Пейтон РідPeyton Reed

Пейтон Рід / Peyton Reed
Народився 3 липня 1964
100%
1
0%
0

Фільмографія

Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023) ... режисер
Мандалорець (2019) ... режисер
Єдиноріг (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Людина-мураха та Оса (2018) ... режисер
Ant-Man: The Biggest Little Hero in the M.C.U. (2015) ... Self
Людина-мураха (2015) ... режисер
Ellen More or Less (2015) ... режисер
Ігри Гудвіна (2013) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Новенька (2011) ... режисер
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...