Статті, в яких згадується Зої Салдана

2 травня 2017,  20:35 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Цього четверга в кінотеатрах України стартує довгоочікуване продовження пригод команди міжгалактичних волоцюг – «Вартові Галактики 2». У деяких кінотеатрах пройдуть допрем'єрні покази на день раніше – 3 травня, тому перевірте афішу кінотеатрів у своєму місті. А поки ми пропонуємо прочитати невелику цікаву статтю про створення фільму:

Нова історія розпочнеться з моменту, на якому завершилися перші «Вартові Галактики» – найкасовіший фільм літа 2014-го року. «Вартові Галактики 2» – це продовження епічних і неймовірних пригод Пітера Квілла, відомого як Зоряний Лицар, і групи його ексцентричних друзів, які самовіддано захищають Всесвіт, але інколи не гребують і попрацювати найманцями, користуючись славою рятівників планети Ксандар.

Читати далі...
27 березня 2016,  13:18 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявилося, що вибрати кращі цитати з фільму «Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини», номінованого на 5 «Оскарів», справа нелегка, якщо себе обмежувати в цифрах. Тому представляємо цілих 65 кращих цитат з цього пригодницького шедевра студії Disney.

Читати далі...
27 липня 2014,  22:27 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Кіноглядачам усього світу вже добре знайомі такі франшизи Marvel, як «Залізна Людина», «Тор», «Перший месник» та «Месники». Тепер (з 31 липня) на глядачів чекає зустріч з новою командою героїв – «Вартовими Галактики».

Космічний пригодницький бойовик «Вартові Галактики» розширює межі всесвіту Marvel. Міжпланетний авантюрист Пітер Квілл дуже необачно викрав містичний артефакт, права на який пред’являє Ронан, могутній злодій з амбіціями завойовника всієї Галактики. Шукач пригод стає об’єктом масштабного космічного полювання. Щоб сховатися від аж занадто наполегливого Ронана, Квіллу доводиться заручитися підтримкою досить незвичайного та колоритного квартету. Компанію йому складають: озброєний вогнепальною зброєю єнот, відомий як Ракета, деревоподібний гуманоїд Грут, смертоносна та загадкова вбивця Гамора та гігант Дракс. Невдовзі Квіллу відкривається справжня сила артефакту, який він викрав, і він розуміє, яка жахлива небезпека нависла над усім космосом. Разом із своєю командою він буде захищати галактику.

Читати далі...