Новини, в яких згадується Лів Шрайбер

29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
16 грудня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Венеції стартував знімальний процес військового фільму «Across the River and Into the Trees» («За рікою в тіні дерев»), головних героїв якого втілять номінант на премію «Золотий глобус» Лів Шрайбер та зірка антиутопічної франшизи «Голодні ігри» Джош Гатчерсон.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт приступив до зйомок біографічної стрічки «Король Річард», де він зіграє батька і тренера майбутніх тенісисток-чемпіонок Серени та Вінус Вільямс.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дощовий день в Нью-Йорку»
Романтика й мінливості великого міста
17 жовтня 2019,  02:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Як вважаєте, скільки було знято романтичних фільмів з Нью-Йорком в одній з головних ролей? Скільки разів ми бачили, як закохані гуляють Мангеттеном або їздять в кареті по Центральному парку? Напевно навіть самий найзапекліший кіноман не зможе це порахувати. Проте Нью-Йорк продовжує зачаровувати романтиків в будь-яку погоду, і ось уже Вуді Аллен не зміг встояти і після своїх подорожей по найромантичнішим містам світу, як Париж, Рим і Барселона, він повертається на рідний Мангеттен, щоб розповісти ще одну історію кохання під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку»... за участю шести чоловік.

Читати далі...
27 вересня 2019,  19:20 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний український фрагмент романтичного фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де герой Джуда Лоу ловить героїню Ребеки Голл... на зраді.

В новому фільмі Вуді Аллена, чиї події відбуваються в Нью-Йорку, Лоу грає сценариста Теда Давідоффа, який, проїжджаючи на таксі повз один готель, зауважує, що з нього виходить його дружина Конні. Він вибігає з машини і мчить до неї, щоб з'ясувати стосунки, і Конні зізнається, що вже довго зустрічається з його найкращим другом Ларрі, який, за її словами, обожнює Теда. На що Тед відповідає: «Я знаю, він користується моїм кремом і моєю дружиною».

Український трейлер фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де також з'являються Ель Фаннінг, Тімоті Шаламе, Лів Шрайбер, Келлі Рорбах та Селена Гомес, вийшов улітку. Його прем'єра в кінотеатрах відбудеться 17 жовтня.

11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
23 квітня 2019,  02:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените американське скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» оголосило, що Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть останніми запрошеними ведучими 44 сезону.

Читати далі...
26 грудня 2018,  18:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Окрім шести Людей-павуків, у супергеройському анімаційному екшені «Людина-павук: Навколо всесвіту» з'являється декілька класичних лиходіїв із коміксів Marvel.

Актор Лів Шрайбер, який є голосом кримінального боса Вілсона Фіска, відомого як Кінгпін, повідомляє в даній фічуретці, що разом з його лиходієм Люди-павуки Майлз Моралес (Шамеік Мур), Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон), Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), Свин-павук (Джон Мулейні), Нуар-павук (Ніколас Кейдж) та Пені Паркер (Кіміко Гленн) будуть битися із Зеленим гобліном (Йорма Такконе), Бродягою (Махершала Алі) та Скорпіоном (Хоакін Косіо). Який з них вам сподобався найбільше?

Якщо ви раптом ще не подивилися цей номінований на «Золотий глобус» мультфільм, то купуйте квитки на сеанси «Людина-павук: Навколо всесвіту» на нашому сайті і вперед в найближчий кінотеатр.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
5 жовтня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри мультфільму «My Little Pony в кіно» залишився всього 1 тиждень, про що нагадує його український ТБ-ролик. Він покаже нові пригоди шістки життєрадісних поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай і Реріті, які відправляться в незабутню подорож, щоб врятувати свою рідну країну та її магію.

Новий трейлер «My Little Pony в кіно», де з'являються його зірки Емілі Блант, Лів Шрайбер і Зої Салдана, дивіться тут. У кіно з 12 жовтня.

30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.