Оновлення, в яких згадується Джулі Волтерс

6 листопада 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймі Белл закохується в Аннетт Бенінг в трейлері біографічної мелодрами «Кінозірки не помирають в Ліверпулі». Він втілює актора Пітера Тернера, а вона — голлівудську зірку й володарку премії «Оскар» Глорію Грем. Пітер і Глорія стають сусідами, коли вона приїжджає в Ліверпуль в 1979 році, і між ними зав'язується бурхливий роман.

Також в картині «Кінозірки не помирають в Ліверпулі», за роль в якій Белл отримав вчора премію Hollywood Film Awards, з'являться Джулі Волтерс і Ванесса Редгрейв.

Режисером фільму виступає Пол МакГіганЩасливе число Слевіна», «Шерлок»).

31 травня 2017,  01:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2» одразу в українському дубляжі! Кумедний ведмедик повертається разом зі своїми друзями для нових пригод у Лондоні, де знайшов свій новий дім. Компанію на екрані йому знову складуть Г'ю Бонневілль,Саллі Хокінс, Джулі Волтерс, Пітер Капальді та Джим Бродбент, а також трейлер представляє нових персонажів у виконанні Г'ю Гранта й Брендана Глісона.

В українські кінотеатри комедія режисера Пола Кінга, який зняв першу частину пригод Паддінгтона, прибуде 18 січня 2018 року.