Новини, в яких згадується Тайріз Гібсон

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
1 лютого 2023,  23:38 | Новини фільмів

Він Дизель поділився в мережі тизер-постером очікуваного пригодницького бойовика «Форсаж 10», який є одним з головних блокбастерів 2023 року. Його прем'єра запланована на травень.

Читати далі...
1 травня 2022,  22:50 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures поділилася в мережі новою сценою супергеройського екшену «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel, де герой Джареда Лето вирішує політати у... метро.

Читати далі...
20 квітня 2022,  18:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Він Дизель та його команда розпочали зйомки свого нового блокбастера «Форсаж 10», який буде передостанньою пригодою Домініка Торетто та його хоробрих друзів-гонщиків, що не раз (і не два) рятували світ у кіно.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж 9: Нестримна сага»
Нескінченна історія про сім'ю та швидкі тачки
20 серпня 2021,  19:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Можна що завгодно думати і говорити про «Форсажі», але в Голлівуді є дуже мало настільки успішних до божевілля франшиз, яким вдалося дотягнути до 9-го фільму (а якщо рахувати нещодавній спін-офф про Гоббса та Шоу, то і до 10-го), як це вдалося історії про відважних гонщиків під керівництвом Віна Дизеля, які живуть на максимальній швидкості і рятують світ під ревіння моторів своїх прокачаних тачок (а останнім часом – навіть під ревіння моторів танків). Те, що починалося, як екшен про друзів, які люблять ганяти по Лос-Анджелесу і порушувати закон, перетворилося з роками на окремий «супергеройський жанр», якийсь молодший брат Marvel і DC, хоча у Дизеля і компанії й немає ніяких суперсил. Окрім сім'ї (адже у Домініка Торетто «немає друзів», у нього «є сім'я») та відваги. І в своїй дев'ятій пригоді вони знову кинуть виклик міжнародним злочинцям і законам фізики й покажуть, що їхні тачки дійсно здатні літати...

Читати далі...
19 березня 2021,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель підтвердив, що нам доведеться чекати його очікуваний блокбастер «Форсаж 9: Нестримна сага» на місяць довше, оскільки в зв'язку з пандемією коронавірусу і частковою роботою кінотеатрів вона тепер відбудеться не 20 травня, а 24 червня.

Читати далі...
8 лютого 2021,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, Супербоул-2021 не обійшовся без нового промо-відео, присвяченого одному з найбільш очікуваних блокбастерів цього року «Форсаж 9: Нестримна сага»! І в ньому присутні не тільки запаморочливі гонки на швидких тачках, а й зворушливе возз'єднання з Ханом.

Читати далі...
26 січня 2021,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лише через декілька тижнів після перенесення прем'єри кінокоміксу «Морбіус» з весни на осінь студія Sony Pictures вирішила знову внести зміни у свій графік релізів. І тепер ми побачимо Джареда Лето в ролі живого вампіра аж у 2022 році.

Читати далі...
4 липня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік тому актор Дж.К. Сіммонс приємно шокував шанувальників Людини-павука, з'явившись в сцені після титрів супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» в образі Дж. Джона Джеймсона. І це буде його далеко не остання поява на великому екрані.

Читати далі...
1 лютого 2020,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель воює з Джоном Сіною і Шарліз Терон в першому трейлері пригодницького екшену «Форсаж 9», який йде аж 4 хвилини!

Читати далі...
13 січня 2020,  20:24 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з темним вампіром-антигероєм у втіленні Джареда Лєто? Тоді швидше вмикайте атмосферний тизер-трейлер нового супергеройського фільму «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel.

Фільм режисера Даніеля Еспіноси покаже, як лауреат премії «Оскар» перевтілиться у загадкового вампіра Морбіуса з коміксів Marvel. Коли відомий вчений-біохімік Майкл Морбіус намагається вилікувати себе від рідкісної хвороби крові, він наважується на ризикований експеримент і в результаті заражає себе вампіризмом. Але чи зможе він після себе контролювати, чи ж повністю перетвориться на монстра?

Разом із Лєто в новому спільному проекті від Sony і Marvel зіграють Джаред Гарріс, Адріа Архона, Тайріз Гібсон та Метт Сміт. Побачити «Морбіуса» на великому екрані ми зможемо влітку, з 30 липня.

10 вересня 2019,  17:33 | Новини фільмів

Він Дизель опублікував в мережі нове відео зі зйомок бойовика «Форсаж 9», де він повідомляє про те, що наступний етап знімального процесу пройде в Шотландії.

Читати далі...
10 липня 2019,  20:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бережись, Домінік Торетто. Володарка премії «Оскар» Шарліз Терон знову зіграє кіберлиходійку Сайфер в бойовику «Форсаж 9», чиї зйомки вже стартували.

Читати далі...