Новини, в яких згадується Пол Радд

12 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Новий промо-ролик пригодницької стрічки «Мисливці на привидів: Крижана імперія» задає її акторам питання про те, чи колись вони зіштовхувалися з паранормальними явищами у своєму житті. І відповіді вас здивують.

Читати далі...
30 січня 2024,  19:21 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures представила повноцінний трейлер очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливці на привидів: Крижана імперія», що об'єднує дві команди мисливців перед обличчям крижаного Апокаліпсиса.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія»
Найслабший сольник про найменшого супергероя
31 серпня 2023,  22:05 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Останні півтора десятиліття супергеройські фільми, засновані на коміксах Marvel, правлять кіноекраном і стають головними блокбастерами року, проте у 2023 році щось пішло не так. І це щось називається «Людина-мураха та Оса: Квантоманія». Супергеройський блокбастер з Полом Раддом, якого люблять усі, у ролі Людини-мурахи не тільки слабо виступив у плані зборів, а ще й виявився одним з найслабших супергеройських екшенів останнього десятиліття у плані сюжету. Після його перегляду у лютому цього року навіть не було натхнення написати рецензію. А в голові з того часу крутиться одне питання: невже ми втомилися від супергероїв Marvel?

Читати далі...
8 серпня 2023,  19:42 | Новини серіалів

Володарка 3-х премій «Оскар» Меріл Стріп буде однією з головних родзинок третього сезону популярного детективного серіалу «Убивства в одній будівлі», і на честь його прем'єри саме час познайомитися з її героїнею ближче.

Читати далі...
22 березня 2023,  13:40 | Кастінг

До зіркового касту третього сезону хітового детективного серіалу «Убивства в одній будівлі» приєднався актор Джессі Вільямс, відомий за роллю доктора Джексона Ейвері у популярній медичній драмі «Анатомія Грей».

Читати далі...
21 березня 2023,  12:26 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony Pictures повідомила про початок знімального процесу продовження науково-фантастичної стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що отримало назву «Мисливці на привидів: Пекельна кухня» («Ghostbusters Hell's Kitchen»).

Читати далі...
25 лютого 2023,  23:05 | Новини фільмів

На честь релізу супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у кінотеатрах компанія Marvel Studios поділилася ще сімома персональними постерами, які дозволяють познайомитися ближче з новими персонажами MCU, що живуть у Квантовому вимірі.

Читати далі...
22 лютого 2023,  07:11 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» представив нового головного лиходія MCU Канга Завойовника, і його обидві сцени після титрів були присвячені саме йому. Вірніше, його різним варіантам з інших всесвітів.

Читати далі...
14 лютого 2023,  17:57 | Новини фільмів

Напередодні прем'єри першого супергеройського блокбастера року «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у мережі з'явився новий інтригуючий фрагмент, який точно сподобається усім шанувальникам франшизи «Зоряні війни».

Читати далі...
3 лютого 2023,  17:30 | Новини фільмів

Дивіться новий трейлер супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» режисера Пейтона РідаЛюдина-мураха», «Людина-мураха та Оса», «Мандалорець»), який вийде в український прокат 16 лютого.

Читати далі...
24 січня 2023,  22:16 | Кастінг

Минулого тижня стартували зйомки третього сезону хітової детективної комедії «Убивства в одній будівлі» від платформи Hulu, і цікаве селфі зі зйомок розкрило, що до касту серіалу приєдналася єдина і неповторна Меріл Стріп.

Читати далі...
10 січня 2023,  18:52 | Новини фільмів

До прем'єри супергеройського блокбастера «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» від Marvel Studios та Disney залишилося трохи більше місяця, і його новий трейлер вийшов саме вчасно, щоб познайомити нас ближче з суперлиходієм Кангом Завойовником (та іншими новими персонажами MCU).

Читати далі...
9 січня 2023,  22:22 | Новини фільмів

Напередодні виходу нового трейлера супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» компанія Marvel Studios вирішила порадувати нас фантастичним постером, де компанію Людині-мурасі та Осі складає нова супергероїня.

Читати далі...
24 жовтня 2022,  20:55 | Новини фільмів

Наступного року супергеройський дует Людина-мураха та Оса повертається на великі екрани у своїй новій пригоді під назвою «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що буде початком П'ятої фази кіновсесвіту Marvel. І в цій фазі з'явиться новий могутній суперлиходій Канг Завойовник.

Читати далі...
25 січня 2021,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський фільм «Людина-мураха 3» представить нову супергероїню MCU, якою стане Кессі Ленг, дочка Скотта Ленга, і новий фантастичний фан-арт показує, як в цьому образі може виглядати актриса Кетрін Ньютон.

Читати далі...