Новини, в яких згадується Чад Лоу

21 листопада 2018,  01:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діти Свободи заковують Кару в ланцюги й беруть її у полон в промо-ролику 7 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Джеймс (Мехкад Брукс) все глибше занурюється в діяльність Дітей Свободи, щоб особисто зустрітися з їхнім керівником Агентом Ліберті (Сем Вітвер). Тим часом Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Манчестер Блек (Девід Аджала) слідують за зачіпкою щодо місцезнаходження Агента Ліберті, але потрапляють у пастку. Лена (Кеті МакГрат) починає перший етап випробувань.

Серія «Rather the Fallen Angel» («Швидше грішний ангел»), режисером якої виступає актор Чад Лоу, вийде на екрани 26 листопада за українським часом.

15 травня 2018,  16:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Секрет супергероя опиняється на межі розкриття в промо-ролику 19 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл».

Коли Таня (Неста Купер), послідовниця Ковілла (Чад Лоу), збігає з того, що залишилося від його культу, вона віддає Карі (Мелісса Бенойст) та Джеймсу (Мехкад Брукс) щоденник, в якому може бути ключ до порятунку Сем (Одетт Еннейбл). Хтось дізнається особистість Вартового і погрожує розкрити Джеймса, якщо він не зробить те, про що його просять. Джеймс розмірковує про те, що значить бути в Америці темношкірим лінчувальником без маски.

Серія «The Fanatical» («Фанатичний»), яку зняла Майрзі АлмасСтріла», «Джессіка Джонс»), вийде на екрани 22 травня за українським часом.

24 жовтня 2017,  16:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) зіткнеться з небезпечним культом в четвертій серії 3 сезону серіалу «Супергьорл». Члени цієї групи починають активно вербувати жителів Нешнл-Сіті, привертаючи увагу супергероїні, тому вона разом зі своєю командою починає розслідувати діяльність їхнього лідера Томаса Ковілла, у якого є загадковий зв'язок з Супергьорл. Ковілла втілює Чад Лоу з серіалу «Милі ошуканки».

Серія «The Faithful» («Вірні») вийде на екрани 31 жовтня за українським часом.