Новини, в яких згадується Джон Лі Хенкок

21 вересня 2022,  19:35 | Новини фільмів

Письменник Стівен Кінг активно підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, тому ми зі ще більшим нетерпінням чекаємо адаптацій його творів. І такою наступною екранізацією буде трилер «Телефон містера Герріґена», який зняла платформа Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дрібниці»
(Не)справжні детективи
7 лютого 2021,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Є декілька типів поліцейських: ті, які виходять з роботи додому і вмить забувають про своє розслідування, оскільки їм все одно, і ті, які, взявшись за розслідування, зроблять все, щоб довести його до кінця і посадити вбивцю за ґрати. Але одержимість справою може поставити хрест на їхньому особистому житті та спокійному сны, оскільки і вдень, і вночі їх будуть переслідувати привиди вбитих, поки справедливість не здійсниться. І саме про таку пару детективів йдеться в драматичному трилері «Дрібниці», що є одним з найбільш очікуваних фільмів цієї зими. Але чи вдалося йому стати повнометражним «Справжнім детективом»?

Читати далі...
13 січня 2021,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективний трилер Джона Лі Генкока «Дрібниці» обзавівся офіційним українським трейлером, так що вже скоро ми зможемо побачити його на великих екранах. Наші головні причини його чекати з нетерпінням? Лауреати премії «Оскар» Дензел Вашингтон, Рамі Малек і Джаред Лето в головних ролях!

Читати далі...
4 січня 2021,  18:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з післясвятковим локдауном українські прем'єри очікуваних трилерів «Пташка у клітці» та «Дрібниці» були перенесені на тиждень вперед з 28 січня на 4 лютого. А поки милуємося їхніми новими локалізованими постерами.

Читати далі...
22 грудня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі речі нас ніколи не відпускають. Лауреати премії «Оскар» Дензел Вашингтон і Рамі Малек намагаються посадити за ґрати ще одного володаря «Оскара» Джареда Лето в першому трейлері детективного трилера «Дрібниці», яким сьогодні поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
3 листопада 2020,  19:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку 2021 року на екранах кінотеатрів покажуть детективний трилер «The Little Things», головні ролі в якому виконають три лауреата премії «Оскар» Джаред Лєто, Рамі Малек і Дензел Вашингтон.

Читати далі...
21 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Справжній детектив» Вуді Гаррельсон знову відправляється ловити злочинців тільки тепер з Кевіном Костнером, а не з Меттью МакКонахі в офіційному трейлері кримінальної драми «The Highwaymen».

Картина «The Highwaymen» («Дорожники») розповість правдиву історію легендарних поліцейських, які зловили Бонні і Клайда. Коли усіх сил ФБР і останніх криміналістичних технологій виявляється не досить, щоб заарештувати найвідомішу пару американських злочинців, два колишніх техаських рейнджери (Гаррельсон і Костнер) повинні покладатися на свої інстинкти та старомодні навички, щоб закрити цю справу й відправити Бонні і Клайда за ґрати.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нового фільму Джона Лі ГенкокаНевидима сторона», «Порятунок містера Бенкса») відбудеться 29 березня.

29 березня 2016,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый официальный кадр байопика «Основатель» представляет обладателя «Оскара» Майкла Китона в образе бизнесмена Рэя Крока, сделавшего сеть быстрого питания McDonald's всемирно известной.

Читати далі...
19 грудня 2013,  01:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey
«Ветер восточный туманы несет Что-то начнется, что-то грядет». ~ Берт, «Мэри Поппинс»

Впервые Уолт Дисней предложил писательнице Памеле Трэверс экранизировать ее сказку «Мэри Поппинс» в 1938 году. Однако лишь в 1961 году она приехала в Лос-Анджелес, чтобы при личной встрече обсудить эту возможность. Несмотря на продолжительные раздумья, Трэверс не горела желанием допустить, чтобы какой-то голливудский импресарио коверкал ее детище. Сменить гнев на умеренную милость вынудил ее спад продаж книг и экономический кризис. Она согласилась на двухнедельный визит в Лос-Анджелес, в результате которого работа над фильмом все же началась.

Фильм Disney СПАСТИ МИСТЕРА БЭНКСА повествует о невероятной истории создания классического семейного фильма – музыкальной комедии Disney МЭРИ ПОППИНС. Главные роли в фильме исполняют обладатели двух премий «Оскар»® Эмма Томпсон и Том Хэнкс.

Путешествие МЭРИ ПОППИНС на большой экран началось с того, что дочери Уолта Диснея добились от отца обещания снять фильм по их любимой книге – «Мэри Поппинс» Памелы Трэверс. Уолт с легким сердцем пообещал дочерям сделать столь необычный подарок. Однако чтобы сдержать слово потребовалось подождать 20 лет. Пытаясь выкупить права на экранизацию книги, Дисней столкнулся с бескомпромиссностью писательницы, которая нипочем не соглашалась передать свою возлюбленную героиню на ленту голливудского конвейера. Единственное, что смогло хоть как-то повлиять на нее, – кризис на книжном рынке и, соответственно, финансовые затруднения. С большой неохотой Трэверс согласилась прилететь в Лос-Анджелес, чтобы лично выслушать предложения Диснея относительно киноверсии ее книги.

На протяжении двух недель Уолт Дисней лез из кожи вон, чтобы произвести впечатление на чопорную англичанку. В частности, он демонстрировал красочные раскадровки и приглашал композиторов братьев Шерманов, которые исполняли зажигательные песни собственного сочинения. Однако все попытки были тщетны и не оказывали на сказочницу ровным счетом никакого эффекта. Вскоре Уолт начал понимать, что перспектива экранизации становится все более призрачной и недостижимой.@

И только когда речь в разговоре зашла детских переживаниях писательницы, Уолт узнал о том, что именно тревожит мисс Трэверс. Вместе они позволили самой Мэри Поппинс править бал, и в итоге был снят один из самых очаровательных фильмов в истории мирового кинематографа.

Читати далі...