Новини, в яких згадується Девід МакКензі

10 листопада 2018,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ювілейний фільм про легендарного агента 007 «Бонд 25» нарешті знайшов свого режисера в особі Кері Фукунаги, який прославився завдяки 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив».

Читати далі...
30 жовтня 2018,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Стартрек» Кріс Пайн проміняв форму Зоряного флоту на кольчугу середньовічного короля в новому трейлері історичної картини «Король поза законом».

Фільм «Король поза законом», який зняв режисер Девід МаккензіБудь-якою ціною»), відправить глядача до Шотландії, чиє існування в Середні віки опиняється під загрозою окупації Англії. Головним героєм історії виступає відважний шотландець Роберт Брюс (Пайн), який з переможеного дворянина за один рік перетворюється на вимушеного короля і героя поза законом. Роберт очолює групу відщепенців проти найсильнішої армії світу на чолі з лютим англійським королем Едуардом I (зірка «Гри престолів» Стівен Діллейн), якого не просто так прозвали Молот шотландців.

На офіційному постері фільму «Король поза законом» компанію Пайну складають актори Аарон Тейлор-Джонсон, Флоренс П'ю і Тоні Керран.

Прем'єра історичної драми Маккензі в Інтернеті відбудеться 9 листопада.

27 серпня 2018,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер історичної драми «Король поза законом», головну роль в якій виконує зірка «Стартрека» і «Диво-жінки» Кріс Пайн.

Фільм Девіда Маккензі повідає нерассказанную історію шотландця Роберта Брюса (Пайн), який з переможеного дворянина за один рік перетворився на вимушеного короля і героя поза законом. Щоб врятувати свою сім'ю, своїх людей та свою рідну країну Шотландію від окупації Англії в Середньовіччя, Роберт захоплює шотландську корону і веде групу відщепенців проти найсильнішої армії світу, очолюваної лютим королем Едуардом I (зірка «Гри престолів» Стівен Діллейн) та його непостійним сином принцом Уельським (Біллі Хоул з «Дюнкерка»).

Також у драмі знялися Аарон Тейлор-ДжонсонПипець», «Нічні звірі»), Флоренс П'юЛеді Макбет», «Пасажир») і Тоні КерранДоктор Хто», «Виклик»).

«Король поза законом» вийде в обмежений прокат і на сервісі Netflix в листопаді.