Новини, в яких згадується Девід Фінчер

13 травня 2022,  13:04 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер 3 сезону свого мегапопулярного мультсеріалу для дорослих «Любов, смерть і роботи», одним із виконавчих продюсерів якого виступає Девід Фінчер.

Читати далі...
24 лютого 2021,  12:33 | Статті

З 19 лютого в українських кінотеатрах стартував трилер «Аферистка» кримінальна і наповнена чорним гумором історія про протистояння шахрайки з мафіозі. Відповідні ролі в ньому зіграли номінантка на премію «Оскар» за фільм «Загублена» Розамунд Пайк і зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж.

Фільм «Аферистка» вельми серйозно відрізняється від більшості картин про дотепних і харизматичних аферистів, при цьому утримує цілих 93% на Rotten Tomatoes і вже приніс Розамунд Пайк номінацію на «Золотий глобус». Всіх цих фактів достатньо, щоб ми підготували для вас детальний огляд про фільм: звідки ростуть ноги у сюжету, хто зіграв, як знімали і що говорять про фільм перші глядачі і критики.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аферистка»
Великий куш Розамунд Пайк
20 лютого 2021,  23:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році Розамунд Пайк потрясла світ в екранізації роману Гілліан Флінн «Загублена», яку зняв Девід Фінчер, втіливши там головну психопатку великого екрану останнього десятиліття (пробач, Хоакін Фенікс). З тих пір вона знімалася в різних проектах, але ми всі з нетерпінням чекали, коли ж вона знову зіграє на екрані розважливу злодійку. Тому коли до Пайк в руки потрапив сценарій Дж. Блейксона «Аферистка», вона одразу ж зрозуміла, що повинна зіграти в цьому фільмі головну роль.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Манк»
Монохромний шедевр Джека і Девіда Фінчерів
12 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофільм «Громадянин Кейн», визнаний шедевр всіх часів т народів, який вийшов на екрани в 1941 році, вписав ім'я його режисера, продюсера, сценариста та виконавця головної ролі Орсона Веллса в історію кінематографа і американської культури. Навіть якщо ви його і не дивилися, то напевно чули про цей фільм та про його творця, якому було всього 25 років, коли він знімав свій шедевр, але мало хто знає ім'я сценариста, який придумав цю геніальну історію, – Германа Я. Манкевича, відомого в колі друзів і колег як просто Манк. І в своєму новому фільмі режисер Девід Фінчер вирішує виправити цю несправедливість.

Читати далі...
4 лютого 2021,  20:18 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Головним сюрпризом оголошення номінантів на премію «Золотий глобус» стало те, що хітовий серіал від Netflix «Емілі в Парижі», який було дуже модно лаяти минулої осені, отримав одразу 2 номінації.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
4 грудня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нового кіношедевра Девіда Фінчера «Манк», який вийшов на Netflix сьогодні, стримінгова компанія представила його фінальний трейлер, де кінокритики називають стрічку Фінчера «найкращим фільмом року».

Читати далі...
21 жовтня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі повноцінний трейлер чорно-білої біографічної драми «Манк», яку зняв режисер культових фільмів «Бійцівський клуб», «Соціальна мережа» і «Загублена» Девід Фінчер.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  11:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фільм культового голлівудського режисера Девіда Фінчера «Манк» вийде в цьому році на стримінговій платформі Netflix, яка вже представила його перший тизер-трейлер. І так, фільм буде чорно-білим, в дусі старого Голлівуду, який тут показаний.

Читати далі...
6 травня 2020,  21:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська письменниця та сценаристка Дж.К. Роулінг поділилася п'ятіркою своїх улюблених фільмів, які вона рекомендує до перегляду на карантині.

Читати далі...
18 березня 2020,  16:55 | Новини фільмів

Пам'ятаєте Гейлі Беннетт з трилера «Дівчина у потягу»? Вона знову опиняється в небезпечній для життя ситуації в трейлері драматичного трилера «Ковтай», який нагадує стиль Девіда Фінчера та його культову стрічку «Загублена».

Повнометражний режисерський дебют Карло Мірабелла-Дейвіса розповідає про вагітну домогосподарку Гантер (Беннетт), яка намагається бути у всьому ідеальною для свого чоловіка Річі (зірка горора «Острів фантазій» Остін Стовелл). Одного разу вона виявляє в собі бажання ковтати небезпечні предмети. І поки її чоловік та його родина намагаються взяти контроль над її життям, Гантер повинна подивитися в обличчя темному секрету, що криється за її новою одержимістю.

Світова прем'єра фільму «Ковтай» відбулася в минулому році на американському кінофестивалі «Трайбека». З тих пір його представили на кінофестивалях у Франції, Німеччині, Італії, Туреччині, Польщі, Канаді та Бразилії.

17 вересня 2019,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ту знамениту стрижку боб, з якою героїня Розамунд Пайк Емі Данн з'явилася у кінці фільму «Загублена»? Актриса знову примірить її на великому екрані.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Шахрайки»
Поєдинок аферисток Енн Гетевей та Ребел Вілсон
11 травня 2019,  20:11 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулорічний фільм про хитрих злочинниць «Вісім подруг Оушена», де одну з героїнь зіграла Енн Гетевей, нехай і не став хітом, але окупив свій бюджет в 4 рази, так що Голлівуд вирішив продовжити тему жінок-аферисток на великому екрані. На цей раз Гетевей дісталася вже головна роль, але знову не в оригінальному фільмі, а в рімейку. Причому рімейку рімейка. Адже «Шахрайки» – це рімейк картини «Відчайдушні шахраї» зі Стівом Мартіном і Майклом Кейном, який в свою чергу є рімейком комедії «Казка на ніч» з Марлоном Брандо і Девідом Нівеном. Так що Голлівуд вже традиційно перезнімає цю аферу раз на 20-30 років, адаптуючи її під сучасного глядача. Яким же вийшов цей новий рімейк?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дівчина у павутинні»
Не та дівчина з тату дракона
8 листопада 2018,  04:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2011 році Девід Фінчер представив свою екранізацію шведського детективного роману-бестселера «Дівчина з тату дракона», головні ролі в якій виконали Руні Мара і Деніел Крейг, і вона миттєво стала культовим фільмом, справжньою класикою жанру детективний трилер і отримала 5 номінацій на «Оскар», в одній з яких навіть здобула перемогу. Стіг Ларссон написав ще дві книги про дівчину з тату дракона Лісбет Саландер, тому після успіху творіння Фінчера зйомки продовження її пригод були неминучими. І ось після 7 років переписування сценарію на екрани виходить «Дівчина у павутинні», заснована на романі вже іншого письменника, з іншими акторами і режисером, але все ще претендує на лаври тієї ж франшизи.

Читати далі...
14 листопада 2017,  17:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну героїню в детективному трилері «Дівчина, яка застрягла в павутині» втілить зірка серіалу «Корона» Клер Фой.

Читати далі...