Новини зіри, в яких згадується Ченнінг Татум

1 вересня 2020,  17:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим тільки голлівудські зірки не займалися під час карантину, але їх усіх перевершив Ченнінг Татум, який в останній день літа епічно повідомив про те, що написав на карантині дитячу книжку про пригоди Спаркелли.

Читати далі...
1 грудня 2017,  00:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ченнінг Татум бере участь в сексуальних іграх в дусі «П'ятдесят відтінків сірого» в кліпі на пісню Пінк «Beautiful Trauma».

Відео створено в стилі яскравих 1960-х і показує побут подружжя Джинджер та Фреда Гартів, яких втілюють Пінк і Татум. Вони живуть в приватному будинку в передмісті, де героїня кожен день прокидається першою і, прагнучи бути ідеальною дружиною, стає рабинею побуту, що поступово зводить її з розуму. Потім подружжя починає танцювати, вони напиваються, і в результаті героїня Пінк міняє пишну сукню домогосподарки на чорний латекс володарки, яка зв'язує Татума і пропонує йому розважитися разом з Ніккі Туазон.

Цієї осені Татум танцював в шпигунському екшені «Кінгсман: Золоте кільце», а також він нещодавно зіграв у фільмі Стівена Содерберга «Удача Лохана» і озвучив Супермена в мультфільмі «Лего Фільм: Бетмен».

2 листопада 2017,  12:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Супер Майка» Ченнінг Татум замінив Джиммі Кіммела в новому випуску його передачі «Джиммі Кіммел в прямому ефірі». Актор дуже переживав, перед тим як увійти в студію до публіки в якості ведучого, і тут з'явилася Еллен й дала йому цінну пораду — просто танцюй. Татум її послухав, і в результаті вийшов один з його найкращих танцювальних номерів, де компанію танцюристу склали закулісні працівники шоу.

У вересні на екрани вийшли два нових фільми з Татумом — кримінальна комедія «Удача Лохана» та шпигунський екшн «Кінгсман: Золоте кільце».

30 липня 2017,  19:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках Comic-Con зірки шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» Терон Еджертон, Колін Ферт, Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі та Педро Паскаль відвідали шоу «Конан», де Бріджес розкрив, що на зйомках вони з Еджертоном часто співали в трейлері. Щоб продемонструвати, як це було, зірка «Великого Лебовські» почав співати пісню з мюзиклу «Хлопці і лялечки» з Марлоном Брандо та Френком Сінатрою, і Еджертон тут же її підхопив. До речі, почути, як співає Еджертон, ви можете в мультфільмі «Співай».

Побачити цих акторів разом на великому екрані в «Kingsman: Золоте кільце» буде можливо в вересні. Новий український трейлер фільму дивіться тут.

22 липня 2017,  18:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Найяскравішим моментом панелі шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» на конвенції SDCC 2017 стала Холлі Беррі, яка випиває залпом пінту віскі. У акторки запитали, яка франшиза є більш британською: «Kingsman» або Бондіана, і вона замість відповіді вирішила випити склянку віскі, яку їй налив Ченнінг Татум. А потім смішно впала на руки Педро Паскалю. Модератор тут же нагадав глядачам пити відповідально, а не так, як Беррі.

Новий трейлер «Kingsman: Золоте кільце» з Тероном Еджертоном і Коліном Фертом дивіться тут.

15 серпня 2016,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки танцювальної мелодрами «Крок вперед», а також подружжя Дженна Деван і Ченнінг Татум відтворили свій знаменитий танець на честь 10-річчя кінокартини.

6 лютого 2015,  17:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair представляє рубрику Celebrity Crush, де актори і актриси зізнаються, в кого із зірок були закохані ще до початку своєї кар'єри або на її початку. Про свої закоханості розповіли Сієнна Міллер Майлз ТеллерРіз ВізерспунЕмі АдамсДевід ОйелоуоЕдді РедмейнБенедикт КамбербетчФелісіті ДжонсОскар Айзек і Ченнінг Татум.

Хто ж із цих голлівудських акторів і актрис були колись закохані в Джонні ДеппаКеррі ФішерАлісса МіланоДжона Траволту в образі поганого хлопця Денні Зуко з «Бріоліні» і Джессіка Ленг? Читати далі...