Новини, в яких згадується Майкл Сера

11 листопада 2022,  23:01 | Новини фільмів

Самураєм може бути кожен, навіть кіт чи собака, як показує новий трейлер пригодницького мультфільму «Лапи гніву: Легенда про самурая» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), до прем'єри якого залишилося менше місяця.

Читати далі...
11 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Легендарний Семюел Л. Джексон представив перший трейлер пригодницького мультфільму від Paramount Pictures «Сяючий самурай» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), де він озвучує кота-самурая, який відчайдушно намагається не матюкатися.

Читати далі...
16 лютого 2019,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо у дивне місто майбутнього! Компанія Youtube продовжує створювати оригінальні серіали, і її новим творінням став науково-фантастичний серіал «Дивне місто», чий трейлер нагадує «Чорне дзеркало».

Ділан О'Брайен, Розаріо Доусон, Майкл Сера, Лаверн Кокс, Аквафіна і Аулії Кравальо відправляються в мегаполіс майбутнього під назвою Дивний, де не існує середнього класу, і всі жителі розділені на дві секції: Вище лінії та Нижче лінії. Загадковий доктор Негарі (ЛеВар Бертон) допомагає глядачеві познайомитися з різними дивними мешканцями цих секцій та об'єднує їхні історії в єдине ціле.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Дивне місто» відбулася 13 лютого, так що ви вже можете подивитися його на офіційних стримінгових платформах.

11 травня 2018,  17:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вірусний промо-ролик 5 сезону знаменитого ситкому «Затримка в розвитку» повідомляє радісну новину: Блути отримують нагороду «Сім'я року».

Майкл (Джейсон Бейтман), Ліндсі (Порша Де Россі), Джордж (Джеффрі Тембор), Люсілль (Джессіка Волтер), Мейбі (Аліа Шокат), Джордж Майкл (Майкл Сера), Джоб (Вілл Арнетт), Бастер (Тоні Хейл) і Тобіас (Девід Кросс) записали відеозвернення, в якому розгублено, захоплено й пришелепкувато реагують на отриманий щойно титул «Сім'я року». Хто ж вважає їх гідними такого звання? Компанія «Остеро-Блут», тобто технічно вони самі собі вручають цю нагороду. Все одно перемога є перемога.

Дивіться офіційний трейлер 5 сезону серіалу «Затримка в розвитку», який повертається 29 травня.

8 травня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix представив перший трейлер 5 сезону знаменитого серіалу Мітчелла Хурвіца «Затримка в розвитку», на чиєму рахунку є 6 премій «Еммі» і 1 «Золотий глобус».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Гра Моллі»
Империя покера Джессики Честейн
3 лютого 2018,  00:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому нагородному сезоні Голлівуд представив два іменних байопіка про неординарних та амбітних жінок: «Гра Моллі» і «Я, Тоня». І першим з них в український прокат виходить фільм про колишню професійну лижницю і творця покерной імперії Моллі Блум, який отримав номінацію на «Оскар». Чим же американських кіноакадеміків підкорила ця бізнесвумен, яка створила найексклюзивнішу гру в покер, збирала за одним столом найбагатших і знаменитих людей?

Читати далі...
10 жовтня 2017,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де зіграли дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн та володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба.

Це історія 26-річної лижниці олімпійського розряду Моллі Блум (Честейн), яка прославилася як господиня престижного підпільного покерного клубу в Каліфорнії. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Але ФБР звернуло цю масштабну авантюру, в яку вплуталася Моллі, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффі (Ельба).

Українська прем'єра картини від володаря «Оскара» Аарона Соркіна переїхала на 28 грудня.

16 серпня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн постає в образі колишньої лижниці Моллі Блум. Їй набридло виживати на копійки, тому дівчина вирішила стати на чолі самої ексклюзивної та небезпечної гри в покер у світі, після чого зацікавила ФБР. Компанію Честейн в цій історії складають лауреат «Золотого глобуса» Ідріс Ельба, володар 2 «Оскарів» Кевін Костнер та Майкл Сера.

В український прокат «Гра Моллі», яку зняв сценарист і лауреат «Оскара» Аарон Соркін, прибуде в листопаді. Чекаємо на дубльований трейлер.

10 травня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Як бути латинським коханцем» шлюб альфонса Максімо (Еухеніо Дербес) наказав довго жити, коли його дружина старшого віку знайшла собі коханця ще молодше. Тепер він змушений переїхати до своєї сестри Сари (Сальма Гайєк), з якою у нього давно напружені відносини, і знайти нормальну роботу, наприклад, у кафе, де працює дивна, але мила дівчина Сінді (Крістен Белл). Як раптом на горизонті він помічає чергову жінку, на якій хоче випробувати свої чари зваблювання, ось тільки все йде шкереберть.

Кадри з комедії Кена Маріно, де також зіграли Майкл Сера, Роб Лоу і МакКенна Грейс, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.

28 січня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія мультфільму «Лего Фільм: Бетмен» порадувала закулісною фічуреткою, в якій про цю історію розповідають самі її персонажі: Бетмен (Вілл Арнетт), Альфред (Рейф Файнс), Бетгерл (Розаріо Доусон), Робін (Майкл Сера), Джокер (Зак Галіфіанакіс) та Харлі Квінн (Дженні Слейт), кожен з яких вважає, що це їх особистий сольник.

Український ТБ-ролик «Лего Фільм: Бетмен», який виходить в прокаті в лютому, дивіться тут.

7 січня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому ТБ-ролику мультфільму «Лего Фільм: Бетмен» розкривається відразу два основних страхи Темного лицаря, який говорить голосом Вілла Арнетта: знову стати частиною сім'ї та... обійми.

Однак, ці свята Бетмен проводить в сімейному колі з Альфредом (Рейф Файнс) і Робіном (Майкл Сера), про що свідчать його різдвяне та новорічне привітання.

26 грудня 2016,  20:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик анімаційної супергеройської комедії «Лего Фільм: Бетмен» показує, як Бетмен (Вілл Арнетт) намагається бути батьком для Робіна (Майкл Сера), демонструє свій лічильник хороших ідей і приходить в жах від пропозиції об'єднатися з іншими героями, щоб захистити Готем. Оскільки він завжди працює один.

Персональні постери героїв та лиходіїв мультфільму, де також присутні Джокер, Харлі Квінн, Альфред і Бетгерл, ви знайдете тут.