Новини, в яких згадується Ченнінг Татум

9 квітня 2024,  13:52 | Новини фільмів

Вийшов офіційний трейлер комедійного фільму «Забери мене на Місяць» («Fly Me to the Moon») за участю Скарлетт Йоханссон і Ченнінга Татума, який буде однією з головних кінопрем'єр майбутнього літа.

Читати далі...
1 грудня 2022,  18:18 | Новини фільмів

Ченнінг Татум готує для нас одне останнє шоу у першому трейлері драматичної стрічки «Супер Майк 3» («Magic Mike's Last Dance»), де разом з ним зіграє Сальма Гайєк.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загублене місто»
Весела пригода з королевою великого екрану Сандрою Буллок
14 липня 2022,  21:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У далекому 1984 році на екрани вийшла пригодницька мелодрама «Роман з каменем» за участю Кетлін Тернер і Майкла Дугласа, де перша грала письменницю-затворницю, яка вирушає рятувати свою викрадену сестру в Колумбію, а другий втілив бравого героя, що допоміг їй вижити у джунглях. Фільм виявився настільки популярним, що незабаром було знято сиквел «Перлина Нілу», але це вже інша історія. З того часу «Роман із каменем» є еталоном пригодницьких мелодрам, і його лаври не дають Голлівуду спокою. Його успіх раз у раз намагаються повторити різні режисери з різними акторськими дуетами, і цього разу Голлівуд представляє ще один неофіційний рімейк «Романа» під назвою «Загублене місто», де письменницю-затворницю грає «Міс конгеніальність» Сандра Буллок, а її залицяльником став Містер «Супер Майк» Ченнінг Татум.

Читати далі...
1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

Читати далі...
17 лютого 2022,  20:14 | Статті

Раді представити Вашій увазі новий тизер-трейлер комедії «Дог», яка стала режисерським дебютом Ченнінга Татума. Звертаємо Вашу увагу, що фільм вийде у прокат 24 лютого, а не 17-го, як повідомлялося раніше.

Читати далі...
20 березня 2021,  21:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових фільмів про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф знайшов для себе новий захоплюючий кінопроект. Він зіграє у фільмі «Загублене місто Д» за участю голлівудських акторів Сандри Буллок та Ченнінга Татума.

Читати далі...
29 грудня 2020,  16:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Супер Майк» Ченнінг Татум знаходиться на фінальній стадії переговорів з приводу того, щоб приєднатися до акторського складу пригодницької кінострічки «The Lost City of D», головну жіночу роль в якій виконає лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок.

Читати далі...
1 вересня 2020,  17:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим тільки голлівудські зірки не займалися під час карантину, але їх усіх перевершив Ченнінг Татум, який в останній день літа епічно повідомив про те, що написав на карантині дитячу книжку про пригоди Спаркелли.

Читати далі...
6 квітня 2020,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс оголосив, що прем'єра його науково-фантастичного екшену «Персонаж» тепер відбудеться 11 грудня.

Читати далі...
7 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій день народження, який був 5 лютого, актор Генрі Голдінг поділився першим поглядом на свого персонажа з фільму «Snake Eyes», який буде спін-оффом екшен-франшизи «G.I. Joe: Атака кобри».

Читати далі...
11 грудня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Готові відправитися з Раяном Рейнольдсом у світ реалістичної комп'ютерної гри, де все можливо? Тоді швидше вмикайте український трейлер науково-фантастичного екшену Шона Леві «Персонаж».

Від студії, яка подарувала нам казки «Красуня і чудовисько», «Аладдін» і «Король Лев»... двічі. Головним героєм фільму виступає хороший хлопець на ім'я Гай (Рейнольдс), який працює клерком в банку. У його житті ніколи не відбувається нічого цікавого, поки одного разу він не набирається сміливості вийти за рамки своєї програми і відкриває для себе, що весь його світ складна комп'ютерна гра, і тепер його доля опиняється в руках хорошого хлопця Гая.

Українська прем'єра фільму «Персонаж», де також зіграють Джоді Комер, Тайка Вайтіті, Ченнінг Татум і Джо Кірі, відбудеться влітку, 2 липня.

8 грудня 2019,  00:25 | Новини фільмів

Світові потрібен був герой, але вони отримали простого хлопця. Дивимося перший трейлер науково-фантастичного екшену Шона Леві «Вільний», у якому головну роль виконує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм «Вільний» («Free Guy») розповідає про простого хлопця (Рейнольдс), який працює клерком у банку. Всі його дні схожі як дві краплі води, і з ним ніколи не трапляється нічого цікавого, поки одного разу він не вирішує ризикнути і виявляє, що є персонажем масштабної відеогри, в якій все можливо. Так в його руках опиняється доля всього світу.

Разом з Рейнольдсом в цю пригоду вирушили Джоді Комер, Ченнінг Татум, Тайка Вайтіті і Джо Кірі. Українська прем'єра екшену «Вільний» очікується в липні 2020 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

8 жовтня 2019,  17:35 | Новини фільмів

В Інтернеті з'явився офіційний постер науково-фантастичного бойовика «Вільний», який представляє перший погляд на головного героя у втіленні Раяна Рейнольдса.

Читати далі...
9 вересня 2019,  22:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка дилогії «Мачо і ботан» Ченнінг Татум з'явиться в науково-фантастичному екшені «Вільний», головну роль у якому виконує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Читати далі...
23 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Танці відправляються до Пекіна в офіційному українському трейлері фільму «Крок уперед: Рік танців», який зняв режисер Рон Юань.

Шоста глава популярної танцювальної франшизи, яка почалася у 2006 році запальними танцями Ченнінга Татума та Дженни Дван, розповість про те, як молодь з різних соціальних верств збирається разом, щоб створити найкращу танцювальну команду в Китаї і дізнатися, що таке справжня сім'я.

Українська прем'єра картини «Крок уперед: Рік танців» відбудеться 25 липня.