Новини, в яких згадується Лашана Лінч

20 липня 2022,  10:14 | Новини фільмів

Восени в кінотеатрах України відбудеться прем'єра історичного епіка режисерки Джини Прінс-Байтвуд «Королева-воїн», головну роль у якому виконує зірка екшену «Загін самогубців» та лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс.

Читати далі...
6 липня 2022,  19:15 | Новини фільмів

Цього року платформа Netflix обіцяє порадувати дітей та дорослих новою екранізацією популярного мюзиклу для будь-якого віку «Матільда», де злу директорку зіграє зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Томпсон (і ви навряд чи її впізнаєте у гримі).

Читати далі...
6 липня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Віола Девіс стає жінкою-королем у наповненому екшеному першому трейлері епічного фільму «The Woman King», який зняла режисерка «Безсмертної гвардії» Джина Прінс-Байтвуд. Його прем'єра очікується у вересні.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
9 травня 2022,  11:27 | Новини фільмів

Перші кадри американської історичної стрічки «Жінка-король» («The Woman King») представляють лауреатку премії «Оскар» Віолу Девіс в образі легендарної воїтельки одного африканського королівства.

Читати далі...
6 травня 2022,  16:14 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Розкриваємо деякі секрети супергеройського фільму від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», але не переживайте, тут немає спойлерів, виключно наші спостереження після перегляду численних трейлерів та промо-роликів, а також офіційна інформація з коміксів Marvel про його нових персонажів.

Читати далі...
2 травня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Як думаєте, за 15 секунд можна встигнути багато? Як мінімум розкрити кілька дуже цікавих деталей про майбутній супергеройський блокбастер «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», як показує його новий ТБ-ролик.

Читати далі...
Рецензія на фільм «007: Не час помирати»
Деніел Крейг заслужив більшого
2 жовтня 2021,  00:32 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли вперше оголосили про те, що новим Джеймсом Бондом після Пірса Броснана буде блондин Деніел Крейг, навряд чи хтось припускав, що через 15 років він стане у глядачів мало не найулюбленішим агентом 007 (після Шона Коннері, звичайно, адже оригінального Бонда ніхто не перевершить). І ось шпигунська кар'єра Крейга підходить до кінця в його п'ятому фільмі Бондіани з символічною назвою «007: Не час помирати», біля керма якого став режисер культового 1 сезону серіалу «Справжній детектив» Кері Дзедзі Фукунага. Проте чи зміг він перевершити хітовий «Скайфолл», один з найкращих фільмів Бондіани всіх часів, і зняти гідне прощання з Бондом Крейга?

Читати далі...
5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

Читати далі...
3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

Читати далі...
1 вересня 2020,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж пам'ятаєте, що цієї осені на великі екрани вийде довгоочікуваний шпигунський екшен «007: Не час помирати» про пригоди Джеймса Бонда? Якщо раптом забули, то новий постер з Деніелом Крейгом вам швидко про це нагадає.

Читати далі...
7 липня 2020,  21:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі добре знайомі з організацією Щ.И.Т., яка завдяки Ніку Ф'юрі стала серцем всесвіту Marvel і зібрала разом легендарних Месників. Але це далеко не єдина організація, яка стоїть на захисті нашого світу, як покаже супергеройський серіал «Ванда/Віжен».

Читати далі...
4 лютого 2020,  17:12 | Новини фільмів

«Ти вже літала на таких штуках?» На Супербоулі показали новий тизер пригодницького бойовика «007: Не час помирати», який заявляє, що у 25-му фільмі про Джеймса Бонда «все зміниться». Причому заявляє він про це вельми зловісно.

У своій новій пригоді Джеймс Бонд (Деніел Крейг) вийшов у відставку, щоб насолоджуватися життям разом зі своєю дівчиною Мадлен Свонн (Леа Сейду). Але їхнє щастя виявляється недовговічним, оскільки Бонду доводиться повернутися на службу в MI-6, щоб зупинити нового небезпечного ворога (Рамі Малек). У цій місії нашому герою допомагатиме новий агент 007 Номі (Лашана Лінч), з якою вони разом відправляються в ТБ-ролику в небезпечний політ. А також відео повідомляє, що Мадлен приховує жахливу таємницю, і що «коли її секрет вийде на світло, він принесе [Бонду] смерть».

Перший трейлер фільму «007: Не час помирати» вийшов у грудні. Українська прем'єра шпигунського бойовика режисера Кері Фукунаги відбудеться 9 квітня.

4 грудня 2019,  16:37 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився український трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати» з Деніелом Крейгом у головній ролі, який буде 25-ю пригодою суперагента Джеймса Бонда на великому екрані.

Щоб бути щасливим зі своєю коханою Мадлен Свон (Леа Сейду), Джеймс Бонд (Крейг) вийшов на пенсію і втік подалі від очей MI-6. Але коли його старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер (Джеффрі Райт) виходить на нього і просить допомоги у боротьбі з новим небезпечним ворогом (Рамі Малек), Бонд повертається на службу і неохоче об'єднується з новим агентом 007 Номі (Лашана Лінч).

В кінотеатри України фільм «007: Не час помирати» увірветься 9 квітня. Його режисером став Кері Фукунага, відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

5 жовтня 2019,  22:17 | Новини фільмів

На честь Дня Джеймса Бонда, який відзначається 5 жовтня, студія Metro-Goldwyn-Mayer представила перший офіційний постер свого очікуваного шпигунського бойовика «Бонд 25».

Читати далі...