Оновлення, в яких згадується Міла Куніс

14 червня 2018,  12:15 | Оновлення

Вийшов перший український трейлер фільму «Шпигун, який мене кинув».

Американська комедія режисера Сузанни Фогель з Мілою Куніс, Семом Г'юеном та Кейт МакКіннон у головних ролях.

Кращі подруги Одрі (Міла Куніс) та Морган (Кейт МакКіннон) завжди приходять одна одній на допомогу. Але цього разу дівчата змушені вирішувати не зовсім звичайну проблему. Колишній хлопець Одрі виявився шпигуном, тому вона змушена виконати незакінчену ним місію. Копаючись у минулому екс-бойфренда, дівчата по вуха вплуталися у неприємності, і тепер змушені йти до кінця. Чи зможуть кращі подруги закінчити справу секретного шпигуна, адже тепер вони опинились у центрі міжнародної змови?

Українська прем'єра фільму «Шпигун, який мене кинув» відбудеться 9 серпня.

24 листопада 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Дуже погані матусі 2» випустили промо-ролик, присвячений Чорній п'ятниці, де героїні розповідають про свій метод шопінгу. А як ви справляєтеся зі святковими покупками?

У комедії «Дуже погані матусі 2» на Різдво до Емі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) та Карли (Кетрін Хан) приїжджають їхні матусі, яких грають Крістін Баранські, Шеріл Хайнс і Сьюзен Сарандон, перевертаючи свята своїх дочок з ніг на голову.

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно з 28 грудня.

26 жовтня 2017,  17:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибуло веселе відео про зйомки комедії для дорослих «Дуже погані матусі 2», в якій повертається весела трійця матусь — Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан, які обожнюють йти у відрив. Тут вони влаштовують битву борошном зі своїми дітьми, крадуть вже прикрашену ялинку з торгового центру, починають відзначати Різдво заздалегідь, зустрічають своїх неспокійних матусь у втіленні Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі та Шеріл Хайнс, а після всі разом відправляються грати в вибивного на батутах.

Дивимося другий український трейлер «Дуже погані матусі 2». У кіно з 28 грудня.

7 вересня 2017,  22:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигла прийти осінь, як новий трейлер без цензури комедії «Дуже погані матусі 2» вже налаштовує нас на новорічний лад. В ньому на Різдво до Емі (Міла Куніс), Кікі (Крістен Белл) та Карли (Кетрін Хан) приїжджають їхні матусі, яких грають Крістін Баранскі, Шеріл Хайнс і Сьюзен Сарандон, перевертаючи свята з ніг на голову. І тут молоді жінки намагаються взяти Різдво в свої руки і відсвяткувати його так, як їм заманеться. У трейлері також з'являється зірка серіалу «Це ми» Джастін Хартлі.

Свіжий український трейлер сиквела торішньої комедії для дорослих дивіться тут.

12 липня 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший український трейлер другої частини пригод поганих матусь Міли Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан:

Ідеальних у всіх відносинах жінок — прекрасних дружин, матерів, домогосподарок і кар'єристок, що дозволяли собі трохи піти у відрив, несподівано на Різдво відвідують їх респектабельні матусі...

«Дуже погані матусі 2» в кінотеатрах України з 30 листопада.

1 липня 2017,  02:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за звичайним трейлером комедії «Різдво дуже поганих матусь», де Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан вирішують не паритися й сповна насолодитися Різдвом, прибула його нецензурна версія. Чим вона відрізняється від цензурної? Тим, що в ньому героїня Хан красномовно розповідає про свою роботу, де вона робить епіляцію бікіні, а також тим, що слово «fuck» і його похідні тут звучать не тільки з вуст дорослих, а й дітей, які їх копіюють. Схоже, це Різдво точно виходить з-під контролю.

Рівень стресу трьох подружок почне зашкалювати, коли до них в гості приїдуть мами, яких грають Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі та Шеріл Хайнс.

