Новини, в яких згадується Бен Кінгслі

25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
1 серпня 2022,  09:52 | Кастінг

Наступним фільмом після супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для Бенедикта Камбербетча стане стрічка «The Wonderful Story of Henry Sugar», яку знімає культовий режисер Вес Андерсон.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Шан-Чі та легенда десяти кілець»
Пробудження супергеройської магії кунг-фу у всесвіті Marvel
6 вересня 2021,  23:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після епічного і вельми драматичного завершення Саги Нескінченності, в кінці якої ми попрощалися з багатьма членами оригінальної команди Месників, кіновсесвіту Marvel дуже потрібна нова, молода кров, яка буде захищати Землю (і всесвіт) в майбутніх протистояннях з суперлиходіями на зразок Таноса. І новий сольний екшен від Marvel Studios під назвою «Шан-Чі та легенда десяти кілець» режисера Дестіна Деніела Креттона знайомить нас саме з таким енергійним новачком – майстром бойових мистецтв Шан-Чі, у якого, за марвелівською традицією, дуже непрості відносини з батьком-суперлиходієм...

Читати далі...
6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Читати далі...
7 березня 2020,  19:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Могутній Мандарин стане головним лиходієм супергеройського екшену від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда Десяти кілець», і його роль виконає гонконгський актор Тоні Люн Чу Вай.

Читати далі...
21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...
28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

15 липня 2019,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний трейлер екшн-трилера «Номіс» («Гра Ганнібала»), де Генрі Кавілл і Александра Даддаріо намагаються розплутати страшний злочин та вижити.

«Номіс» слідує за досвідченим лейтенантом поліції Маршаллом (Кавілл). Він разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) і своїм відділом ловить серійного вбивцю, який багато років викрадав та вбивав жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що він веде з ними небезпечну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

У світовий прокат фільм режисера Девіда Реймонда, де також зіграли Стенлі Туччі, Нейтан Філліон, Мінка Келлі та Бен Кінгслі, вийде у серпні.

12 січня 2019,  03:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський співак Сем Сміт, який отримав «Оскар» за головну тему фільму «007: Спектр», представив світу свою нову пісню «Fire On Fire», яка прозвучала у мультсеріалі «Мешканці пагорбів».

«Мешканці пагорбів» («Watership Down») адаптація фентезійного роману Річарда Адамса, чиї події розвиваються на півдні Англії і розповідають про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Прем'єра мультсеріалу, який озвучили Джеймс МакЕвой, Розамунд Пайк, Терон Еджертон, Джемма Артертон, Джон Бойега, Ніколас Голт, Олівія Колман та Бен Кінгслі, відбулася у грудні минулого року.

4 грудня 2018,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія BBC підготувала нову мультиплікаційну адаптацію фентезійного роману Річарда Адамса «Небезпечні мандри», в озвучуванні якої взяли участь зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймс МакЕвой та Ніколас Голт.

Події міні-серіалу «Небезпечні мандри» («Watership Down»), також відомого як «Мешканці пагорбів», будуть розвиватися на півдні Англії і розкажуть про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Також у мультсеріалі звучатимуть голоси Терона Еджертона, Джемми Артертон, Джона Бойеги, Пітера Капальді, Джемми Чан, Деніела Калуї, Бена Кінгслі і Розамунд Пайк.

Прем'єра «Небезпечних мандрів» відбудеться на британському телебаченні 22 грудня.

21 вересня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл відростив бороду для свого детективного бойовика «Номіс», компанію в якому йому складе зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
8 червня 2018,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Золотий глобус» Оскар Айзек вистежує нациста, який втік від правосуддя, в офіційному трейлері історичної драми «Операція „Фінал“».

Події фільму «Операція „Фінал“» розгортаються після завершення Другої світової війни, в 1960-х роках. Агент «Моссада» Пітер Малкін (Айзек) відправляється в Аргентину, щоб знайти, заарештувати і поставити перед ізраїльським судом офіцера Третього Рейху Адольфа Ейхмана (володар премії «Оскар» Бен Кінгслі), який займався транспортуванням мільйонів невинних євреїв до концентраційних таборів, де вони були вбиті.

Світова прем'єра картини Кріса Вайца, де також зіграли Мелані Лоран, Хейлі Лу Річардсон та Нік Кролл, відбудеться восени.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...