Новини, в яких згадується Девід Ремсі

23 січня 2020,  11:37 | Новини серіалів

Супергеройський серіал «Стріла», який поклав початок масштабному всесвіту Arrowverse, добігає кінця, і у нас вже є промо його самої останньої серії. Так що готуйте хусточки. Вони вам знадобляться.

Під час подій кросовера «Криза на Нескінченних Землях» захисник Стар-Сіті Олівер Квін (Стівен Амелл) став захисником всіх всесвітів і пожертвував собою заради порятунку світів, і фінальна серія покаже, як його родина прощається з ним. Проте Джон Діґл (Девід Ремсі) зазначає в кінці промо, що «історія Олівера ще не закінчена», і в кадрі з'являється новий герой Зелена стріла в капюшоні і з луком та стрілами, а його обличчя приховує чорна маска у вигляді обличчя Олівера. Як думаєте, хто під нею ховається?

Фінальна серія «Стріли» отримала драматичну назву «Fadeout» («Затемнення») і вийде на екрани 29 січня за українським часом.

13 грудня 2019,  17:19 | Новини серіалів

Ласкаво просимо на Землю-666! Новий кросовер супергеройського всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях» підготував багато сюрпризів, одним з яких стало камео Люцифера Морнінгстара.

У третій серії кросовера, чиї події відбувалися переважно у світі серіалу «Флеш», Джон Костянтин (Метт Раян), Мія Смоук (Кетрін МакНамара) та Джон Діґл (Девід Ремсі) вирушили на Землю-666, де проживає сам диявол Люцифер Морнінгстар (Том Елліс). Люцифер і Костянтин знайомі вже давно, і коли диявол запитує у Мії, чого вона бажає більше за все на світі, та відповідає, що бажає повернути свого батька Олівера (Стівен Амелл). Люцифер жартує про зацикленість на батьку, але все-таки дає Костянтину диявольську карту, яка переносить трійцю у Чистилище.

Дивіться також фрагмент «Кризи на Нескінченних Землях», в якому Флеш (Грант Гастін) об'єднується з Чорною блискавкою (Кресс Вільямс).

22 листопада 2019,  15:39 | Новини серіалів

Привиди минулого повертаються в 6 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», режисером якої став актор Девід Ремсі.

Олівер (Стівен Амелл) лицем до лиця стикається зі смертельною ситуацією, коли йому переходить дорогу Лайла (Одрі Марі Андерсон). Тим часом Лорел (Кеті Кессіді) отримує шанс залагодити свою провину. І промо-ролик розкриває, що це дасть їй зустріч з Квентіном Ленсом (Пол Блекторн).

Серія «Reset» («Перезапуск») прибуде 27 листопада по українським часом.

24 жовтня 2019,  15:57 | Новини серіалів

Промо-ролик 3 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняла його зірка Кеті Кессіді, показує повернення Теї Квін.

Олівер (Стівен Амелл) возз'єднується зі своєю сестрою Теєю (Вілла Голланд) і розповідає їй про те, що в майбутньому він загине. Разом вони відправляються на пошуки по знайомому лабіринту катакомб. Тим часом Джон (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) об'єднуються для спеціальної місії.

Прем'єра серії під назвою «Leap of Faith» («Стрибок віри») відбудеться 30 жовтня за українським часом.

17 жовтня 2019,  01:02 | Новини серіалів

Цілі світи стираються, а команда бореться з часом у 2 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Олівер (Стівен Амелл), Джон (Девід Ремсі), Лорел (Кеті Кессіді) і Татсу (Ріла Фукусіма) шукають дуже важливу людину в плані Монітора (ЛаМоніка Гаррет). У Коннора (Джозеф Девід-Джонс) відбувається сердечна розмова з братом.

Серія «Welcome to Hong Kong» («Ласкаво просимо в Гонконг»), яку зняв режисер Антоніо Негрет, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

30 квітня 2019,  21:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер опиняється в пастці під підірваною будівлею в промо-ролику передостанньої серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Попередня серія закінчилася тим, що Олівер (Стівен Амелл) і команда вирушили за Еміко (Сі Шимука) в занедбану будівлю. Він знайшов сестру, але вона заманила його в пастку і підірвала усе. У 21 серії Арсенал (Колтон Гейнс), Спартанець (Девід Ремсі), Чорна канарка (Джуліана Гаркві) та Дикий пес (Рік Гонсалес) будуть намагатися врятувати Олівера з-під завалів, поки до Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) приходить поліція з ордером на обшук.

Прем'єра серії «Living Proof» («Живий доказ»), яку зняв режисер Гордон Верхел, відбудеться 7 травня за українським часом.

16 квітня 2019,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Стріла» продовжує радувати шанувальників серіями, в центрі яких опиняється один з основних персонажів, і 19 серія нинішнього сезону буде присвячена Спартанцю.

Після того як «Дев'яте коло» стає причиною серйозної невдачі команди Стріли, Діґл (Девід Ремсі) неохоче звертається до чотиризіркового генерала Розвідувального управління по допомогу, незважаючи на невирішений конфлікт в їхньому минулому. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) дізнається інформацію, яка, як він вважає, відверне Еміко (Сі Шімука) від «Дев'ятого кола». Аліна (Кейсі Рол) повертається з цікавою пропозицією для Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс).

Назва серії «Spartan» («Спартанець») підкреслює, що Діґл буде в центрі уваги. Її режисером виступає Еві ЙобіанХодячі мерці»), а на екрани вона прибуде 23 квітня за українським часом.

