Новини, в яких згадується Джиммі Кіммел

12 березня 2023,  13:34 | Нагороди та премії

Сьогодні, у ніч з 12 на 13 березня, в Голлівуді відбудеться головна церемонія цього нагородного сезону «Оскар», що у 2023 році святкує своє 95-річчя. Де і коли українці зможуть подивитися її в прямому ефірі?

Читати далі...
19 червня 2020,  19:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В своєму останньому в цьому сезоні випуску телеведучий Джиммі Кіммел вирішив порадувати глядачів новим епізодом телеепопеї під назвою «Моя давня ворожнеча з Меттом Деймоном». Скетч вийшов з рейтингом 18+.

Читати далі...
4 листопада 2019,  16:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для появи на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» у цей Геловін актор Антоніо Бандерас вирішив вдягти костюм свого знаменитого героя в масці з фільмів «Маска Зорро» і «Легенда Зорро».

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

10 квітня 2019,  01:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки «Війна нескінченності» була вельми трагічною телеведучий Джиммі Кіммел вирішив написати добру казку для маленьких дітей за її мотивами і дав її прочитати акторам «Месників». Вийшло не зовсім для дітей.

У читанні книги під назвою «Це був Божевільний Титан Танос», що є відсиланням до відомого американського вірша «Це була ніч перед Різдвом», з веселими картинками взяли участь Кріс Гемсворт, Скарлетт Йоханссон, Кріс Еванс, Марк Руффало, Джеремі Реннер та Дон Чідл. Вони спробували розповісти дітям про «Війну нескінченності» в більш невинному тоні, але незабаром почали дорікати одне одному за програш — зокрема Тору за те, що він не цілився в голову, і читання біля каміна перетворилося на веселий фарс з частим звуком «пі».

Квитки на фільм «Месники: Завершення», який виходить в український прокат 25 квітня, ви знайдете на нашому сайті.

17 серпня 2018,  01:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нецензурні трейлери чорної комедії Брайана Хенсона «Іграшки для дорослих» шокували глядачів своїми порнографічними моментами за участю маппетів, і в новому промо-відео вони вирішили зачитати ці враження в стилі «Злих твітів» від Джиммі Кіммела.

Тримайте дітей подалі від екрану! Фільм Хенсона покаже маппетів, які нецензурно висловлюються, помирають від вогнепалу і займаються сексом. Коли в небезпечному районі Лос-Анджелеса, де люди і маппети живуть поруч одні з одними, хтось починає вбивати колишніх учасників культового телешоу, коп-людина Конні Едвардс (Мелісса Маккарті) і коп-маппет Філ Філіпс (Білл Барретта) об'єднуються, щоб знайти злочинця.

Дивіться також другий трейлер без цензури фільму «Іграшки для дорослих» за участю Елізабет Бенкс. У кіно з 27 вересня.

27 липня 2018,  20:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Втекти від погоні Бетмена є неможливою місією, показує новий фрагмент супергеройського мультфільму від Warner Bros. і DC «Юні титани, вперед!».

Юні супергерої Робін (Скотт Менвілль), Кіборг (Харі Пейтон), Старфаер (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбой (Грег Сайпс) відчайдушно намагаються втекти від Бетмена (Джиммі Кіммел), чия свідомість перебуває під контролем суперлиходія. Але що б вони не робили, Бетмен знаходить спосіб продовжити погоню, змінюючи Бетмобіль на Бетпод, Бетсамокат і Бетролики. При цьому Темний лицар кричить назви фільмів своєї франшизи з 1990-х «Бетмен», «Бетмен повертається» і «Бетмен назавжди».

У світовий прокат мультфільм «Юні титани, вперед!» вийшов учора, але, на жаль, він не буде показаний в українських кінотеатрах.

3 травня 2018,  18:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Рубрика «Злі твіти» повертається, і на цей раз Джиммі Кіммел підготував тематичний випуск з акторським складом супергеройського фільму «Месники: Війна нескінченності».

Ведучий популярного американського шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» змусив прочитати образливі, але веселі повідомлення від хейтерів із Твіттеру 17 акторів нового марвелівського блокбастера, в числі яких опинилися Себастьян Стен, Скарлетт Йоханссон, Том Хіддлстон, Елізабет Олсен, Бенедикт Камбербетч, Том Голланд, Семюел Л. Джексон, Карен Гіллан, Чедвік Боузман, Кріс Претт та Кріс Еванс. Їх реакція на злі твіти була дуже різноманітною та кумедною.

Ви вже можете побачити цих акторів в їх супергеройських образах в екшені «Месники: Війна нескінченності», який вийшов в прокат тиждень тому.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
4 березня 2018,  20:26 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В ніч з неділі на понеділок в Голлівуді відбудеться найграндіозніша щорічна подія світу кіно — 90-а церемонія нагородження «Оскар».

Читати далі...
4 березня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Джиммі Кіммел змонтував свій трейлер для сімейної комедії «Кролик Петрик», який орієнтований на аудиторію 18+.

В Кіммелівській версії містер МакГрегор (Донал Глісон) виступає справжнім маніяком, який ніби навмисне переїжджає на ферму, щоб мучити бідних маленьких кроликів: Петрика (Джеймс Корден) та його пухнастих друзів... Чи зможуть вони пережити зустріч з ним, чи їх життя теж завершиться... на грилі? Обережно, тут також присутні сцени сексуального характеру.

Якщо цей трейлер без цензури вас лякає, дивіться другий офіційний український трейлер «Кролик Петрик». У кіно з 22 березня.

22 лютого 2018,  03:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому інтерв'ю Мейсі Вільямс, яка грає Арью Старк у «Грі престолів», повідомила, що їй відомо, чим закінчиться серіал.

Читати далі...
24 січня 2018,  16:51 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий Джиммі Кіммел поділився учора дебютним промо-роликом 90-ї церемонії нагородження «Оскар».

Пам'ятайте, як в минулому році на «Оскарі» сталася плутанина з конвертами і спершу переможцем оголосили «Ла-Ла Ленд», а потім «Місячне сяйво»? Так ось цей випадок й досі сниться Кіммелу в кошмарах. Але навіть страх перед черговим інцидентом не зупинив ведучого, і він готовий знову вийти на сцену театру «Долбі» перед цілим Голлівудом. Разом з ним в ролику з'являється Воррен Бітті, який в минулому році оголошував переможця в категорії Кращий фільм.

Повний список номінантів на «Оскар-2018». 90-а церемонія нагородження «Оскар» відбудеться 4 березня.

10 січня 2018,  18:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу «Найвеличнішого шоумена» і в очікуванні майбутнього «Оскара» згадуємо чудовий номер Г'ю Джекмана, який відкрив 81-ту церемонію нагородження «Оскар» в 2009 році.

Уже тоді Джекман показав публіці, що є найвеличнішим шоуменом, заспівавши і станцювавши свій відкриваючий монолог, де втілив головних героїв номінованих фільмів «Мільйонер з трущоб», «Темний лицар», «Мілк», «Загадкова історія Бенджаміна Баттона», «Читець» і «Реслер», а у фрагменті «Фрост проти Ніксона» Джекману допомогла Енн Гетевей, з якої він через кілька років зіграв у мюзиклі «Знедолені». Зал аплодував стоячи.

Номінанти на 90-у премію «Оскар» будуть оголошені 23 січня. Сама церемонія, ведучим якої знову буде Джиммі Кіммел, пройде 4 березня.