Новини фільмів, в яких згадується Сочіл Гомес

18 червня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Let's dance! Сюжет нового супергеройського фільму від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» є дуже драматичним, але за лаштунками, як показує нове відео, його актори встигали знатно повеселитися. І потанцювати у перервах між дублями.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
10 червня 2022,  12:34 | Новини фільмів

Нарешті в український прокат вийшов очікуваний супергеройський екшен від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», наприкінці якого традиційно присутні дві сцени після титрів. Що ж цікавого вони повідомляють?

Читати далі...
16 травня 2022,  17:10 | Новини фільмів

Ексклюзивний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» показує, як Доктор Стрендж подорожує крізь різні всесвіти з новою супергероїнею MCU Амерікою Чавес.

Читати далі...
28 квітня 2022,  23:10 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios і Disney «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», в якому на головного героя у втіленні номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча чекає поєдинок з демонічною сутністю Гаргантос.

Читати далі...
23 квітня 2022,  21:14 | Новини фільмів

Якщо українські глядачі не можуть подивитися очікуваний супергеройський екшен від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» через повномасштабну війну, розв'язану росією, то глядачі в Єгипті та Саудівській Аравії не зможуть його побачити зовсім з іншої причини через нетрадиційну орієнтацію одного персонажа.

Читати далі...
20 квітня 2022,  12:00 | Новини фільмів

Шістка персональних постерів супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультівсесвіті божевілля» представляє його основних персонажів у клубах червоної магії, яка, як ми дізналися у серіалі «Ванда/Віжн», є Магією хаосу.

Читати далі...
8 квітня 2022,  12:33 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний міжнародний трейлер супергеройського екшену від Marvel і Disney «Доктор Стрендж у Мультівсесвіті божевілля» режисера Сема Реймі, який є чи не найочікуванішим блокбастером 2022 року.

Читати далі...