Новини, в яких згадується Хаміш Лінклейтер

17 травня 2018,  00:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 8 серії 2 сезону марвелівського серіалу «Легіон» «відкриється шлях вперед», повідомляє її офіційний синопсис.

У промо-ролику Кларк (Хаміш Лінклейтер) говорить Сід (Рейчел Келлер), що «її хлопець — неймовірно сильний мутант, який міг би знищити світ, якби захотів цього». Або якщо Сід, наприклад, сильно ранить його почуття. Проте Девід (Ден Стівенс) поки не збирається знищувати світ, але твердо має намір знайти тіло Короля тіней (Навід Негабан) й «покінчити з цим».

Серія «Chapter 16» («Глава 16»), яку зняв Джеремі ВеббДоктор Хто», «Каратель»), вийде в наступну середу, 23 травня, на російськомовному телеканалі Fox Crime, який демонструється в Україні.

3 квітня 2018,  02:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Короля тіней є багато облич і багато імен, і його нова інкарнація постає у всій своїй зловісності в промо-ролику 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», який ви можете побачити нижче.

Синопсис майбутніх серій повідомляє, що поки Девід (Ден Стівенс) і Олівер (Джемейн Клемент) пропали, а небезпечний мутант Амал Фарук (Навід Негабан), відомий як Король тіней, опинився на волі, команда створює малоймовірний союз зі своїм колишнім ворогом Кларком (Хаміш Лінклейтер) і його добре профінансованою урядовою організацією Division III. Тим часом, Амал Фарук знаходиться на новому шляху до досягнення нескінченної сили, яка може знищити світ. Також в 2 сезоні повернеться минула інкарнація Короля тіней Ленні (Обрі Плаза), яка веселиться в даному ролику.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Легіон», чия прем'єра відбудеться на американському телебаченні 3 квітня. Українці зможуть побачити нову серію на наступний день.

17 березня 2018,  02:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове промо-відео 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон» повідомляє, що гряде кінець всього.

Птономі (Джеремі Харріс) запитує у Сід (Рейчел Келлер), чи довіряє вона Девіду (Ден Стівенс), на що дівчина ствердно відповідає, що Девід — її чоловік. Підступний мутант Амал Фарук (Навід Негабан), відомий як Король тіней, обіцяє Девіду силу; команда, до якої приєднався Кларк (Хаміш Лінклейтер) з Division III, дізнається, що попереду на них чекає кінець всього; а загадкові вусаті жінки попереджають, що у Девіда немає права на помилку.

Дивіться ілюзорний промо-ролик 2 сезону «Легіон», де Девід ніяк не може возз'єднатися з Сід. Серіал повертається 3 квітня.

7 березня 2018,  01:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж за місяць до прем'єри компанія Marvel представила офіційний трейлер 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон».

В кінці попереднього сезону Девід Галлер (Ден Стівенс) опинився в полоні у загадкової сфери, але трейлер майбутніх серій показує, що з ним все добре, і що могутній мутант повернувся до своїх друзів. Сід (Рейчел Келлер) та Птономі (Джеремі Харріс) розпитують його про те, де він був, на що Девід відповідає, що він пам'ятає «дерева і... танці». Також трейлер представляє суперлиходія Амала Фарука (Навід Негабан), відомого як Король тіней, який інфікує людей своїм злом.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Легіон», де також повернуться Обрі Плаза, Ембер Мідфандер, Білл Ірвін, Джин Смарт, Хаміш Лінклейтер та Джемейн Клемент, відбудеться 3 квітня.