29 червня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан знову йдуть у відрив в першому трейлері комедії «Різдво дуже поганих матусь». Вони вирішують не піддаватися передсвятковому стресу і просто веселитися, але тут до них в гості приїжджають мами у втіленні Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі й Шеріл Хайнс... Так, звучить дуже схоже на «Хто в домі тато 2», зате в цьому трейлері є справжня новорічна атмосфера, яка викличе у вас ностальгію по зимовим святам.

У світовий прокат комедія від режисерів оригіналу Джона Лукаса і Скотта Мура, де також повернеться Джей Ернандес, прибуде в листопаді.

24 травня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тріо героїнь торішньої комедії «Дуже погані матусі» у втіленні Міли Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан повертаються в першому промо-ролику свого сиквелу «Різдво дуже поганих матусь», в якому вітають всіх мам з Днем матері та нагадують, що їм належить відірватися й побути поганими, адже вони це заслужили.

У світовий прокат «Різдво дуже поганих матусь» вийде 2 листопада.

23 серпня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому фрагменті комедії «Дуже погані матусі» Міла Куніс, Кетрін Хан і Крістен Белл влаштовують справжній хаос в супермаркеті під пісню «I Love It» музичного дуету Icona Pop.

1 липня 2016,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В другому трейлері комедії «Дуже погані матусі» від сценаристів «Похмілля у Вегасі» Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан повстають проти системи і вирішують, раз у них не виходить бути ідеальними мамами, стати поганими матусями.

В українських кінотеатрах з 25 серпня.

10 травня 2016,  13:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан втомилися від своїх повсякденних обов'язків і вирішують піти у відрив в першому трейлері без цензури до комедії «Погані матусі», яку зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі».

«Відривайся як мама.»

У світовому прокаті з 29 липня.

3 серпня 2014,  14:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм складається з трьох історій про любов, дія яких розгорнеться у трьох різних містах: Нью-Йорку, Парижі та Римі.

У головних ролях: Ліам Нісон, Міла Куніс, Кім Бейсінгер, Едріан Броуді, Олівія Уайлд, Джеймс Франко.

У кінотеатрах України і Росії восени 2014-го.

27 липня 2014,  19:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Юпітер Джонс (Міла Куніс) народилася під нічним небом, і всі знаки передбачали, що на дівчинку чекають великі звершення. Юпітер виросла і кожен день бачить у сні зірки, але прокидається в жорсткій реальності, де вона працює прибиральницею і миє туалети. Особисте життя Юпітер теж залишає бажати кращого, поки дівчина не зустрічає Кейна. Кейн (Ченнінг Татум), колишній військовий мисливець, прибуває на Землю, щоб відшукати Юпітер і розкрити дівчині її справжнє призначення. Завдяки своїм генетичним особливостям Юпітер стає претенденткою на неймовірну спадщину, здатну змінити рівновагу у Всесвіті.

У кінотеатрах України з 6 лютого 2015 року.

16 грудня 2013,  18:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Юпітер Джонс народилася під нічним небом, і всі знаки передбачали, що дівчинку чекають великі звершення. Юпітер виросла і кожен день бачить у сні зірки, але прокидається в жорсткій реальності, де вона працює прибиральницею і миє туалети. Особисте життя Юпітер теж залишає бажати кращого, поки дівчина не зустрічає Кейна. Кейн, колишній військовий мисливець, прибуває на Землю, щоб відшукати Юпітер і розкрити дівчині її справжнє призначення. Завдяки своїм генетичним особливостям Юпітер стає претенденткою неймовірної спадщини, здатної змінити рівновагу у Всесвіті.

У головних ролях: Міла Куніс і Ченнінг Татум.

16 березня 2013,  00:10 | Оновлення | Автор: redder

У Warner Bros оголосили дату виходу фільму "Схід Юпітера" (Jupiter Ascending), майбутнього науково-фантастичного проекту від Енді і Лани Вачовскі, ця дата - 25 липня 2014 року. Липень 2014 був вакантним, з моменту, коли третього "Хоббіта" пересунули на грудень. У фільмі знімуться Чаннінг Татум, Міла Куніс, Шон Бін і Едді Редмейн. Сюжет фільму розповідає про якусь іншій всесвіту, де люди знаходяться в нижній частині еволюційних сходів.