Новини фільмів, в яких згадується Октавія Спенсер

16 жовтня 2022,  23:55 | Новини фільмів

Цього новорічного сезону нас буде зігрівати не тільки нова святкова стрічка з Ліндсі Лохан у головній ролі, а ще й різдвяний мюзикл «Spirited» з Раяном Рейнольдсом та Віллом Ферреллом, чий перший трейлер Рейнольдс опублікував в мережі цього тижня (причому зробив він це на день народження Г'ю Джекмана).

Читати далі...
30 березня 2021,  19:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент супергеройської екшен-комедії «Сила Грома» («Thunder Force»), в якому героїні Мелісси МакКарті та Октавії Спенсер демонструють свої суперсили в сутичці з грабіжниками.

Читати далі...
4 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмен і Супермен, посуньтеся. Прийшов час для нового супергеройського дуету. Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі офіційним трейлером комедійного екшену про бодіпозитивних супергероїнь «Thunder Force».

Читати далі...
12 січня 2021,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до лавини нових крутих фільмів за участю зірок Голлівуду першої величини? Стримінговая платформа Netflix підірвала сьогодні Інтернет, поділившись трейлером своїх найочікуваніших проектів.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
3 березня 2020,  15:12 | Новини фільмів

Закулісне відео нового пригодницького мультфільму від Disney і Pixar «Уперед» показує, що Том Голланд і Кріс Претт були щасливі стати братами на великому екрані. Нехай навіть в анімаційній формі.

У новому мультфільмі режисера Дена Скенлона Голланд і Претт подарували свої голоси головним героям, братам-тінейджерам Ієну та Барлі, які є двома ельфами і живуть в казковому світі. Одного разу вони отримують чарівний посох і відправляються в квест, щоб зуміти поговорити зі своїм покійним батьком, за яким вони так сильно сумують. І щоб на екрані між ними була справжня магія, актори разом записували свої репліки в студії, в зв'язку з чим з'явилося чимало веселих блуперів.

Також в озвучуванні мультфільму взяли участь актриси Джулія Луїс-Дрейфус та Октавія Спенсер. В український прокат він виходить 5 березня, і перед переглядом ми наполегливо рекомендуємо прочитати нашу рецензію на мультфільм «Уперед».

26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

18 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Найбільша магія в нашому житті це наша сім'я. Студія Pixar поділилася у вівторок другим офіційним трейлером свого фентезійного мультфільму «Уперед», який нагадує нам цю просту істину.

Читати далі...
28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  00:37 | Новини фільмів

Дивимося повноцінний трейлер пригодницько-фентезійної анімації від Pixar «Уперед» разом з її зірками Крісом Преттом і Томом Голландом, також відомими як Зоряний лицар та Людина-павук.

Студія Pixar вирішила порадувати шанувальників Претта і Голланда, показавши їм новий трейлер мультфільму «Уперед» і записавши їхню веселу реакцію на камеру. У цьому мультфільмі вони озвучують двох братів-ельфів, які живуть в сучасному світі і отримують у своє розпорядження чарівний посох, здатний творити магію. Вони намагаються оживити свого батька, але заклинання йде не за планом, і брати відправляються в непростий, зате веселий квест.

Також в анімації прозвучать голоси актрис Джулії Луїс-Дрейфус і Октавії Спенсер. В український прокат «Уперед» примчить на своєму мінівені у березні 2020 року.

6 червня 2019,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер грає вчительку, яку лякають радикальні погляди її учня, в офіційному трейлері психологічного трилера «Люс».

Читати далі...
3 червня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не питиме наодинці. Вийшов перший український ТБ-ролик горор-трилера «Ма», який зняв режисер оскароносної картини «Прислуга» і детективного трилера «Дівчина у потягу» Тейт Тейлор.

Фільм «Ма» буде шокуючим психологічним трилером, який відкриє темну сторону звичайної людини. Група підлітків планує вечірку, і коли незнайомка Сью Енн (лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер) пропонує їм свій будинок для тусні компанія одразу погоджується. Вони не підозрюють, яка страшна таємниця з минулого ховається за цим запрошенням.

Дивіться також повноцінний український трейлер трилера «Ма». У кіно з 20 червня.

Раніше в цьому році Спенсер можна було побачити у драматичній комедії «Родина за хвилину» разом з Марком Волбергом та Роуз Бірн.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
6 вересня 2018,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Роуз Бірн всиновлюють трьох дітей в офіційному трейлері сімейної комедії «Миттєва сім'я» («Instant Family») від студії Paramount Pictures.

Коли Піт (Волберг) та Еллі (Бірн) вирішують завести сім'ю, то опиняються у світі усиновлення. Вони сподіваються стати батьками однієї маленької дитини, але коли зустрічають двох сестер і одного брата, включаючи 15-річну бунтарку Ліззі (Ізабела Монер), то за один день стають батьками трьох дітей. Тепер Піт і Еллі повинні миттєво розібратися з труднощами батьківства і материнства, щоб стати справжньою родиною, потрапляючи по ходу справи в незручні й смішні ситуації.

Також у фільмі «Миттєва сім'я» з'явиться володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер.

У світовий прокат нова картина Шона Андерса, який працював з Волбергом над комедіями «Хто в домі тато» і «Хто в домі папа 2», вийде в листопаді.