Оновлення, в яких згадується Джона Гілл

26 березня 2019,  13:19 | Оновлення

Незабаром на великий український екран вийде комедія «Пустопляс» з Меттью МакКонахі у головній ролі.

За сюжетом кінострічки, наркозалежний на прізвисько Місячний Пес живе за своїми правилами і ніколи не враховує суспільні норми. Однак в його житті з'являється задача, яку він просто зобов'язаний виконати вчасно, щоб отримати спадок від своєї покійної дружини. Однак на його шляху до мети постійно трапляються неприємності, які заважають йому це зробити.

Головну роль Місячного Пса виконав Меттью МакКонахі. У фільмі також зіграли хіп-хоп співак Снуп Догг, Айла ФішерВеликий Гетсбі»), Зак ЕфронНайвеличніший шоумен»), Джона ГіллВовк з Уолл-стріт»). Режисером та сценаристом фільму виступив Хармоні Корін.

В український прокат картина «Пустопляс» вийде 4 квітня.

14 серпня 2016,  16:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий розширений ТВ-ролик комедії «Хлопці зі стволами» з Майлзом Теллером та Джоною Хіллом, який нагадує, що прем'єра фільму відбудеться вже на наступному тижні.

6 серпня 2016,  13:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео зі зйомок комедії «Хлопці зі стволами» Тодда Філліпса показує, як створювалися божевільні пригоди торговців зброєю у втіленні Майлза Теллера і Джони Хілла. Також тут з'являється Бредлі Купер, який зіграв впливового бандита.

В українських кінотеатрах з 18 серпня.

31 липня 2016,  13:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер частково біографічної комедії «Хлопці зі стволами» від режисера трилогії «Похмілля у Вегасі» Тодда Філліпса показує, як Майлз Теллер і Джона Хілл укладають з Пентагоном контракт на 300 мільйонів на поставку озброєнь в гарячі точки, прагнучи заробити і здійснити свою американську мрію.

В українських кінотеатрах з 18 серпня.

1 липня 2016,  18:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер кримінальної комедії «Хлопці зі стволами» з Майлзом Теллером, Джоною Хіллом і Бредлі Купером, яка розповість про «гроші, корупцію та американську мрію». Режисером фільму став творець трилогії «Похмілля у Вегасі» Тодд Філліпс.

В українських кінотеатрах з 18 серпня.

25 березня 2016,  12:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився перший трейлер комедії «Хлопці зі стволами» з Майлзом Теллером і Джона Хіллом в головних ролях. Фільм розповість правдиву історію двох молодих людей, Девіда Пекоуза та Ефраїма Діверолі, які виграли контракт на суму $ 300 млн від Пентагону на озброєння союзників Америки в Афганістані.

В кінотеатрах України і РФ з 18 серпня.

15 січня 2016,  11:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новая музыкальная комедия братьев Коэн «Аве, Цезарь!» обзавелась первыми постерами, выполненными в весьма лаконичном стиле. Что весьма кстати, ведь имена и лица на них говорят громче любых художественных ухищрений.

Читати далі...
13 червня 2014,  09:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Скінчивши середню школу (двічі), офіцери поліції Шмідт (Джона Хілл) та Дженко (Ченнінг Татум) отримують нове завдання. Їм доручають зануритися під прикриттям в місцевий коледж. Дженко знаходить споріднені душі у складі футбольної команди, а Шмідт приєднується до художнього класу. Поступово доцільність їхнього партнерства ставиться під сумнів обома. Тепер голови головних героїв зайняті не тільки розплутуванням злочину – їм необхідно з’ясувати, чи подорослішали вони самі. Якщо ці два студента-переростка зможуть довести самим собі, що вони стали справжніми чоловіками, то, можливо, коледж – не найгірше, що відбулося в їхньому житті.

У кінотеатрах України і Росії з 3 липня.

14 лютого 2014,  17:22 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер комедії «Мачо і ботан 2».

Улюбленець глядачок усього світу Ченнінґ Татум і веселун Джона Хілл презентують продовження пригод Мачо і Ботана. Успішно виконавши своє перше завдання, агенти Дженко і Сміт знову отримують роботу. Цього разу, щоб розкрити злочин, їм доведеться перевтілитися у студентів одного з американських коледжів. З'ясуємо чи по зубах копам-професіоналам запальна студентська вечірка!

У кінотеатрах України і Росії комедію можна буде подивитися з 19 червня.

4 січня 2014,  02:55 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі перший дубльований трейлер до другої частини дуже смішної комедії про пригоди двох молодих копів під прикриттям - «Мачо і ботан 2» з Ченнінгом Татумом і Джоною Хіллом у головних ролях!

Дженко і Шмідт, які вдало виконали своє перше завдання, отримують нове. На цей раз, щоб розкрити злочин і покарати винних, їм доведеться на якийсь час стати студентами одного з американських коледжів...

У кінотеатрах України і Росії з 19 червня.

14 вересня 2013,  18:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Джей Барушель приїжджає в Лос-Анджелес, щоб відвідати старого друга і колегу, актора Сета Рогена, який запросив Барушеля на новосілля, яке організовує Джеймс Франко. На не надто пристойну вечірку приїхали багато знаменитостей. Барушелю незручно серед такої кількості людей, він практично не знає особисто таких знаменитостей, як: Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе, Майкл Сера, Крейг Робінсон, Емма Уотсон і Ченнінг Татум. Роген, щоб трохи заспокоїти друга супроводжує його в магазин за сигаретами.

У магазині промені синього світла з неба раптом забрали кілька покупців. Перелякані Роген і Барушель біжать у будинок Франко на тлі вибухів, автомобільних аварій, а також масового хаосу, але на вечірці сині промені нікого не чіпали. Не тверезі гості не вірять вигадкам Барушеля і оголошують його божевільним, але через кілька секунд чують зовні гуркіт...

У кінотеатрах України з 7 листопада.