Новини, в яких згадується Дольф Лундгрен

7 грудня 2023,  23:24 | Новини фільмів

Фінальним блокбастером цього року стане супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де в ролі підводного супергероя повертається зірка хітового фентезі «Гра престолів» Джейсон Момоа.

Читати далі...
7 вересня 2023,  14:43 | Новини фільмів

Вийшла «доросла» версія трейлеру «Нестримні 4», в якій немає цензури. В кінотеатрах України фільм почнуть показувати вже цього місяця – з 21 вересня.

Читати далі...
30 червня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Сільвестр Сталлоне і Джейсон Стейтем вчетверте збирають свою команду відважних найманців у дубльованому трейлері пригодницького бойовика «Нестримні 4». І цього разу їм складе компанію сама Меган Фокс.

Читати далі...
7 червня 2023,  21:00 | Новини фільмів

Джейсон Стейтем, якого зараз можна побачити у блокбастері «Форсаж 10», та зірка «Трансформерів» Меган Фокс грають запальну та небезпечну парочку в офіційному трейлері пригодницького екшену «Нестримні 4», який вийде на екрани восени.

Читати далі...
7 березня 2023,  07:56 | Кастінг

Цього року легендарний Барні Росс знову збере команду для порятунку світу в гостросюжетному бойовику «Нестримні 4», який знімає Скотт Во, режисер екшену «Жага швидкості».

Читати далі...
4 березня 2023,  22:24 | Кастінг

Наприкінці року у кінотеатри припливе супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де разом з Джейсоном Момоа повернеться багато персонажів його першого сольника, що вийшов у 2018 році.

Читати далі...
15 серпня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Армія миленьких жовтеньких створінь, яких назвали посіпаками/міньйонами, вперше з'явилася на великих екранах у 2010 році у мультфільмі «Нікчемний я», миттєво підкоривши серця глядачів різного віку. З того часу ці чарівні посіпаки, які розмовляють своєю кумедною мовою й постійно потрапляють у різні веселі ситуації, які змушують аудиторію голосно сміятися, стали міжнародним культурним феноменом, що захопив світ шаленими темпами. У 2015 році посіпаки отримали свій перший сольний мультфільм, і він, звичайно, заробив мільярд. А тепер вони готові до ще однієї божевільно-кумедної пригоди під назвою «Посіпаки: Становлення лиходія», що розповість про їхнє знайомство з великим та нікчемним лиходієм Ґру...

Читати далі...
9 лютого 2021,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Дольф Лундгрен підтвердив в новому інтерв'ю, що він повернеться в супергеройському блокбастері «Аквамен 2» в образі підводного короля Нерея.

Читати далі...
11 липня 2019,  13:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер екшн-трилера режисера Джорджо Серафіні «The Tracker», головну роль у якому виконує зірка «Нестримних» і «Аквамена» Дольф Лундгрен.

У 2008 році Ейден Хаканссон (Лундгрен) разом зі своєю дружиною і донькою вирушив у відпустку до Італії, де вони були викрадені. Переговори зі злочинцями завершилися катастрофою його дружину й дочку вбили. Десять років по тому з Хаканссоном зв'язується місцевий детектив, який знову відкрив справу його сім'ї і дізнався нову інформацію. Хаканссон відправляється до Італії на зустріч з ним, але коли приїжджає на місце, то дізнається, що детектив «покінчив життя самогубством». Головний герой опиняється в центрі злочинної павутини і повинен боротися, щоб дізнатися, що насправді сталося з його рідними.

В американський прокат новий фільм з Лундгреном вийде у вересні.

20 березня 2019,  00:34 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Артур Каррі став королем українського бокс-офісу. Супергеройський екшен від Warner Bros. і DC «Аквамен» виявився хітом не тільки світового, а і українського прокату, заробивши за ці місяці $4,1 млн, що в перекладі становить 108,7 млн гривень.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа»
Поєдинок десятиліття, або Як стати легендою
22 січня 2019,  18:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2015 році Адоніс Джонсон вирішив піти по стопах свого батька, знаменитого боксера Аполло Кріда, обравши своєю долею бокс і ставши протеже самого Роккі Бальбоа. Тоді він завоював серця глядачів, а кілька років по тому Адоніс повертається у другому своєму фільмі «Крід 2», щоб стати справжнім чемпіоном світу і захистити цей почесний титул від Віктора Драго, сина Івана Драго, під час поєдинку з яким загинув його батько.

Читати далі...
25 грудня 2018,  03:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з лиходіїв супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Аквамен» є безжальний пірат Чорна манта, і в четвертому фрагменті він вперше стикається з Артуром Каррі на підводному човні.

З часів фільму «Ліга справедливості» Аквамен (Джейсон Момоа) нажив собі велику славу в колах моряків і піратів, рятуючи перших та борючись з останніми. Пірат Чорна манта (Яхья Абдул-Матін II) давно мріяв про зустріч з супергероєм, щоб його перемогти, але коли вони сходяться в рукопашному бою, лиходій виявляє, що Аквамен дійсно є надсильним і що його шкіру не пробити навіть найгострішим земним клинком.

Читайте нашу рецензію на фільм «Аквамен», де також зіграли Ембер Герд, Патрік Вілсон, Ніколь Кідман, Дольф Лундгрен і Віллем Дефо.

Купуйте квитки на сеанси «Аквамен» на нашому сайті.

20 грудня 2018,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Принцеса Мера демонструє частину своєї надприродної сили у новому трейлері супергеройського фільму Джеймса Вана «Аквамен», який вийшов в український прокат 13 грудня.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аквамен»
Супергерой з Атлантиди
12 грудня 2018,  05:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Аквамен довгий час був недооціненими супергероєм з коміксів DC, але все змінилося, коли на його роль в «Лігу справедливості» взяли зірку серіалу «Гра престолів» Джейсона Момоа. Брутальний і харизматичний бородатий гаваєць з великим серцем, шикарною шевелюрою і сталевими біцепсами, покритими татуюваннями, підкорив у «Лізі» в рівній мірі і чоловічу, і жіночу аудиторії, що допомогло йому обігнати більш відомого супергероя Флеша, отримавши сольний фільм раніше за нього. І в своєму особистому супергеройському екшені Артур Каррі відправляється в підводне королівство Атлантида, щоб захистити світ від свого кровожерного зведеного брата, який задумав йти війною на людей.

Читати далі...
25 листопада 2018,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент драматичної картини «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа» показує непросту розмову Адоніса зі своєю дружиною Б'янкою щодо небезпечного майбутнього бою.

У продовженні фільму «Крід» Адоніса (Майкл Б. Джордан) викликає на бій Віктор Драго (Флоріан Мантіну), син Івана Драго (Дольф Лундгрен), який вбив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс). Віктор є дуже небезпечним суперником, і дружина Адоніса Б'янка (Тесса Томпсон) не хоче, щоб чоловік так ризикував життям, але Адоніс просить її підтримати його в цьому бою та обіцяє їй, що він поб'є Віктора.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Крід 2», де Роккі (Сільвестр Сталлоне) намагається відрадити Адоніса брати участь в бою з Віктором, але головний герой залишається непохитним. У кіно з 24 січня 2019 року.