16 лютого 2019,  16:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 14 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» повернеться син Слейда Джо Вілсон (Лайам Голл), щоб битися з Діасом (Кірк Асеведо).

Згідно з офіційним синопсисом, після місяців таємного переслідування Данте, Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) нарешті знаходять твердий доказ на цього невловимого терориста і використовують Примарну ініціативу ARGUS, щоб затримати його. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) намагається налагодити відносини з Еміко (Сі Шімука), а Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається про те, що Діґл співпрацює з Діасом.

Серія «Brothers & Sisters» («Брати і сестри»), режисером якої виступив Маркус СтоуксФлеш», «Сліпа зона»), вийде 5 березня за українським часом.

22 січня 2019,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував промо-ролик 11 серії 7 сезону серіалу «Стріла», яка стане режисерським дебютом виконавця ролі Діґла Девіда Ремсі.

Минуле повертається, щоб переслідувати Олівера (Стівен Амелл) та Лорел (Кеті Кессіді). Кертіс (Еко Келлум) засмучується, коли дізнається, що Діґл і Лайла (Одрі Марі Андерсон) перезапустили Примарну ініціативу з Діасом (Кірк Асеведо), Чайною Вайт (Келлі Ху), Кейном Вулфманом (Лайам Голл) та Кері Каттер (Емі Гаменік). Тим часом промо робить акцент на напружених відносинах Олівера та його зведеної сестри Еміко Квін (Сі Шімука).

Серія отримала назву «Past Sins» («Гріхи минулого») і прибуде на екрани 29 січня за українським часом.

17 січня 2019,  20:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутня серія супергеройського серіалу «Стріла» отримала розширений промо-ролик, який триває 1 хвилину і його можна вважати трейлером.

В 10 серії 7 сезону під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя»), відповідно до її офіційного опису, Олівер (Стівен Амелл) хоче повернутися до роботи і приділити час своєму шлюбу з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), але він потрібен Діні (Джуліана Гаркві), щоб вистежити нову Зелену Стрілу, якою виявляється зведена сестра головного героя Еміко Квін (Сі Шімука). Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) повинні відзвітувати перед ARGUS про Діаза (Кірк Асеведо).

«Стріла» повернеться на екрани 22 грудня за українським часом.

27 листопада 2018,  21:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер Квін знову надягає костюм Зеленої Стріли і бере в руки лук зі стрілами в 8 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Поки Олівер (Стівен Амелл) згадує, як бути Зеленою Стрілою, в промо-ролику наступної серії, її офіційний синопсис повідомляє, що Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) наполягає на своїх останніх рішеннях, які вона прийняла щодо своєї родини. Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) продовжують досліджувати картину Данте, яку знайшов Кертіс (Еко Келлум).

Як вам цей промо-ролик? Раді, що Олівер опинився на волі і взявся за старе? Діліться враженнями в коментарях.

Серія отримала назву «Unmasked» («Без маски») і вийде на екрани 4 грудня за українським часом.

16 листопада 2018,  21:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Айріс цілує Олівера в першому промо-ролику майбутнього кросовера серіалів «Стріла», «Флеш» та «Супергьорл», в його наступному промо Баррі доводиться боксувати з Діґлом.

Кросовер «Інші світи» («Elseworlds»), який знову об'єднає супергероїв всесвіту Arrowverse, покаже альтернативний світ, де Баррі Аллен (Грант Гастін) та Олівер Квін (Стівен Амелл) поміняються місцями. Перший стане Зеленою стрілою, а другий найшвидшою людиною на планеті Флешем. Для обох героїв це буде шоком, і в другому промо-ролику Баррі під час тренування з Діґлом (Девід Ремсі) з подивом розуміє, що він — Зелена стріла.

Першою серією кросовера «Інші світи» буде серія «Флеша», яка вийде на екрани 10 грудня за українським часом.

6 листопада 2018,  17:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівера намагаються стерти в промо-ролику 5 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яким поділився канал The CW.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається дещо нове про Олівера (Стівен Амелл), що її шокує. Діггл (Девід Ремсі) знову просить Кертіса (Еко Келлум) попрацювати під прикриттям для ARGUS. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві) об'єднується з несподіваним союзником, і промо-ролик розкриває, що це буде Лорел (Кеті Кессіді).

Серія «The Demon» («Демон»), яку зрежисував Марк Бантінг, вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

24 жовтня 2018,  19:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився дуже похмурим промо-роликом 3 серії 7 сезону науково-фантастичного серіалу «Стріла», де життя головного героя опиняється у великій небезпеці.

Все ще перебуваючи у в'язниці, Олівер (Стівен Амелл) стикається зі своїм найбільшим випробуванням. Тим часом Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) отримує загадкову пропозицію, а Діггл (Девід Ремсі) звертається до Кертіса (Еко Келлум), щоб він працював на ARGUS під прикриттям.

Серія називається «Crossing Lines» («Перетнути межу»), зняв її Бен Ернандес Брей, а її прем'єра відбудеться за українським часом 30 жовтня.

19 жовтня 2018,  18:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 2 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняла режисер Лаура Белсі.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) вирішує зловити Діаза (Кірк Асеведо) будь-якими засобами, поки Діггл (Девід Ремсі) намагається переконати її в протилежному, але в промо-ролику вона відповідає йому, що «все втратила» і не збирається відступати. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) змушений об'єднатися у в'язниці зі старим ворогом.

Серія отримала назву «The Longbow Hunters» («Мисливці з луками») на честь однойменної суперлиходійської групи, з якої буде працювати Діаз, і вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.