Новини, в яких згадується Зої Салдана

8 вересня 2023,  13:59 | Новини фільмів

Прем'єри сиквелів хітового блокбастера «Аватар» переносилися вже велику кількість разів, а тепер компанії Disney та 20th Century Studios остаточно вирішили, що не будуть випускати їх раз на два роки, як планувалося раніше. Тож фінальний фільм пенталогії ми побачимо аж у 2031 році.

Читати далі...
21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читати далі...
19 квітня 2023,  03:06 | Новини фільмів

Актриса Зої Салдана, яка вже майже десятиліття грає у кіновсесвіті MCU роль Гамори, поділилася у соцмережах веселим відео зі зйомок супергеройського екшену Джеймса Ганна «Вартові Галактики 3», що показує її запальні танці.

Читати далі...
15 лютого 2023,  20:49 | Новини фільмів

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

Читати далі...
21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читати далі...
26 грудня 2022,  23:03 | Новини фільмів

Фінансовий успіх блокбастера «Аватар: Шлях води» довів, що глядачів продовжує захоплювати казковий світ Пандори, вигаданий Джеймсом Кемероном. Проте це лише перший з чотирьох запланованих сиквелів. Коли ж чекати наступні?

Читати далі...
20 грудня 2022,  21:24 | Новини фільмів

Ексклюзивний кадр супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року, показує довгоочікуване возз'єднання Пітера Квілла та Гамори, проте є один нюанс.

Читати далі...
2 грудня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Легендарна супергеройська команда готується до своєї фінальної пригоди у першому трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», який робить акцент на драму, а не на комедію, як зазвичай.

Читати далі...
21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читати далі...
5 листопада 2022,  17:15 | Новини фільмів

За півтора місяця до прем'єри мережу підкорив офіційний трейлер фантастичної стрічки «Аватар: Шлях води», яку зняв режисер Джеймс Кемерон. Вона стане продовженням найкасовішого фільму усіх часів, що вийшов у 2009 році.

Читати далі...
25 жовтня 2022,  22:09 | Новини фільмів

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

Читати далі...
29 серпня 2022,  09:27 | Новини фільмів

Наприкінці цього року Джеймс Кемерон нарешті представить світу свою (дуже-дуже) очікувану науково-фантастичну пригоду під назвою «Аватар: Шлях води», а перед цим в повторний прокат вийде перший «Аватар» (бо глядачі так довго чекали на сиквел, що перед ним дійсно варто передивитися орігінал).

Читати далі...
7 липня 2022,  09:12 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Девід О. Рассел представив перший трейлер свого наступного фільму «Амстердам», головні ролі в якому виконують лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл, номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та зірка «Тенета» Джон Девід Вашингтон.

Читати далі...
1 липня 2022,  23:04 | Новини фільмів

Фантастичні обкладинки серпневого випуску кіножурналу Empire представляють нових героїнь культової франшизи Джеймса Кемерона «Аватар», яких грають знамениті актриси Кейт Вінслет та Сігурні Вівер.

Читати далі...
19 червня 2022,  14:47 | Новини фільмів

Вирушаємо досліджувати чудову планету Пандора в дубльованому тизер-трейлері очікуваного науково-фантастичного сиквела «Аватар: Шлях води», де у головних ролях повертаються Сем Вортінгтон та Зої Салдана.

Читати далі...