пасдар з «Агентів Щ.И.Т.»).

Фото з усміхненими акторами «Супергерл» з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається 9 жовтня.