Оновлення, в яких згадується Джозеф Гордон-Левітт

28 липня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший та дуже дивний трейлер 1 сезону комедійного екшену «Товариш детектив». У ньому Ченнінгу Татуму приносять стару відеокасету з його улюбленим румунського телесеріалом, він включає його, і ми вирушаємо в Румунію часів Холодної війни, тобто в 1983 рік, де двоє детективів у втіленні акторів Флоріна Пьєрсіка мол. й Корнеліу Уліча, які говорять голосами Татума та Джозефа Гордона-Левітта, ловлять злочинців.

У серіалі також візьмуть участь Дженні Слейт, Нік Офферман, Хлоя Севіньї, Махершала Алі, Кім Бейсінгер і Деніел Крейг. Що з цього вийде, дізнаємося 4 серпня.

26 листопада 2016,  16:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого місяця Інтернет підірвала фотографія з то чи Біллом Мюреєм, то чи Томом Хенксом, який тримає на руках дитину, що плаче. Виявилося, що це все-таки був Мюррей, але під час свого недавнього відвідування «Шоу Грема Нортона» Хенкс підтвердив, що вони дійсно дуже схожі на цьому фото. І щоб відзначити цю схожість, він разом з Джеммою Артертон та Джозефом Гордон-Левіттом відтворив цей знаменитий знімок.

14 вересня 2016,  04:22 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм заснований на реальних подіях, а також книгах «Файли Сноудена: Історія найрозшуківанішої людини в світі» Люка Гардінга і «Час спрута», яку написав відомий російський адвокат Анатолій Кучерена.

Головний герой у виконанні Джозефа-Гордона Левітта мріяв продовжити сімейну традицію і присвятити своє життя служінню Батьківщині. Він вірив в уряд США і підтримував антитерористичну програму. На зорі його кар'єри у спецслужбах ніхто, навіть він сам, не міг би припустити, що саме він, Едвард Сноуден, зробить найбільше викриття у світовій історії, оприлюднивши секретні документи, що стосуються тотального стеження США за своїми громадянами та громадянами інших держав. Відкривши світові очі на правду, він назавжди закрив для себе двері у щасливе майбутнє: відмовився від кар'єри, коханої дівчини і батьківщини, яка назвала його зрадником.

У кінотеатрах України з 15 вересня.

21 липня 2016,  23:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Підіспів свіжий трейлер з Comic-Con до байопіку Олівера Стоуна «Сноуден», де Джозеф Гордон-Левітт грає працівника ЦРУ, який забезпечив витік в пресу тисяч засекречених документів.

12 листопада 2015,  13:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Новий рік на поріг, снігом вкриті будинки, і Санта дарунки поклав під ялинки... Але історія не про Санту та його оленів. А про трьох чуваків, братанів, нерозлучних корешів. Забудьте про прісні нудні різдвяні комедії, бо на знімальному майданчику хулігани Сет Роген і Джеймс Гордон-Левітт! На новорічні свята, в довгоочікувану пору магії і здійснення мрій троє старих друганів вирішують ні в чому собі не відмовляти. Так-так, без стопкранів. Вони знають один одного вічність, але висять щоразу, як востаннє. Тепер їхня мета – знайти найвеселішу вечірку Нью-Йорка і ніщо не зможе їх зупинити. Але ранок все одно настане…

Дивіться в кінотеатрах України з 31 грудня.

25 липня 2015,  17:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Джозеф Гордон-Левітт записав відеозвернення, в якому запрошує українців у кіно на «Прогулянку висотою», який стартує в кінотеатрах України і Росії 15 жовтня.

5 липня 2013,  21:52 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

24 жовтня в українських і російських кінотеатрах можна буде подивитися комедію «Пристрасті Дон Жуана» з Джозефом Гордоном-Левіттом, Скарлетт Йоханссон, Джуліанною Мур і Тоні Данца. Особливий інтерес картинка викликає тим, що режисером і сценаристом фільму виступив сам же головний герой Джозеф Гордон-Левітт, і це його дебют на даному терені. Залишається тільки побажати йому успіхів і чекати прем'єри в надії, що вона (прем'єра) нас не розчарує.

Комічна історія сучасного ловеласа, який з кожної любовної пригоди рятується втечею. Він хоче, але не може звільнитися від своєї згубної пристрасті, але одного разу, на черговому витку долі, йому просто доводиться стати більш розсудливим.