Новини серіалів, в яких згадується Октавія Спенсер

28 лютого 2020,  19:44 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер виконує головну роль в новому біографічному міні-серіалі від Netflix «Мадам Сі Джей Вокер».

Драматичний серіал, який написали сценаристки Ніколь Ешер і А'Лейла Бандлс, буде надихаючою історією про афроамериканську підприємницю Мадам Сі Джей Вокер (Спенсер), яка на початку 20 сторіччя збудувала з нуля імперію по догляду за волоссям, що зробила її першою жінкою-мільйонером в історії США.

Прем'єра всіх чотирьох серій міні-серіалу «Мадам Сі Джей Вокер» відбудеться на стримінговому сервісі Netflix навесні, 20 березня.

12 жовтня 2019,  21:50 | Новини серіалів

У кожної правди є свої наслідки. Стримінговий сервіс Apple TV+ показав офіційний трейлер свого нового детективного серіалу «Truth Be Told», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» і «Оскар» Октавія Спенсер.

Нова багатосерійна історія від продюсера серіалу «Гарна дружина» Нішель Д. Трамбл розповість про ведучу популярного подкасту про злочини Поппі Парнелл (Спенсер), яка знаходить нові докази по справі про вбивство, що зробило її національною сенсацією. Їй належить знову зіткнутися віч-на-віч з Ворреном Кейвом (зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол), якого вона можливо помилково допомогла відправити за ґрати 18 років тому. Її розслідування торкнеться сучасних проблем конфіденційності, медіа та расизму.

У серіалі також з'явиться зірка «Майстрів сексу» Ліззі Каплан, яка зіграє сестер-близнючок. Прем'єра серіалу «Truth Be Told» відбудеться 6 грудня.