Новини, в яких згадується Ірфан Кхан

11 жовтня 2016,  03:40 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Представляємо докладний прес-реліз про створення фільму «Інферно», який стартує цього тижня в кінотеатрах України:

Володар премії «Оскар» Рон Говард, який подарував людству блокбастери «Код да Вінчі» й «Ангели і Демони», представляє нову стрічку популярної франшизи за останнім бестселером Дена Брауна. Героєм фільму «Інферно» стає професор Роберт Ленгдон, роль якого знову зіграв Том Хенкс. У його руки потрапляють предмети, пов'язані з великим Данте. Ленгдон опиняється в італійській лікарні, де йому діагностують амнезію. Єдина надія професора відновити пам'ять - доктор Сієнна Брукс у виконанні Фелісіті Джонс. Ленгдон і Брукс мандрують Європою, намагаючись зупинити зловмисника і запобігти поширенню смертоносного вірусу, який може знищити половину населення Землі.

Читати далі...
13 травня 2015,  00:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Почалися зйомки «Інферно» - нового фільму трилогії про пригоди професора Ленгдона від студії Columbia Pictures, дві перші частини якого зібрали у світовому прокаті більше $1.2 мільярдів. «Інферно» запланований до релізу в Україні 13 жовтня, 2016 року.

Оскароносний Том Хенкс повертається до ролі Роберта Ленгдона. До нього приєднується міжнародна зіркова когорта акторів: Фелісіті Джонс, Ірфан Хан, Омар Сі, Бен Фостер та Сідсе Бабет Кнудсен. Режисерське крісло посідає Рон Говард. Продюсери: Браян Грейзер та Рон Говард. Сценарій Девіда Коепа за сюжетом однойменного роману Дена Брауна. Виконавчі продюсери: Девід Хаусхолтер, Ден Браун, Анна Калп та Вільям М. Коннор.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Режисер Говард говорить:

Я з нетерпінням чекав на початок зйомок третього фільму про Роберта Ленгдона. Глядачі з усього світу вже нагуляли добрячий апетит до пригод відомого професора, а «Інферно» містить стільки саспенсу та екшну, про скільки годі й мріяти.

Зйомки проходитимуть у таких містах, як Флоренція, Венеція та Будапешт. 

До закадрової команди фільму увійшли: оператор Сальваторе Тотіно, художник-постановник Пітер Венхем, редактори Ден Хенлі та Том Елкінс, а також дизайнер костюмів Джуліан Дей. 

19 лютого 2015,  14:03 | Кастінг | Автор: SpaceMonkey

Режисер/продюсер Рон Говард та продюсер Браян Грейзер запросили талановитих міжнародних акторів приєднатися до Тома Хенкса у новому фільмі про пригоди професора Роберта Ленгдона від студії Columbia Pictures – «Інферно». Попередні стрічки про цього персонажа зібрали у світовому бокс-офісі більше $1.2 млрд.

Фільм виробництва студії Imagine Entertainment за сценарієм Девіда Коеппа, основаного на однойменній книзі Дена Брауна, запланований до прокату в Україні на 13 жовтня 2016 року. Зйомки ж фільму розпочнуться у квітні 2015 року. Виконавчими продюсерами стрічки виступають: Ден Браун, Анна Калп, Білл Конор та Девід Хаусхолтер.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Цьогорічна номінантка на премію «Оскар» за роль у стрічці «Стівен Хокінг. Теорія всього» Фелісіті Джонс гратиме разом із Томом Хенксом. Її героїня – доктор Сієна Брукс. Ірфан Хан, один з найвідоміших кіноакторів Індії, який більш за все знаний своїми ролями у фільмах «Мільйонер з нетрів» та «Життя Пі», гратиме Гарі Сімса, також відомого як Ректор. Французький актор Омар Сі, знаменитий своєю роллю у французькому  мега-хіті «1+1», а також у стрічці «Люди Ікс: дні минулого майбутнього» та нового фільму «Світ Юрського періоду», що вийде у прокат 11 червня, гратиме Крістофа Брудера. Сідсе Бабет Кнудсен, зірка  датського телесеріалу  «Уряд», зіграє доктора Елізабет Сінскі, голову Світової організації охорони здоров’я. Кастинг іще не закрито, фільммейкери ще продовжують перемовини з деякими іншими міжнародними кіноакторами щодо участі у проекті.

Рон Говард коментує: «Я хотів, щоб у цьому фільмі Тома Хенкса оточували актори з різних країн, що підкреслить надзвичайно небезпечну ситуацію, в яку потрапляє Роберт Ленгдон, ризикові рішення, які йому доводиться приймати, а також глобальну загрозу, яку він намагається відвернути. Фелісіті, Ірфан, Омар та Сідсе – усі вони відомі в Америці так само, як і у своїх рідних країнах. Це феноменально талановиті актори. Мені вже кортить почати зйомки!»

«Ми дуже раді знову перенести Роберта Ленгдона на великий екран разом із Роном, Томом та Браяном, - говорить Даг Белград, президент Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group. – Я переконаний, що глядачі отримають купу задоволення від пригод нашого персонажа. Я персонально дуже чекаю на цей фільм».

Майкл Де Лука та Андреа Джіанетті супроводжуватимуть стрічку від Columbia Pictures.