Новини, в яких згадується Альфред Хічкок

Рецензія на фільм «Віваріум»
Ми всі живемо під ковпаком
9 липня 2020,  02:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки найгучніші голлівудські прем'єри терпляче чекають своєї години, тобто осені, куди їх переніс коронавірус, на екрани виходять малобюджетні фільми, і найдивнішим з них можна сміливо назвати «Віваріум» режисера Лоркана Фіннегана. Згідно з визначенням, віваріумом називають контейнер чи конструкцію, адаптовану для того, щоб в ній в напівприродних умовах жили тварини для спостереження за ними або в якості домашніх звіряток. Як тераріум чи акваріум. Тільки у випадку з фільмом «Віваріум» під ковпак тут поміщають реальних людей. Дуже схожих на нас з вами...

Читати далі...
27 серпня 2019,  14:45 | Новини серіалів

У мережі з'явився черговий тизер 9 сезону популярної горор-антології «Американська історія жахів», в якому обіграна знаменита сцена в душі з фільму Альфреда Хічкока «Психо».

Новий сезон антології Раяна Мерфі, на рахунку якої є 2 «Золотих глобуса» та 16 «Еммі», відправить нас разом з молодою і веселою компанією в літній табір «Редвуд», де влітку 1984 року станеться серія жахливих вбивств, за якими стоїть маніяк у масці та з ножем. У новому тизері він нападає на свою жертву посеред білого дня, поки вона приймає душ під відкритим небом.

Прем'єра 9 сезону «Американської історії жахів» відбудеться 18 вересня.

29 листопада 2018,  21:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в новій адаптації відомого детективного роману Дафни Дю Морье «Ребекка» виконають Лілі Джеймс та Армі Гаммер.

Читати далі...
11 серпня 2017,  14:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений та захоплюючий трейлер британської драми «Леді Макбет» в російському перекладі. Її події розгортаються в вікторіанській Англії 19-го століття. Молоду дівчину Кетрін (Флоренс Пью) видають заміж за холодного і жорсткого чоловіка Олександра (Пол Хілтон), який удвічі старший за неї. Незабаром зневірена Кетрін заводить роман з робочим ферми Себастьяном (Космо Джарвіс), який призводить до жахливих наслідків.

Українська прем'єра дебютної кінокартини Вільяма Олдройда, яку критики називають сумішшю Гічкока з «Буремним перевалом», очікується 12 жовтня.

15 грудня 2015,  21:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Через кілька днів на великі екрани вийде нове творіння Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили», і на честь цього представляємо список з п'яти улюблених фільмів цього режисера.

Читати далі...