Дик РикардDick Rickard

50%
0
50%
0

Фільмографія

Білосніжка (2024) ... сценарист (адаптация)
Практична свиня (1939) ... режисер
Матінка Гуска їде в Голлівуд (1938) ... сценарист
Бик Фердинанд (1938) ... режисер
Білосніжка та Семеро Гномів (1937) ... сценарист (адаптация истории)
Старий млин (1937) ... сценарист (рассказ, в титрах не указан)
Сільський кузен (1936) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...