Новини, в яких згадується Гай Річі

5 лютого 2024,  22:16 | Новини фільмів

Культовий британський режисер Гай Річі продовжує знімати кіно і випускати його в рекордні терміни. Вже скоро ми зможемо побачити його пригодницьку стрічку «Міністерство неджентльменської війни» за участю голлівудського актора Генрі Кавілла, відомого за ролями Супермена і Відьмака.

Читати далі...
16 січня 2024,  17:33 | Новини серіалів

Цього року режисер Гай Річі знову поверне нас у захоплюючий кримінальний світ своїх «Джентльменів» за допомогою нового серіалу, що вийде на платформі Netflix.

Читати далі...
15 травня 2023,  19:37 | Кастінг

Новий кадр військового бойовика «The Covenant», режисером якого виступив культовий Гай Річі, представляє зірку хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старра в незвичному образі, в якому він зовсім не схожий на Гоумлендера.

Читати далі...
31 березня 2023,  21:04 | Кастінг

Каст наступної стрічки Гая Річі, що називається «Міністерство неджентльменської війни», очолив Генрі Кавілл, він же Супермен та відьмак Ґеральт з Рівії. Вони вже працювали разом над фільмом «Агенти U.N.C.L.E.», що вийшов у 2015 році.

Читати далі...
7 лютого 2023,  18:55 | Новини фільмів

Минулого року Джейк Джилленгол втілив жорстокого злочинця у бойовику Майкла Бея «Швидка», а цього року він зіграє військового у стрічці «The Covenant», яку зняв знаменитий британський режисер Гай Річі.

Читати далі...
17 січня 2023,  09:58 | Кастінг

Гай Річі готує серіал за мотивами свого популярного фільму «Джентльмени», проте в ньому не повернеться ані Меттью МакКонахі, ані Чарлі Ганнем. Серіал розповість про бандитські пригоди нових героїв, яких зіграють інші актори.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Гнів людський»
Кривава помста Джейсона Стейтема за рецептом Гая Річі
12 травня 2021,  19:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці лютих дев'яностих Гай Річі, який з тих пір став культовим режисером нашого часу, і Джейсон Стейтем, який зараз є зіркою жанру екшен світового масштабу, увірвалися до світу кіно разом, і їхні перші спільні кримінальні картини «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш» практично моментально стали класикою бандитського жанру. У 2005 вони знову зустрілися на знімальному майданчику і зняли «Револьвер» (який виявився набагато менш популярним), і ось, невпинно підкоряючи протягом останніх 16 років Голлівуд та домігшись там успіху, Річі та Стейтем нарешті вирішили возз'єднатися знову, щоб вразити своїх шанувальників чимось незвичайним – драматичним екшен-трилером «Гнів людський», який мало схожий на їхні перші шедеври.

Читати далі...
11 травня 2021,  14:18 | Новини фільмів

Вже через два дні в кінотеатрах України можна буде подивитися довгоочікуваний фільм «Гнів людський». Для тих, кому потрібно особливе запрошення – Гай Річі, режисер фільму, запрошує нас подивитися цей фільм в кінотеатрах з 13 травня.

Читати далі...
15 квітня 2021,  15:20 | Статті

Цієї весни Гай Річі "приймається за старе" – готує прем'єру свого нового трилера з Джейсоном Стейтемом в головній ролі. «Гнів людський» розповідає історію загадкового європейського джентльмена, який під ім'ям "Хілл" влаштовується на роботу в інкасаторську контору "Fortico". Компанія перевозить мільйони вулицями Лос-Анджелеса і періодично страждає від нападів. Але одне угрупування виділяється серед інших своєю злагодженістю, підготовкою і жорстокістю. Хілл має намір дізнатися, що насправді відбувається в цій великій грі, де ставки дуже високі і на те у героя є свої причини. Заради досягнення мети – він готовий перевернути все місто, яке неминуче пізнає гнів людський.

Ми зібрали найцікавіші факти про майбутню гучну прем'єру, яка зовсім скоро з'явиться на великих екранах.

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
31 березня 2021,  22:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Березень порадував нас масою нових крутих трейлерів, серед яких виявилися трейлери до супергеройських екшенів «Загін самогубців: Місія навиліт» та «Ліга справедливості Зака Снайдера», фантастичних фільмів «Дорога хаосу» та «Покоління Вояджер», а також перший трейлер нового екшен-трилера Гая Річі «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом в головній ролі.

Читати далі...
29 березня 2021,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового торішнього екшену «Джентльмени» Гай Річі представив трейлер свого нового фільму під назвою «Гнів людський», де зірка блокбастера «Форсаж: Гоббс та Шоу» Джейсон Стейтем ступає на стежку війни з озброєною бандою грабіжників.

Читати далі...
25 березня 2021,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Гай Річі поділився офіційним постером кримінального екшену «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом і розкрив, коли ми побачимо його трейлер.

Читати далі...
11 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! Новий екшен культового режисера Гая Річі, який називається «Гнів людський», увірветься на екрани українських кінотеатрів 22 квітня!

Читати далі...
23 лютого 2021,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року режисер Гай Річі потряс всіх кіноманів своєю блискучою кримінальною стрічкою «Джентльмени», а тепер вирішив очолити військовий фільм «Ministry Of Ungentlemanly Warfare» («Міністерство неджентльменської війни»).

Читати далі...