Новини серіалів, в яких згадується Сем Реймі

23 липня 2015,  11:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Зена – королева воїнів» скоро знову з'явиться на екранах. Телеканал NBC планує перезапустити свій популярний серіал про пригоди принцеси-воїна.

Поки що проект знаходиться на ранній стадії розробки, і йому тільки шукають автора. Але новою «Зеною» вже займаються продюсери Роберт Дж. Тейперт і Сем Реймі, які працювали над оригінальним серіалом. Вони хочуть створити розумну і витончену супергероїню для нового покоління, і перезапуск планується бути «сучасним».

Вперше відома войовниця у виконанні Люсі Лоулесс з'явилася в серіалі «Дивовижні мандри Геракла» з Кевіном Сорбо у головній ролі, а потім отримала свій власний спін-офф, який став навіть більш популярним, ніж оригінал, і протримався в ефірі на два роки довше, завершившись в 2001 році.

Нещодавно Лоулесс підписалася на участь в серіалі «Еш проти Зловісних мерців», творцями якого є Реймі і Брюс Кемпбелл, і з'явилася в «Салемі» і «Агентах «Щ.И.Т.».

Актриса наполегливо хоче, щоб її принцеса-воїн повернулася на екран, сказавши в інтерв'ю:

Я просуваю цей серіал, тому що все ще є до нього достатній інтерес. Я завжди готова до питань про те, коли буде фільм про Зену. Хлопці, я дуже стараюся це здійснити, зі мною [у головній ролі] або без мене. Вважаю, було б весело зробити перезапуск, як «Еш проти Зловісних мерців» з Зеною середнього віку, одягнену в муу-муу, з паршивим характером і звичкою палити. Повернути Теда Реймі (Джоксер)... і [можливо] Брюса Кемпбелла.

В якості кого повернеться Лоулесс в новій «Зені», ще вирішується. Але продюсери, серед яких і її чоловік Тейперт, хотіли б бачити актрису як на екрані, так і за лаштунками проекту.

Поки невідомо, скільки серій буде включати перезапуск. Очікується, що він стане повноцінним серіалом, а не єдиним сезоном, у вигляді яких зараз повертаються багато культових телеісторій.

Прем'єра нової «Зени – королеви воїнів» запланована на 2016 рік.