Новини фільмів, в яких згадується Тім Бертон

22 березня 2024,  18:59 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон повертається в образі культового біоекзорциста Бітлджюса в дубльованому тизер-трейлері фентезійної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс», режисером якої виступає Тім Бертон.

Читати далі...
27 червня 2023,  03:19 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту фентезійної стрічки «Бітлджус 2» приєдналися зірки першої частини Вайнона Райдер та Кетрін О'Гара, які знову зіграють доньку і мати.

Читати далі...
14 лютого 2023,  09:18 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського екшену від DC «Флеш», який відправить нас у мультивсесвіт, показав епічне повернення Майкла Кітона в образі Бетмена.

Читати далі...
27 червня 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. веде переговори з актором Майклом Кітоном з приводу того, щоб він знову зіграв Брюса Вейна в майбутньому сольнику про Флеша.

Читати далі...
23 березня 2019,  19:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Літаючий слоник стає справжньою цирковою сенсацією в новому українському ТБ-ролику діснеївської казки «Дамбо», який зняв режисер фільмів «Аліса в країні чудес» та «Дім дивних дітей міс Сапсан» Тім Бертон.

Читати далі...
5 березня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український ТБ-ролик очікуваної фентезійної картини від Disney «Дамбо», яка збирається підкорити нове покоління глядачів.

Пам'ятаєте зворушливу історію про літаюче слоненя Дамбо, яку Волт Дісней подарував нам у 1941 році? Цей малюк повертається на екрани в рімейку, який зняв культовий режисер Тім Бертон. Сюжет фільму буде слідувати за Голтом Феррієром (Колін Фаррелл), який разом зі своїми дітьми Міллі (Ніко Паркер) та Джо (Фінлі Гоббінс) працює в занепалому цирку Макса Медічі (Денні ДеВіто). Одного разу діти виявляють, що слоненя з великими вухами Дамбо вміє літати, і воно стає останнім шансом цирку знову стати популярним.

Також в рімейку з'являться Єва Грін і Майкл Кітон.

Дивіться третій український трейлер фільму «Дамбо». У кіно з 28 березня.

6 лютого 2019,  18:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маленьке слоненя вчиться літати в новому дубльованому трейлері казкової картини від Disney «Дамбо», яку зняв режисер фільмів «Аліса в країні чудес» та «Дім дивних дітей Міс Сапсан» Тім Бертон.

Художній рімейк знаменитого мультфільму «Дамбо» за участю відомих голлівудських акторів Коліна Фаррелла, Єви Грін, Денні ДеВіто та Майкла Кітона відправить глядачів у колись популярний цирк, де на світ з'являється миле слоненя з величезними вухами. Виявляється, що ця скромна тваринка володіє унікальним для слонів даром вміє літати, — і незабаром Дамбо за допомогою друзів стає справжньою зіркою.

Познайомитися з героями фільму ближче ви можете за допомогою персональних постерів фентезі «Дамбо». У кіно з 28 березня.

15 листопада 2018,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney і казкар Тім Бертон представляють свою адаптацію відомої історії про літаюче слоненя з цирку «Дамбо».

Власник цирку Макс Медічі (Денні Девіто) запрошує колишню зірку Голта Феррієра (Колін Фаррелл) і його дітей Міллі (Ніко Паркер) та Джо (Фінлі Гоббінс), щоб вони дбали про новонароджене слоненя, чиї величезні вуха роблять його предметом насмішок в цирку, що загинається. Але коли вони відкривають, що Дамбо вміє літати, цирк повертається з новою програмою, привертаючи увагу підприємця В.А. Вандемера (Майкл Кітон), який бере слоненя в своє шоу в парку Дрімленд. Дамбо злітає до нових висот пліч-о-пліч з чарівною і ефектною акробаткою Колетт Марчент (Єва Грін), поки Голт не розкриває, що під яскравим фасадом Дрімленда ховається багато темних таємниць.

«Дамбо» прилетить в українські кінотеатри навесні, 28 березня 2019 року.

26 квітня 2016,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney офіційно підтвердила, що починається робота над сіквелом «Чаклунки» і «Книги джунглів», які будуть лише частиною дев'яти її нових проектів, що йдуть у виробництво.

Читати далі...
13 серпня 2015,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вайнона Райдер официально сообщила, что «Битлджус 2» все-таки случится, и она примет в нем участие.

Черная фантастическая комедия «Битлджус» Тима Бёртона вышла в 1988 году, получила «Оскар» за Лучший грим и стала культовой. Главную роль биоэкзорциста в ней исполнил Майкл Китон, и актер хочет вернуться в этом образе в продолжении приключений Битлджуса, но свое участие еще официально не подтвердил.

О «Битлджусе 2» Бёртон заговорил еще в конце 2014 года, рассказав, что уже есть сценарий, и с уверенностью заявив, что Райдер вернется в образе Лидии Дитц.

Актриса о своем участии в данном проекте:

Думаю, я могу это подтвердить, потому что Тим Бёртон дал это интервью – до него все было очень секретно... а потом он участвовал в пресс-туре для «Больших глаз» и казал на камеру: О, да, мы сделаем это, и Вайнона будет в нем. Я была удивлена.

Пока еще нет даже приблизительной даты выхода «Битлджуса 2», который, по словам Бёртона, будет не совсем сиквелом, но режиссер недавно заявил, что осуществление этого фильма «сейчас ближе, чем когда-либо».

Сейчас Бёртон занимается пост-продакшном «Дома странных детей», который является экранизацией одноименного романа Рэнсома Риггза. Возможно, после он и займется своим биоэкзорцистом.

Райдер в последнее время чаще появляется на малом экране. В скором времени с ней выйдут сериалы «Покажите мне героя» и «Montauk».

2 липня 2015,  11:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Багаторазовий номінант на премію «Оскар» Пол Томас Андерсон пише сценарій для рімейку казки «Піноккіо» з живими акторам, де Роберт Дауні мол. виконає одну з головних ролей.

Також існує можливість, що Андерсон стане режисером проекту.

Над сценарієм до нового «Піноккіо» вже попрацював Майкл Мітнік, який адаптував «Присвяченого».

Роберт Дауні мол. разом з дружиною-продюсером Сьюзан Дауні також будуть продюсувати нову адаптацію казки, де актор планує зіграти батька-творця Піноккіо Джеппетто. Повідомляють, що він вже давно планував такий фільм, але почав активно займатися проектом саме останнім часом, коли діснеївські римейки відомих мультфільмів з живими акторами стали дуже популярними і приносять гарний прибуток.

Тільки даною казкою займається студія Warner Bros., а не Disney. Раніше була можливість, що «Піноккіо» зніме Тім Бертон, але тепер режисер працює над рімейком «Дамбо».

Андерсон найбільше визнання отримав саме завдяки своїм сценаріям, написаним до таких фільмів: «Ночі в стилі бугі», «Магнолія», «Нафта». В минулому році вийшов його «Вроджений пророк» з Хоакіном Феніксом, за який режисер отримав номінацію на «Оскар» за Кращий адаптований сценарій.