Новини, в яких згадується Адриан Грюнберг

25 вересня 2019,  20:57 | Новини фільмів

Дивимося новий кривавий трейлер гостросюжетного бойовика «Рембо: Остання кров», який вийшов в український прокат минулого тижня.

Фільм Адріана Грюнберга показує, як ветеран В'єтнамської війни з посттравматичним синдромом Джон Рембо у втіленні Сільвестра Сталлоне відправляється до Мексики, щоб врятувати дівчину, яку він виростив як свою дочку. Там він зіткнеться з жорстокими торговцями людьми, але Рембо підготував для них такий сюрприз, який вони не переживуть, як показує даний трейлер.

Чи стала п'ята частина гідним завершенням легендарної франшизи, читайте в нашій рецензії на «Рембо: Остання кров».

Рецензія на фільм «Рембо: Остання кров»
Останній американський ковбой
20 вересня 2019,  03:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Сільвестр Сталлоне увійшов в історію кіно як один з найвеличніших героїв бойовиків і подарував кільком поколінням глядачів як мінімум двох видатних персонажів – Роккі та Рембо, кожен з яких став обличчям своєї успішної франшизи. Але, на жаль, рано чи пізно всі улюблені історії добігають кінця, і в 2019 році Сталлоне вирішив попрощатися одразу з обома героями. На початку року ми побачили, як Роккі йде на спочинок у фільмі «Крід 2», а тепер прийшов час для останньої пригоди Рембо в бойовику з символічною назвою «Рембо: Остання кров», над сценарієм якого Сталлоне працював особисто.

Читати далі...
30 серпня 2019,  17:26 | Новини фільмів

Ветеран Джон Рембо, якого грає легендарний Сільвестр Сталлоне, готується до своєї фінальної битви у другому трейлері гостросюжетного бойовика «Рембо: Остання кров».

Фільм режисера Адріана Грюнберга, сценарій до якого писав Сталлоне, буде п'ятою і заключною главою саги про відважного ветерана В'єтнамської війни Джона Рембо. Рембо повертається на своє рідне ранчо і, як показує трейлер, дуже щасливий познайомитися зі своєю онукою. Здається, що він нарешті знайшов спокій, який так довго шукав, але коли дівчина потрапляє до рук мексиканського картелю, Рембо знову ступає на стежку війни.

Українські глядачі зможуть побачити останнього «Рембо» з 19 вересня.

6 червня 2019,  14:49 | Оновлення

У мережі опубліковано український трейлер «Рембо 5: Остання кров» – чергової частини пригод в'єтнамського ветерана. Режисером фільму виступив Адріан Грюнберг, а до сценарію доклав руку особисто Сильвестр Сталлоне.

За сюжетом, головний герой Джон Рембо страждає посттравматичним стресовим розладом і переживає не найкращі часи. Однак всі хвороби відходять на другий план, коли його близькі у біді. Одна з його знайомих в розпачі розповідає йому, що її внучка пропала в Мексиці. Герой вирішує допомогти. Він перетинає кордон і береться за пошуки дівчинки.

Фільм «Рембо 5: Остання кров» вийде в прокат 19 вересня.

30 травня 2019,  18:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Джон Рембо стикається зі своїм минулим в першому трейлері драматичного бойовика «Рембо 5: Остання кров», в якому грає пісня «Old Town Road».

Майже через 40 років після того, як він пролив першу кров, Сільвестр Сталлоне востаннє втілить одного з найвеличніших героїв жанру бойовик Джона Рембо. У п'ятому та фінальному фільмі Рембо повинен поглянути в обличчя своєму минулому і знову застосувати свої безжальні бойові навички, щоб помститися своїм ворогам.

В український прокат бойовик режисера Адріана Грюнберга вийде у вересні.

8 грудня 2018,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сільвестр Сталлоне знову втілить ветерана В'єтнамської війни Джона Рембо у фінальному фільмі своєї знаменитої франшизи «Рембо 5: Остання кров».

Читати далі...