Новини, в яких згадується Сет Роген

3 квітня 2024,  21:45 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures поділилася першим поглядом на свій майбутній анімаційний блокбастер «Муфаса: Король лев», прем'єра якого відбудеться вже наприкінці цього року.

Читати далі...
30 серпня 2023,  19:51 | Новини фільмів

Восени в український прокат вийде божевільна комедія «Шалені гроші» режисера Крейга Гіллеспі, яка засновується на реальних подіях. А поки що дивіться її дубльований трейлер за участю багатьох американських кінозірок.

Читати далі...
2 серпня 2023,  05:20 | Новини фільмів

На честь виходу очікуваного пригодницького мультфільму Сета Рогена «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» в український прокат дивіться його фінальний трейлер, що показує «дуже важливу нічну місію Черепашок-ніндзя».

Читати далі...
14 липня 2023,  01:35 | Новини фільмів

В останній місяць літа, 2 серпня, в український прокат вийде очікуваний пригодницько-комедійний мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» від студії Paramount Pictures та продюсера Сета РогенаКороль Лев», «Хлопаки»), а поки дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
27 червня 2023,  20:00 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures, яка цього року подарувала нам хітове фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв», поділилася повноцінним трейлером очікуваної пригодницької анімації для всієї родини «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», що вийде в прокат у серпні.

Читати далі...
8 березня 2023,  11:39 | Новини фільмів

Легендарна четвірка готова до нових пригод! Дивіться дубльований тизер-трейлер очікуваної пригодницької анімації «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» («Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem»).

Читати далі...
13 грудня 2022,  22:25 | Новини фільмів

Знамениті супербрати Маріо повертаються на великі екрани у новій анімаційній пригоді «Брати Супер Маріо в кіно» («The Super Mario Bros. Movie») від студії Illumination, яка подарувала нам франшизи «Нікчемний я», «Посіпаки» та «Співай».

Читати далі...
17 вересня 2022,  09:49 | Новини фільмів

Не пройшло і року з того часу, як на великі екрани вийшов мюзикл Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», що отримав один «Оскар», як голлівудський митець представляє вже свою наступну кінострічку, що називається «Фабельмани».

Читати далі...
3 лютого 2021,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожен день талановиті шанувальники серіалу «Хлопаки» закидають Ентоні Старра, він же великий та жахливий Гоумлендер, своїми шедеврами у стилі фан-арт. І один з них особливо привернув увагу актора.

Читати далі...
4 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найдивніший трейлер тижня, звання якого удостоївся трейлер американської комедії «Американський огірочок», де Сет Роген грає діда з їншої епохи та... його онука.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
28 лютого 2020,  16:11 | Новини серіалів

«Ми про*бали весь всесвіт. Повністю весь всесвіт». Вчора стримінговий сервіс Hulu поділився в мережі тизер-трейлером фінального сезону свого божевільного серіалу «Людина майбутнього», головну роль в якому виконує зірка «Голодних ігор» Джош Гатчерсон.

В науково-фантастичному ситкомі від продюсерів Сета Рогена та Евана Голдберга Гатчерсон втілює прибиральника і геймера Джоша Футтурмана, якого одного разу вербують прибульці для місії з порятунку людства. В результаті це призводить до того, що Джоша і його друзів Тигру (Еліза Куп) і Вовка (Дерек Вілсон) звинувачують в злочинах проти часу і засуджують до смерті на популярному шоу. Їм вдається втекти, і поки вони намагаються уникнути страшної долі, герої прагнуть очистити свої імена та виправити той історичний безлад, який вони створили.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Людина майбутнього» відбудеться 3 квітня.

2 серпня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сурикат Тімон влаштовує міні-концерт перед гієнами в новому кумедному ТБ-ролику діснеївського рімейка «Король Лев», який ви все ще можете побачити в найближчому кінотеатрі.

Комедійний дует суриката Тімона (Біллі Айкнер) й бородавочника Пумби (Сет Роген), які врятували маленького Сімбу (Джі МакКрері), прийняли його в свою зграю і виростили могутнім та добрим левом, став справжньою родзинкою фільму Джона Фавро. І в новому ТБ-ролику Тімон показує свою чарівність, виконуючи відому пісню «Be Our Guest» з іншого діснеївського фільму «Красуня і чудовисько».

«Король Лев» вже заробив 1 мільярд доларів, ставши одним з найприбутковіших фільмів 2019 року і обігнавши інший діснеївський рімейк «Аладдін».

29 липня 2019,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лисий номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко намагається стати голлівудською зіркою в офіційному трейлері дивної драматичної комедії «Зеровіль».

Фільм «Зеровіль» переносить глядача в Лос-Анджелес 1969 року, куди на Фабрику мрій приїжджає початківець актор Вікар (Джеймс Франко). І поки він намагається пробитися в Голлівуд й створити свій шедевр, Вікар зустрічає красиву дівчину на ім'я Соледад (Меган Фокс) й закохується в неї. Але чи буде у їхньої історії хепі-енд?

Разом з Франко і Фокс у фільмі знялися Сет Роген, Джекі Вівер, Джої Кінг, Вілл Феррелл, Денні МакБрайд і Дейв Франко.

Українська прем'єра «Зеровіля», де Франко також виступає режисером, ще невідома, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.

26 липня 2019,  16:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

(Майже) серйозний продюсер Сет Роген знову забороняє неповнолітнім зіркам своєї нової божевільної комедії «Хороші хлопці» дивитися її нецензурний трейлер. Але якщо вам вже виповнилося хоча б 16, то сміливо натискайте на кнопку «play».

Офіційний синопсис фільму обіцяє нам «відпадну комедію від Сета Рогена та чуваків, які підігнали нам «Сусідів» (а також «Суперперців» і «Повний розковбас»)»! Троє підлітків (Джейкоб Тремблей, Брейді Нун та Кіт Л. Вільямс) влаштовують свою першу «дорослу» вечірку. Готуючи цю епічну подію, вони вештаються вулицями, шукають пригод на п’яту точку і потрапляють в халепи. У хлопців зовсім небагато часу, щоб розгребти кашу, яку заварили, доки не дізналися батьки...

В кінотеатри України фільм «Хороші хлопці», який зняв режисер Джин СтупницькіОфіс», «Дуже погана училка»), увірветься 15 серпня.