Новини, в яких згадується Адам Робітел

29 грудня 2018,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Квест-кімната стає смертельною пасткою для групи незнайомців у першому українському ТБ-ролику фільму жахів Адама Робітела «Смертельний лабіринт».

Кілька незнайомців опиняються у пастці зловісної квест-кімнати. Тут, у найсучасніших вигадливих лабіринтах, гравцям доведеться зустрітися зі своїми найпотаємнішими страхами. Що це просто гра, хвора уява маніяка чи щось надприродне? З кожною секундою герої розуміють, що їхні шанси вибратися звідти живими дорівнюють нулю.

Українські глядачі зможуть відправитися в «Смертельний лабіринт», де знялася зірка серіалу «Шибайголова» Дебора Енн Волл, через місяць, 31 січня.

25 жовтня 2018,  12:34 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Смертельний лабіринт» від режисера Адама Робітела.

У центрі сюжету знаходяться шестеро незнайомих між собою людей, які отримують від таємничої організації запрошення зіграти у квест. Переможець отримає солідний грошовий приз, і герої вирішують спробувати удачу. Але зовсім скоро вони усвідомлюють, що завдання у грі не такі вже й прості: героям загрожує цілком реальна небезпека, а ставка в грі – їх власні життя.

Українська прем'єра фільму «Смертельний лабіринт» очікується 31 січня 2019 року.

20 жовтня 2018,  14:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася офіційним трейлером свого нового горор-трилера «Клаустрофоби», в якому зіграє зірка серіалу «Шибайголова» Дебора Енн Волл.

Картина «Клаустрофоби» («Room Escape») буде психологічним трилером про шістьох незнайомців, яких анонімно запрошують взяти участь у тесті нової квест-кімнати. Вони приходять за вказаною у запрошенні адресою, двері кімнати закриваються, і молоді люди опиняються в ситуації, яку не можуть контролювати. І якщо вони не встигнуть знайти нову підказку і розгадати її, вони помруть.

У світовий прокат фільм Адама Робітела, де також знялися Тейлор Расселл, Тайлер Лабін, Нік Додані, Логан Міллер і Джей Елліс, вийде в січні 2019 року.

5 вересня 2017,  20:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася першим трейлером надприродного горору «Астрал 4». У ньому повертається блискучий парапсихолог доктор Еліс Райнер у втіленні Лін Шей, яка зіштовхнеться з найжахливішими і найособистішими потойбічними силами за свою кар'єру — силами, що оселилися в її фамільному будинку. Компанію Шей тут складуть Спенсер ЛокОселя зла 3»), Джош СтюартКолекціонер»), Хав'єр БотетЗакляття 2») і Кейтлін ДжерардЕкстрасенс»).

Режисером фільму жахів виступає Адам Робітел, який зняв «Демони Дебори Логан». А продюсує його Джеймс Ван.