Новини фільмів, в яких згадується Лів Шрайбер

29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
16 грудня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Венеції стартував знімальний процес військового фільму «Across the River and Into the Trees» («За рікою в тіні дерев»), головних героїв якого втілять номінант на премію «Золотий глобус» Лів Шрайбер та зірка антиутопічної франшизи «Голодні ігри» Джош Гатчерсон.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт приступив до зйомок біографічної стрічки «Король Річард», де він зіграє батька і тренера майбутніх тенісисток-чемпіонок Серени та Вінус Вільямс.

Читати далі...
27 вересня 2019,  19:20 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний український фрагмент романтичного фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де герой Джуда Лоу ловить героїню Ребеки Голл... на зраді.

В новому фільмі Вуді Аллена, чиї події відбуваються в Нью-Йорку, Лоу грає сценариста Теда Давідоффа, який, проїжджаючи на таксі повз один готель, зауважує, що з нього виходить його дружина Конні. Він вибігає з машини і мчить до неї, щоб з'ясувати стосунки, і Конні зізнається, що вже довго зустрічається з його найкращим другом Ларрі, який, за її словами, обожнює Теда. На що Тед відповідає: «Я знаю, він користується моїм кремом і моєю дружиною».

Український трейлер фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де також з'являються Ель Фаннінг, Тімоті Шаламе, Лів Шрайбер, Келлі Рорбах та Селена Гомес, вийшов улітку. Його прем'єра в кінотеатрах відбудеться 17 жовтня.

11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
26 грудня 2018,  18:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Окрім шести Людей-павуків, у супергеройському анімаційному екшені «Людина-павук: Навколо всесвіту» з'являється декілька класичних лиходіїв із коміксів Marvel.

Актор Лів Шрайбер, який є голосом кримінального боса Вілсона Фіска, відомого як Кінгпін, повідомляє в даній фічуретці, що разом з його лиходієм Люди-павуки Майлз Моралес (Шамеік Мур), Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон), Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), Свин-павук (Джон Мулейні), Нуар-павук (Ніколас Кейдж) та Пені Паркер (Кіміко Гленн) будуть битися із Зеленим гобліном (Йорма Такконе), Бродягою (Махершала Алі) та Скорпіоном (Хоакін Косіо). Який з них вам сподобався найбільше?

Якщо ви раптом ще не подивилися цей номінований на «Золотий глобус» мультфільм, то купуйте квитки на сеанси «Людина-павук: Навколо всесвіту» на нашому сайті і вперед в найближчий кінотеатр.

31 січня 2016,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «В центре внимания», номинированная на 6 «Оскаров», в том числе претендующая и на звание Лучший фильм, в украинских кинотеатрах выйдет в феврале.

Читати далі...
30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...