Новини, в яких згадується Роберт Земекіс

25 серпня 2022,  13:01 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures представила в мережі другий трейлер свого рімейка мультфільму «Піноккіо», де роль майстра Джепетто зіграє володар премії «Оскар» Том Генкс, якого цього літа можна було побачити в українських кінотеатрах в музичному байопіку База Лурмана «Елвіс».

Читати далі...
31 травня 2022,  17:55 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Роберт Земекіс, який зняв фільми «Форрест Гамп» та «Ізгой», та лауреат премії «Оскар» Том Генкс возз'єдналися, щоб подарувати новому поколінню дітей свою версію казки «Піноккіо».

Читати далі...
16 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney також готується до зйомок live-action рімейка знаменитого мультфільму «Піноккіо». Його режисером буде Роберт Земекіс, який зняв культову фантастичну трилогію «Назад у майбутнє» та сімейне фентезі «Відьми», що вийшло на екрани восени.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Різдвяні хроніки 2»
Нова святкова казка від Кріса Коламбуса
2 грудня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо режисера Кріса Коламбуса завдяки культової різдвяної дилогії «Сам удома» і «Сам удома 2», без якої не обходиться жоден Новий рік, а також завдяки казковим фентезі «Гаррі Поттер і філософський камінь» і «Гаррі Поттер і таємна кімната», які цілому поколінню подарували чарівне дитинство. Але в 2015 році він зняв провальну комедію «Пікселі» і з тих пір пішов в продюсування. На щастя, його режисерський перерву виявився недовгим. Він погодився зняти для Netflix продовження фентезі «Різдвяні хроніки», яке продюсував в 2018 році, і якщо ви теж любите новорічні свята так сильно, як головна героїня цих фільмів, то і сиквел «Різдвяні хроніки 2» вас точно порадує і викличе бажання тут же бігти наряджати ялинку.

Читати далі...
8 листопада 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм Роберта Земекіса «Відьми» вийшов перед Хелловіном і повинен був стати чарівною казкою для дітей, але багатьох людей з відмінностями в кінцівках образило те, який зовнішній вигляд був обраний для Верховної відьми у втіленні Енн Гетевей.

Читати далі...
4 листопада 2020,  19:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже подивилися нове сімейне фентезі Роберта Земекіса «Відьми», то напевно залишилися під враженням від образів Верховної відьми у втіленні Енн Гетевей. І це не випадково, адже над ними працювала художниця по костюмах Джоанна Джонстон, на чиєму рахунку є 2 номінації на «Оскар».

Читати далі...
29 жовтня 2020,  21:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Геловіна на екрани українських кінотеатрів виходить відразу декілька фільмів про надприродне на будь-який смак, а також знаменитий французький режисер Франсуа Озон кличе нас провести з ним незабутнє літо на березі моря.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Відьми»
Бережіться, діти, зубастої Енн Гетевей
29 жовтня 2020,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З дивовижних казок британського письменника Роальда Даля завжди виходять дуже видовищні та повчальні фентезійні фільми для всієї родини, як «Матільда», «Чарлі і шоколадна фабрика» та «Великий і добрий велетень», але особливе місце в серцях читачів займає його казка під назвою «Відьми», яка була екранізована в 1990 році. А через три десятиліття свою екранізацію цієї історії про підступних відьом вирішив зняти видатний голлівудський кінематографіст Роберт Земекіс, якому допомогли зі сценарієм та продюсуванням не менш відомі Гільєрмо дель Торо і Альфонсо Куарон. Чи вдалося їм створити нову класику для сучасного покоління?

Читати далі...
20 жовтня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У сімейному фентезі Роберта Земекіса «Відьми» лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей втілить Верховну відьму, яка змінить не один екстравагантний образ. І нова фотографія зі зйомок показує її з готичним макіяжем.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
6 березня 2020,  19:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер зірка франшизи «Назад в майбутнє» Крістофер Ллойд поділився милою фотографією зі своїм давнім другом Майклом Дж. Фоксом, з яким він неодноразово подорожував в майбутнє і назад.

Читати далі...
25 січня 2020,  19:17 | Новини серіалів

Щоб заробити на свої міжгалактичні пригоди, Морті з мультсеріалу «Рік і Морті» прийняв участь в психоделічній рекламі чіпсів Pringles.

Науково-фантастичний мультсеріал для дорослих «Рік і Морті», який спочатку задумувався як пародія на культову трилогію Роберта Земекіса «Назад у майбутнє», слідує за божевільними пригодами ексцентричного генія Ріка Санчеза та його доброго, але недалекого онука Морті Сміта. Компанія Pringles запропонувала їм заробити, і, судячи з нового тизера, Рік створив цілий клас роботів Морті, які із задоволенням поїдають ці чіпси, щоб не відволікатися від своїх подорожей на зйомки реклами.

Поки вийшло тільки п'ять серій 4 сезону «Ріка і Морті», стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли мультсеріал повернеться з зимових канікул.

4 січня 2020,  20:28 | Новини серіалів

Тизер-трейлер 2 сезону надприродного серіалу «Маніфест» від продюсера Роберта Земекіса обіцяє ще більше драми і повернення на той самий борт.

«Маніфест» розповідає про пасажирів загадкового рейсу, які приземляються на землю і виявляють, що з моменту їхнього зльоту пройшло цілих 5 років. На борту того літака були брат і сестра Бен (Джошуа Даллас) та Мікаела (Мелісса Роксбур), і в тизер-трейлері Мікаела намагається знайти Зіка (Метт Лонг), але їй не дають з ним поговорити, оскільки йому в цей час роблять смертельну ін'єкцію. Як раптом Мікаела та Зік знову переносяться на той самий літак. Вона відчайдушно намагається його врятувати, але не може дотягнутися, і він вилітає з дірки, пробитої у фюзеляжі. Невже це і є його доля?

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Маніфест» отримала назву «Fasten Your Seatbelts» («Пристебніть ремені») і вийде на телеекрани 7 січня за українським часом.

30 листопада 2018,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фентезійної драми «Ласкаво просимо до Марвена» містить відсилання до однієї з найвідоміших картин Роберта Земекіса «Форрест Гамп».

Фільм заснований на реальній історії фотографа Марка Хоганкемпа (Стів Карелл), якого побила вулична банда, і в результаті серйозних травм він втратив пам'ять. Щоб це пережити, Марк створює фігурки людей і поміщає їх у свій вигаданий світ, де його персонажу допомагає боротися з поганими хлопцями загін хоробрих жінок.

Дивіться також український трейлер фільму «Ласкаво просимо до Марвена», який вийде в прокат в Україні 10 січня 2019 року.

16 жовтня 2018,  15:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Роберт Земекіс представляє документальну антологію «Медаль за відвагу», в якій присутні художні сцени за участю зірки «Щоденників вампіра» Пола Веслі.

Антологія «Медаль за відвагу» («Medal of Honor») складатиметься з 8 серій. У них будуть розказані історії особистих жертв американських військових, результатом яких стала найвища військова відзнака: Медаль за відвагу. У трейлері один з учасників антології каже, що це найвища честь, яка робить з людини справжнього героя в очах суспільства, і що вона повинна бути публічною, і що журналісти повинні повідомляти, чому та чи інша людина отримує її та гідна її.

Прем'єра міні-серіалу «Медаль за відвагу» відбудеться 9 листопада на Netflix.