Оновлення, в яких згадується Кевін Костнер

10 жовтня 2017,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де зіграли дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн та володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба.

Це історія 26-річної лижниці олімпійського розряду Моллі Блум (Честейн), яка прославилася як господиня престижного підпільного покерного клубу в Каліфорнії. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Але ФБР звернуло цю масштабну авантюру, в яку вплуталася Моллі, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффі (Ельба).

Українська прем'єра картини від володаря «Оскара» Аарона Соркіна переїхала на 28 грудня.

16 серпня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн постає в образі колишньої лижниці Моллі Блум. Їй набридло виживати на копійки, тому дівчина вирішила стати на чолі самої ексклюзивної та небезпечної гри в покер у світі, після чого зацікавила ФБР. Компанію Честейн в цій історії складають лауреат «Золотого глобуса» Ідріс Ельба, володар 2 «Оскарів» Кевін Костнер та Майкл Сера.

В український прокат «Гра Моллі», яку зняв сценарист і лауреат «Оскара» Аарон Соркін, прибуде в листопаді. Чекаємо на дубльований трейлер.

28 січня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фічуретку біографічної драми «Приховані фігури», присвячену спадщині НАСА, залишеній афроамериканськими жінками, які в 1960-х займалися складними обчисленнями для здійснення польотів у відкритий космос. Тут Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер та Жанель Моне, а також Кевін Костнер, режисер Теодор Мелфі і продюсер Фаррелл Вільямс розповідають, як завдяки розуму цих героїнь НАСА змогли запустити на орбіту астронавта Джона Гленна і повернути хід космічної гонки.

Новий трейлер кінокартини, номінованої на 3 «Оскари», де з'являються Кірстен Данст і Джим Парсонс, дивіться тут.

24 листопада 2016,  19:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер історичної драми «Невидимі цифри», головних героїнь якої зіграли Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер і Жанель Моне, знайомить нас ближче з командою афроамериканських жінок, які роблять для NASA важливі математичні розрахунки, щоб було можливо здійснити успішний запуск перших космічних місій.

У фільмі, чия українська прем'єра відбудеться в лютому 2017 року, також зіграли Кевін Костнер, Кірстен Данст, Джим Парсонс і Махершала Алі.

14 лютого 2016,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Персональные постеры к криминальному экшену «Преступник» представили первый взгляд в профиль на его основных героев, которых воплощают Кевин Костнер, Гэри Олдман, Томми Ли Джонс и Галь Гадот.

Читати далі...