Оновлення, в яких згадується Сет Роген

22 квітня 2019,  14:42 | Оновлення

Романтична комедія «Божевільна парочка» з Сетом Рогеном та Шарліз Терон обзавелася українським трейлером.

У центрі сюжету безробітний журналіст Фред Фларскі (Роген). На світському вечері він знайомиться з держсекретарем США Шарлотт Філд (Терон), розумною, красивою та чарівною. Фреда пов'язує з нею дещо більше: ще підлітком Шарлотт була нянькою Фреда, з того часу він закоханий в неї. Вони обидва об'єднуються для роботи над передвиборчою кампанією Філд. Тепер Фред Фларскі вирішується добитися уваги однієї з найвпливовіших жінок.

Прем'єра «Божевільна парочка» намічена на 27 червня.

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

7 жовтня 2017,  17:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції New York Comic Con був представлений повноцінний трейлер фантастичній комедії «Людина з майбутнього», в якій зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон грає подорожуючого у часі прибиральника. Раніше він був звичайним хлопцем, який любив грати в комп'ютерні ігри, і коли пройшов одну з них, його завербували агенти з майбутнього, щоб він врятував світ.

Прем'єра всього 1 сезону «Людини з майбутнього», над якою працювали творці серіалу «Проповідник» Сет Роген та Еван Голдберг, відбудеться 14 листопада.

12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

12 серпня 2017,  20:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фантастичній комедії «Людина з майбутнього» зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон зіграє хлопця, який вдень працює прибиральником, а вночі стає одним з найкращих у світі геймерів. Одного разу його відвідують загадкові гості з майбутнього, і тепер він повинен подорожувати в часі, щоб врятувати людство від вимирання. У першому тизері серіалу, показаному на Comic-Con, його творець Сет Роген відкриває Гатчерсону, що на зйомках вони будуть використовувати справжні лазери, і демонструє, на що вони здатні.

Прем'єра «Людини з майбутнього» відбудеться 14 листопада.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.

3 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер до комедії «Сусіди 2» розташував його героїв один проти одного, ніби команду Кепа і команду Залізної людини в «Першому меснику: Протистояння».

Читати далі...
28 березня 2016,  14:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист і режисер «Проповідника» Сет Роген представив перший кадр з одним з його головних персонажів, якого звуть Арсфейс або Сракомордий.

Читати далі...
12 листопада 2015,  13:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Новий рік на поріг, снігом вкриті будинки, і Санта дарунки поклав під ялинки... Але історія не про Санту та його оленів. А про трьох чуваків, братанів, нерозлучних корешів. Забудьте про прісні нудні різдвяні комедії, бо на знімальному майданчику хулігани Сет Роген і Джеймс Гордон-Левітт! На новорічні свята, в довгоочікувану пору магії і здійснення мрій троє старих друганів вирішують ні в чому собі не відмовляти. Так-так, без стопкранів. Вони знають один одного вічність, але висять щоразу, як востаннє. Тепер їхня мета – знайти найвеселішу вечірку Нью-Йорка і ніщо не зможе їх зупинити. Але ранок все одно настане…

Дивіться в кінотеатрах України з 31 грудня.

9 серпня 2014,  16:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Неперевершений виконавець ролі «Оза» Джеймс Франко та відомий голлівудський хуліган Сет Роген готують нову дозу гумору та драйву для всіх фанів. Ведучий популярного ток-шоу та його продюсер отримують надсекретне завдання ЦРУ: знешкодити диктатора Кім Джонг-Уна під час інтерв’ю. Таких сміхотворних убивць ви ще не бачили!

Побачите в кінотеатрах України і Росії в грудні!

14 вересня 2013,  18:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Джей Барушель приїжджає в Лос-Анджелес, щоб відвідати старого друга і колегу, актора Сета Рогена, який запросив Барушеля на новосілля, яке організовує Джеймс Франко. На не надто пристойну вечірку приїхали багато знаменитостей. Барушелю незручно серед такої кількості людей, він практично не знає особисто таких знаменитостей, як: Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе, Майкл Сера, Крейг Робінсон, Емма Уотсон і Ченнінг Татум. Роген, щоб трохи заспокоїти друга супроводжує його в магазин за сигаретами.

У магазині промені синього світла з неба раптом забрали кілька покупців. Перелякані Роген і Барушель біжать у будинок Франко на тлі вибухів, автомобільних аварій, а також масового хаосу, але на вечірці сині промені нікого не чіпали. Не тверезі гості не вірять вигадкам Барушеля і оголошують його божевільним, але через кілька секунд чують зовні гуркіт...

У кінотеатрах України з 7 листопада.