Оновлення, в яких згадується Томас МакКарті

15 квітня 2017,  16:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний серіал «13 причин, чому», що розповідає про зґвалтовану дівчину, яка вирішила покінчити життя самогубством, закликає суспільство не мовчати про цю проблему. І в його закулісному відео виконавці головних ролей Ділан Міннетт та Кетрін Лангфорд, а також творці Томас МакКарті і Селена Гомес говорять про те, що, як би самотньо і боляче не було, завжди є вихід, завжди є люди, яким не все одно, завжди можна щось зробити, щоб виправити навіть саме безвихідне на перший погляд положення.

Подивіться даний серіал і задумайтеся над тим, як ваші слова й вчинки, хороші і погані, впливають на життя оточуючих. Не бійтеся говорити про свої проблеми і будьте добрішими один до одного, адже в світі і так достатньо зла.

13 березня 2017,  12:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Базуючись на бестселері Джея Ешера, серіал «13 причин, чому» буде слідувати за тінейджером Клеєм Дженсеном (Ділан Міннетт). Він знаходить на своєму ганку записи однокласниці Ханни Бейкер (Кетрін Лангфорд), яка трагічно наклала на себе руки два тижні тому. На касеті вона пояснює 13 причин, чому вирішила обірвати своє життя. І хлопець починає розслідування.

Прем'єра серіалу від Стіва Голіна і Тома МакКарті, які отримали по «Оскару» за драму «У центрі уваги», відбудеться 31 березня.