Новини, в яких згадується Сет Роген

30 серпня 2023,  19:51 | Новини фільмів

Восени в український прокат вийде божевільна комедія «Шалені гроші» режисера Крейга Гіллеспі, яка засновується на реальних подіях. А поки що дивіться її дубльований трейлер за участю багатьох американських кінозірок.

Читати далі...
2 серпня 2023,  05:20 | Новини фільмів

На честь виходу очікуваного пригодницького мультфільму Сета Рогена «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» в український прокат дивіться його фінальний трейлер, що показує «дуже важливу нічну місію Черепашок-ніндзя».

Читати далі...
14 липня 2023,  01:35 | Новини фільмів

В останній місяць літа, 2 серпня, в український прокат вийде очікуваний пригодницько-комедійний мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» від студії Paramount Pictures та продюсера Сета РогенаКороль Лев», «Хлопаки»), а поки дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
27 червня 2023,  20:00 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures, яка цього року подарувала нам хітове фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв», поділилася повноцінним трейлером очікуваної пригодницької анімації для всієї родини «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», що вийде в прокат у серпні.

Читати далі...
8 березня 2023,  11:39 | Новини фільмів

Легендарна четвірка готова до нових пригод! Дивіться дубльований тизер-трейлер очікуваної пригодницької анімації «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» («Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem»).

Читати далі...
13 грудня 2022,  22:25 | Новини фільмів

Знамениті супербрати Маріо повертаються на великі екрани у новій анімаційній пригоді «Брати Супер Маріо в кіно» («The Super Mario Bros. Movie») від студії Illumination, яка подарувала нам франшизи «Нікчемний я», «Посіпаки» та «Співай».

Читати далі...
17 вересня 2022,  09:49 | Новини фільмів

Не пройшло і року з того часу, як на великі екрани вийшов мюзикл Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», що отримав один «Оскар», як голлівудський митець представляє вже свою наступну кінострічку, що називається «Фабельмани».

Читати далі...
3 лютого 2021,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожен день талановиті шанувальники серіалу «Хлопаки» закидають Ентоні Старра, він же великий та жахливий Гоумлендер, своїми шедеврами у стилі фан-арт. І один з них особливо привернув увагу актора.

Читати далі...
4 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найдивніший трейлер тижня, звання якого удостоївся трейлер американської комедії «Американський огірочок», де Сет Роген грає діда з їншої епохи та... його онука.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
28 лютого 2020,  16:11 | Новини серіалів

«Ми про*бали весь всесвіт. Повністю весь всесвіт». Вчора стримінговий сервіс Hulu поділився в мережі тизер-трейлером фінального сезону свого божевільного серіалу «Людина майбутнього», головну роль в якому виконує зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон.

В науково-фантастичному ситкомі від продюсерів Сета Рогена та Евана Голдберга Гатчерсон втілює прибиральника і геймера Джоша Футтурмана, якого одного разу вербують прибульці для місії з порятунку людства. В результаті це призводить до того, що Джоша і його друзів Тигру (Еліза Куп) і Вовка (Дерек Вілсон) звинувачують в злочинах проти часу і засуджують до смерті на популярному шоу. Їм вдається втекти, і поки вони намагаються уникнути страшної долі, герої прагнуть очистити свої імена та виправити той історичний безлад, який вони створили.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Людина майбутнього» відбудеться 3 квітня.

2 серпня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сурикат Тімон влаштовує міні-концерт перед гієнами в новому кумедному ТБ-ролику діснеївського рімейка «Король Лев», який ви все ще можете побачити в найближчому кінотеатрі.

Комедійний дует суриката Тімона (Біллі Айкнер) й бородавочника Пумби (Сет Роген), які врятували маленького Сімбу (Джі МакКрері), прийняли його в свою зграю і виростили могутнім та добрим левом, став справжньою родзинкою фільму Джона Фавро. І в новому ТБ-ролику Тімон показує свою чарівність, виконуючи відому пісню «Be Our Guest» з іншого діснеївського фільму «Красуня і чудовисько».

«Король Лев» вже заробив 1 мільярд доларів, ставши одним з найприбутковіших фільмів 2019 року і обігнавши інший діснеївський рімейк «Аладдін».

29 липня 2019,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лисий номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко намагається стати голлівудською зіркою в офіційному трейлері дивної драматичної комедії «Зеровіль».

Фільм «Зеровіль» переносить глядача в Лос-Анджелес 1969 року, куди на Фабрику мрій приїжджає початківець актор Вікар (Джеймс Франко). І поки він намагається пробитися в Голлівуд й створити свій шедевр, Вікар зустрічає красиву дівчину на ім'я Соледад (Меган Фокс) й закохується в неї. Але чи буде у їхньої історії хепі-енд?

Разом з Франко і Фокс у фільмі знялися Сет Роген, Джекі Вівер, Джої Кінг, Вілл Феррелл, Денні МакБрайд і Дейв Франко.

Українська прем'єра «Зеровіля», де Франко також виступає режисером, ще невідома, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.

26 липня 2019,  16:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

(Майже) серйозний продюсер Сет Роген знову забороняє неповнолітнім зіркам своєї нової божевільної комедії «Хороші хлопці» дивитися її нецензурний трейлер. Але якщо вам вже виповнилося хоча б 16, то сміливо натискайте на кнопку «play».

Офіційний синопсис фільму обіцяє нам «відпадну комедію від Сета Рогена та чуваків, які підігнали нам «Сусідів» (а також «Суперперців» і «Повний розковбас»)»! Троє підлітків (Джейкоб Тремблей, Брейді Нун та Кіт Л. Вільямс) влаштовують свою першу «дорослу» вечірку. Готуючи цю епічну подію, вони вештаються вулицями, шукають пригод на п’яту точку і потрапляють в халепи. У хлопців зовсім небагато часу, щоб розгребти кашу, яку заварили, доки не дізналися батьки...

В кінотеатри України фільм «Хороші хлопці», який зняв режисер Джин СтупницькіОфіс», «Дуже погана училка»), увірветься 15 серпня.

13 липня 2019,  00:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Можна його залишити? Я буду його вигулювати, а якщо він нашкодить, то я приберу за ним». Улюблений дует із суриката і бородавочника знатно повеселить вас у другому офіційному фрагменті діснеївського рімейка «Король Лев».

Коли малюк Сімба (Джі МакКрері) опиняється далеко від дому, то зустрічає двох нерозлучних друзів Тімона (Біллі Айкнер) та Пумбу (Сет Роген). Тімон спочатку дуже лякається левеня і каже Пумбі, що це зараз він маленький, а потім виросте і з'їсть Пумбу, а Тимоном скористається як зубочисткою. Але Пумба переконує товариша взяти Сімбу з собою, оскільки тоді у них буде свій лев, і ніхто не посміє їх зачепити.

Квитки на сеанси «Король Лев» ви вже знайдете в нашій афіші. У широкому прокаті з 18 липня. Допрем'єрні покази стартують в кінотеатрах України 17 липня.