Новини, в яких згадується Ієн Глен

12 листопада 2020,  01:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всім любителям коней присвячується. Стримінговий сервіс Disney+ опублікував в мережі офіційний трейлер і постер драматичного фільму «Чорний Красень», в якому голосом чудового коня стане лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет.

Читати далі...
28 серпня 2019,  13:58 | Новини серіалів

Офіційний трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» показує, що команда Діка Грейсона значно розшириться напередодні їхнього зіткнення з лиходієм Слейдом Вілсоном, відомим як Дезстроук.

Читати далі...
7 серпня 2019,  02:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Робін шалено (і нецензурно) радіє своєму поверненню в тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Титани», знятого за коміксами DC.

Разом з поверненням Робіна (Каррен Волтерс) трейлер показує возз'єднання Діка Грейсона (Брентон Твейтс), Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбоя (Раян Поттер), Яструба (Алан Річсон) і Голубки (Мінка Келлі). Разом з ними в нових серіях з'являться Бетмен (Іен Глен), Аквалед (Дрю Ван Екер), Супербой (Джошуа Орпін), Єрихон (Chella Man) та Спустошниця (Челсі Чжан). Оце весела буде компанія!

А наприкінці відео на пару секунд в кадрі можна побачити знаменитого суперлиходія Дезстроука (Есай Моралес). Як вам його костюм?

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбудеться 6 вересня.

27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
26 травня 2019,  17:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигли ми попрощатися з серіалом «Гра престолів», як його зірки Ліна Гіді та Іен Глен знялися разом у британському драматичному трилері «Повінь».

Досвідченій співробітниці імміграційної служби Венді (Ліна Гіді), яка вміє швидко відхиляти заявників, доручають вести гучну справу про надання притулку. Під час допиту вона повинна визначити, чи є Гайлі (Іванно Джеремайя) брехуном, чи у нього є більш вагома причина, щоб просити притулок у Великій Британії.

Також у фільмі з'явиться Мандіп Гілл зі ще одного культового серіалу «Доктор Хто».

Світова прем'єра трилера Ентоні Вудлі відбудеться 21 червня.

30 квітня 2019,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова серія фентезійного серіалу «Гра престолів» показала найтривалішу битву в історії кіно й телебачення, яка забрала життя багатьох персонажів. Хто ж пав смертю хоробрих в битві з Королем ночі та його живими мерцями?

Читати далі...
3 березня 2019,  03:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто ж правитиме Сімома королівствами? Дейнеріс, Джон, Серсея та інші персонажі сидять на Залізному троні на нових персональних постерах фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершиться в цьому році.

Читати далі...
12 листопада 2018,  16:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC щойно представив офіційний трейлер нового британського міні-серіалу «Місіс Вілсон», заснованого на реальних подіях.

Драма слідує за Елісон Вілсон (володарка премії «Золотий глобус» Рут Вілсон), яка вважає себе звичайною жінкою у щасливому шлюбі. Але коли її чоловік Алек (зірка «Гри престолів» Іен Глен) раптово помирає, на її порозі з'являється незнайомка, яка стверджує, що вона — справжня місіс Вілсон. Елісон намагається довести дійсність свого власного шлюбу і любов Алека до неї, але замість цього опиняється в темному світі небезпечних таємниць. Алек був британським шпигуном і успішним письменником, і Елісон готова на все, щоб дізнатися правду про нього.

Прем'єра міні-серіалу «Місіс Вілсон», де також зіграє Фіона Шоу (тітка Петунія з «Гаррі Поттера»), відбудеться у 2019 році.

23 січня 2017,  22:00 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати цікаву статтю про фільм «Оселя зла: Фінальна битва» – останню частину франшизи, яка стартує в кінотеатрах України з 16 лютого:

ЗАЧАРОВАНІ ФАНИ

Робота над фантастичною екранізацією популярної комп'ютерної гри ОСЕЛЯ ЗЛА почалася досить незвично.

У 2002 році я повернувся до Англії і зняв кілька невеликих фільмів. Пол тим часом замкнувся у себе вдома і цілий місяць провів за комп'ютерними іграми. Вийшовши з ігрового «запою», він подзвонив мені зі словами: «Я грав в «Оселю Зла»». Ми мусимо викупити права на екранізацію цієї гри!

згадує продюсер Джеремі Болт, який працює з Андерсоном протягом останніх 25 років і який долучився до всіх фільмів франшизи

Читати далі...
6 жовтня 2016,  20:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий тизер «Обителі зла: Фінальна битва», який буде показаний на конвенції New York Comic Con, що починається сьогодні. Відео згадує деякі моменти з попередніх частин франшизи і дражнить вирішальною сценою з Еліс (Мілла Йовович) та доктором Айзексом (Іен Глен), які знову опинилися в горезвісній кімнаті з лазерами.

Український тизер фільму дивимося тут.