Оновлення, в яких згадується Колін Ферт

18 листопада 2017,  02:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Колін Ферт відправляється в кругосвітнє плавання в першому трейлері біографічної драми «Гонка століття».

Ферт втілює британського яхтсмена Дональда Кроухерста, який в кінці 1960-х загорівся ідеєю перемогти в безперервній кругосвітній гонці «Золотий глобус», в результаті чого він опиняється один посеред океану на побудованій власноруч яхті, не уявляючи, з чим йому доведеться зіткнутися під час цієї подорожі світом. Компанію Ферту в «Гонці століття» складають володарка «Оскара» Рейчел Вайс та Девід ТьюлісГаррі Поттер», «Диво-жінка»).

Українська прем'єра картини режисера Джеймса Марша, який зняв оскароносний байопік «Стівен Хокінг. Теорія всього», очікується 2 березня 2018 року.

21 вересня 2017,  16:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце» показує знайомство Еггсі (Терон Еджертон) і Мерліна (Марк Стронг) з агентом Текілою у втіленні Ченнінга Татума. Текіла працює на американську секретну службу «Стейтсмен», до яких представники «Кінгсман» звертаються за допомогою у важкі часи. Але їх зустріч проходить не так гладко, як хотілося б.

Більше 30 нових кадрів ви знайдете в нашій галереї. А сам фільм Меттью Вона, де також повернеться Колін Ферт, ви можете подивитися в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

20 липня 2017,  23:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість Френка Сінатри у другому трейлері шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» звучить вже більш запальна композиція групи The Who «My Generation», під яку Терон Еджертон разом з однооким Коліном Фертом показують своїм американським колегам, наскільки вони круті. Цього разу їм доведеться захищати світ від лиходійки Джуліанни Мур, чиї літаючі дрони з вибухівкою знищують штаб-квартиру агентів Kingsman. Тому вони їдуть в США у гості до агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі і Педро Паскаль. На озброєнні у останнього з них буде дуже небезпечна скакалка, вибачте, ласо.

Персональні постери з героями і лиходійкою фільму Меттью Вона ви знайдете тут. У кіно він прибуде у вересні.

16 липня 2017,  20:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася на D23 Expo анімованим постером свого майбутнього казкового мюзиклу «Мері Поппінс повертається», де Емілі Блант постає в образі легендарної няні-чарівниці. З нетерпінням чекаємо виходу трейлера, адже у фільмі разом із Блант зіграли Меріл Стріп, Колін Ферт та Лін-Мануель Міранда.

Кінокартина Роба Маршалла прибуде в світові кінотеатри у грудні 2018 року.

27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.

12 травня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь телесвята День червоних носів, покликаного збирати кошти на благодійність, режисер Річард Кертіс зняв короткометражку, що покаже, як живуть персонажі мелодраматичної комедії «Реальне кохання» 13 років потому. І в її трейлері повертаються Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Білл Найї, Ровен Аткінсон, Ліам Нісон, Томас Броді Сенгстер, Колін Ферт та Г'ю Грант. Бракує тільки Мартіна Фрімана, Емми Томпсон й покійного Алана Рікмана.

На екрани короткометражка «День червоних носів» вийде 25 травня.

7 жовтня 2016,  19:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТВ-ролик «Дитини Бріджит Джонс» показує незграбний момент з Рене Зеллвегер та Коліном Фертом і нагадує, що ви все ще можете застати цю чудову комедію в кіно.

Нашу рецензію на тріумфальне повернення Зеллвегер в образі чарівної Бриджит читайте тут.

6 вересня 2016,  13:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТВ-ролик «Дитини Бріджит Джонс» не тільки показує кілька незручних моментів повернення парадоксальною героїні Рене Зеллвегер, а й представляє перший погляд на знову спалахнули почуття Бріджит і Марка Дарсі у втіленні Коліна Ферта.

Цікаву фічуретку про цю мелодраматичную комедію, де актори розповідають про свою любов до цієї історії, можна подивитися тут.

31 серпня 2016,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці мелодраматичної комедії «Дитина Бріджит Джонс» її зірки Рене Зеллвегер, Колін Ферт та Патрік Демпсі розповіли про своїх старих і нових персонажів. Виявляється, Зеллвегер не могла дочекатися свого повернення в образі такої справжньої Бріджит, а Ферт заявив, що сам себе б кинув заради «нового хлопця на районі» у втіленні Демпсі.

28 червня 2016,  21:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер «Дитини Бріджит Джонс» розкриває набагато більше незручних і романтичних моментів між героями Рене Зеллвегер і Коліна Ферта та невдале знайомство останнього зі своїм суперником в особі Патріка Демпсі.

— Не варто повертатися до минулого і повторювати старі помилки... коли можна зробити нові.

В українських кінотеатрах з 15 вересня.

19 червня 2016,  20:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер байопіку «Геній» показує співпрацю і дружбу видавця Макса Перкінса і письменника Томаса Вулфа, яких втілили Колін Ферт і Джуд Лоу.

В українських кінотеатрах з 14 липня.

10 жовтня 2014,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ексклюзивно на KinoFilms! Другий дубльований трейлер до пригодницького бойовика про секретних агентів Великобританії «Kingsman: Таємна служба» з Коліном Фьортом, Семюелем Л. Джексоном, Майклом Кейном, Марком Стронгом і Терона Еджертона в головних ролях.

В розвідку, як відомо, кого попало не беруть. Гаррі, який вирів в одному з бідних убогих районів, залишається лише мріяти про кар'єру Джеймса Бонда, поки за справу не береться його дядько, ветеран секретної служби Її величності. У його умілих руках неотесаний хлопчисько-шибайголова перетворюється на мужнього, холоднокровного, зухвалого агента.

В кінотеатрах України і Росії з 12 лютого 2015 року.